Kızlar merhaba öncelikle iç açıcı haberlerim yok
ama herşey Allah in takdiri diyorum. İnşallah kimsede benden etkilenmez ben bazen okudukça acaba deyip etkilendiğim oluyordu ama her birimiz farklıyız neticede.. biraz uzun yazacağım konuyu anlatmak için çünkü görüşlerinize ihtiyacım var
geçen hafta hem kadın doğum hem de Memorial Yücel hocaya kontrole gitmiştim. Geçen hafta 6+2 geriden geliyordu hatta kadın doğum Dr unda kalp atışını duyduk diye rahatlamistik
bu hafta yine kontrol vardı yani bugün.. sabah kadın doğum Dr u baktı kese var ama içi boş dedi ve biz eşimle şok olduk kalbi durmuş ve pazartesi kürtaj için gel dedi
buradan çıkıp hemen yücel hoca ya gittik kontrol etti diğer dr da görünmeyen embriyo göründü ama kalp atışı yine yok ve normalde 7+6 olmamız gerekirken hala 6+1 gözüküyor ona çok takılmayın dedi ama kalp atmaması sebebi ile riskli dedi salı günü tekrar kontrole çağırdı
valla şuan ne hissediyorum neler oluyor böyle garip haldeyim bu arada kese yanında kanama var ve p.tesi de kırmızı kan gelmişti ultrason ile baktirdik acile gidip kese de sorun yok dedi. Yazım hatası ve anlatım bozukluğu için kusura bakmayın