Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde TSH normal çıktı çok şükür, şeker sınırdaymiş ama şimdilik sorun olmaz herhalde.Ama ilerleyen dönemlerde dikkat etmem gerekebilir.Yok cevap vermediler, yarın tekrar yazacağım
Süper ,güzel haber bu
En kotu yediğine ,ictigine dikkat edersin . Zaten düzene giriyor . He gebelik şekeri diye birşey varmış onu hiç bilmiyorum . Daha o kısma hiç gelemedigim için

Kan sonucun çıkınca yaz bize

Folidoce içeriğinde ki B12 yeter Bence canım ama ipek hoca Benimkini folbiolle değiştirdi benimde o aklıma takıldı
Mthfr tenine sahip olanlar metilfolat formunda aktif olan fakat ve b12 kullanmalıymış, ben solgar ın folat ını aldım, şimdi Osende 2m diye bir vitamin araştırdım, aktif formda folat ve b12 içeriyor muhtemelen yarın bunu alacağım. İsterseniz bir araştırın. Folik asit kullanımı çok eskiye dayanan bir uygulama malesef çoğu doktor kendini güncellememiş, artık folat öneriliyor

Onu bir ara kullanmıştım aslında osende yi alayım bende, en mantıklısı . Teşekkür ederim

Onu bir ara kullanmıştım aslında osende yi alayım bende, en mantıklısı . Teşekkür ederim
Ya da ayrı ayrı b12 ve folat da kullanılabilir, solgar da iyi bilemedim bende yarın kadar verip alıcam, doktorlar standart folik asidi veriyor malesef. Standart folik asidi bizim gibi mthfr geninde mutasyon olanlar sindiremiyormuş içeriği vücuda geçmiyormuş, o yüzden aktif formda folat ve 12 öneriliyor

Yani bizleri doktorların yönlendirmesi gerekiyor. Açıklaması gerekmiyor mu bunları ? Herşeyi biz araştırıp ,endişeleniyoruz ,gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…