Hanfendi acınız hiç bir acıyla kıyaslanmayacak kadar büyük inanın.Bu sizi anlaşılan baya strese sokmuş size kötü bir şey demedim.Sizi strese sokmak olumsuz etkilenmeyin tabi isterler ama bu sağlık size gerçekleri mecbur söylemek zorundalar.Kim olursa hangi doktor olursa bunu der.Ben de herhangi bir kazanç ya da kayıpları yok sizden neden saklasınlar dedim ki siz sonradan düşük yapmışsınız tüp bebeği yaparken sorun yokmuş ki.Övün övmeyin banane herkesin derdi herkesin mutluluğu kendine sorumlu tutmadım diyorsunuz ama üstte yazılarınızda 'herkes benimle cok olumlu konustu ama anladigim kadariyla herkesle oyle konusuyorlar sorun olabilecek seyleri caktirmiyorlar demisti bi arkadasim bilmiyorum allah herkesin yolunu acik etsin rabbim kucaklarimizi doldursun'diyorsunuz.Olumlu giden bir gebeliğiniz vardı ve sonlandı allah yardımcınız olsun diğeri olur inşşallah nedenini araştırır doktor belki kromozom eksikliği vardı belki kalitesi sonradan düştü bunu doktor içini açıp bilemezz ki bu serdar olmasın ahmet mehmette bilemez.Burada gebelik duyuran herkese umut olsun diyen birinede benim değerimde arttı ben de gebeydim ama düştü deyip negatif basmayın her kadının rahmi kendine göredir .Her tedavi bireyseldir.Rahim merhamet demektir rahminiz size merhamet getirsin