- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.436
- 30
İnşallah canım.Benimki de 6ab ydi seninki en iyisiYaaa çoook sevindim hemde yüksek değer maşallahsağlıkla ilerlesin
Tebrik ederimm çok iyi bir değer:))) sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar 7.gün sonucum 91 geldi çok şükür
Amin canım inşallah, sağlıkla devam eder bu sefer inşallahTebrik ederimm çok iyi bir değer:))) sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Süper ,güzel haber buBenimde TSH normal çıktı çok şükür, şeker sınırdaymiş ama şimdilik sorun olmaz herhalde.Ama ilerleyen dönemlerde dikkat etmem gerekebilir.Yok cevap vermediler, yarın tekrar yazacağım
Yazdım canım az önce 91 geldiSüper ,güzel haber bu
En kotu yediğine ,ictigine dikkat edersin . Zaten düzene giriyor . He gebelik şekeri diye birşey varmış onu hiç bilmiyorum . Daha o kısma hiç gelemedigim için
Kan sonucun çıkınca yaz bize
Aaa super ,çok sevindimYazdım canım az önce 91 geldi
Mthfr tenine sahip olanlar metilfolat formunda aktif olan fakat ve b12 kullanmalıymış, ben solgar ın folat ını aldım, şimdi Osende 2m diye bir vitamin araştırdım, aktif formda folat ve b12 içeriyor muhtemelen yarın bunu alacağım. İsterseniz bir araştırın. Folik asit kullanımı çok eskiye dayanan bir uygulama malesef çoğu doktor kendini güncellememiş, artık folat öneriliyorFolidoce içeriğinde ki B12 yeter Bence canım ama ipek hoca Benimkini folbiolle değiştirdi benimde o aklıma takıldı
Onu bir ara kullanmıştım aslında osende yi alayım bende, en mantıklısı . Teşekkür ederimMthfr tenine sahip olanlar metilfolat formunda aktif olan fakat ve b12 kullanmalıymış, ben solgar ın folat ını aldım, şimdi Osende 2m diye bir vitamin araştırdım, aktif formda folat ve b12 içeriyor muhtemelen yarın bunu alacağım. İsterseniz bir araştırın. Folik asit kullanımı çok eskiye dayanan bir uygulama malesef çoğu doktor kendini güncellememiş, artık folat öneriliyor
Darısı senin başına olsun, olacak inşallahAaa super ,çok sevindimkeyfini çıkar ...
Sağlıklı ,keyifli 9 ay diliyorum
Ay inşallah canım . Hangi folik asit hangi B12 derken geçsin bitsinDarısı senin başına olsun, olacak inşallah
Evet ya vakit hızlıca geçsin gitsinAy inşallah canım . Hangi folik asit hangi B12 derken geçsin bitsin
Ya da ayrı ayrı b12 ve folat da kullanılabilir, solgar da iyi bilemedim bende yarın kadar verip alıcam, doktorlar standart folik asidi veriyor malesef. Standart folik asidi bizim gibi mthfr geninde mutasyon olanlar sindiremiyormuş içeriği vücuda geçmiyormuş, o yüzden aktif formda folat ve 12 öneriliyorOnu bir ara kullanmıştım aslında osende yi alayım bende, en mantıklısı . Teşekkür ederim
Evet benim transfere az kaldı cidden . İyi mi kötü mü bilmiyorum . Biraz da korkuyorumEvet ya vakit hızlıca geçsin gitsinSenin transfere de çok az kaldı Zaten , vakit hızlı geçiyor
Çok normal ama zaman geçtikçe bu sefer heyecan başlıyorEvet benim transfere az kaldı cidden . İyi mi kötü mü bilmiyorum . Biraz da korkuyorum
Hayırlı olsun canım çok güzel bir haber darısı bekleyenlerin başına inşallahKızlar 7.gün sonucum 91 geldi çok şükür
Yani bizleri doktorların yönlendirmesi gerekiyor. Açıklaması gerekmiyor mu bunları ? Herşeyi biz araştırıp ,endişeleniyoruz ,gıcık oluyorumYa da ayrı ayrı b12 ve folat da kullanılabilir, solgar da iyi bilemedim bende yarın kadar verip alıcam, doktorlar standart folik asidi veriyor malesef. Standart folik asidi bizim gibi mthfr geninde mutasyon olanlar sindiremiyormuş içeriği vücuda geçmiyormuş, o yüzden aktif formda folat ve 12 öneriliyor
Ben normalde soğuk kanliyim ama bakalım bu sefer nasıl olcakÇok normal ama zaman geçtikçe bu sefer heyecan başlıyor
O zaman bilemiyorum. Benimde bugün biraz daha belirgin ağrım. Ama dayanılmayacak kadar değil. Bazen sağ taraf bazen sol taraf ağrıyor ama sonra geçiyorYok dayanılmayacak gibi bildiğin ilk gün regl sancısı gibi
Tebrik ederim bir güzel haber daha aldık. Darısı diğer herkesin başınaKızlar 7.gün sonucum 91 geldi çok şükür
Salı günü gitmeyip c.tesiye erteledim o yüzden sabırla bekliyorumMerhaba hikayenizi okudum sizi çok iyi anlıyorum ben iki bebeğimi de kalp atışlarını duyamadan kaybettim kontrole gitceğinizi yazmışsınız var mı gelişme umarım herşey çoook yolundadır