sagol canim bilgi verdigin icin icim rahatladi inan. aslinda ekip calisiyorlar hepsindede ayni sonuc alinir buna eminim ama ben artik cok sorunlu bi hasta oldum 9. denenem olacak, kendi streslerimde buyudu o yuzden biraz daha hassas bi doktor olsun istiyorum.. ins seninde guzel haberlerini alip sevinecegiz cnm..günaydın
ben 2. tedavimi hande hanım yapmıştı. kesinlikle ilgili bir dr. daha önce müstecep kavrut ile tedavi olmuştum ne ilgi ne alaka ne bilgilendirme hiç memnun değildim. ama hande hanım çok titiz takip ediyor işini. cuma günü gebelik testimiz var inşallah pozitif çıkar..
Kan testi yapabilirsin büyük bir ihtimallae çıkar.bugün transferimin 9.günü bir resim ekliyorum en üstteki dün sabah yaptığım ortadaki dün akşam en alttaki de bu sabah yaptığım gittikçe koyulaşmış çizgi sevinsemmi üzülsemmi
Arkadaşım bence gebesin...ve kan değerinde iyi bir değer çıkacak inşallah...ilk tebriği ben yapayım...rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..ikiz olabilirbugün transferimin 9.günü bir resim ekliyorum en üstteki dün sabah yaptığım ortadaki dün akşam en alttaki de bu sabah yaptığım gittikçe koyulaşmış çizgi sevinsemmi üzülsemmi
bugün transferimin 9.günü bir resim ekliyorum en üstteki dün sabah yaptığım ortadaki dün akşam en alttaki de bu sabah yaptığım gittikçe koyulaşmış çizgi sevinsemmi üzülsemmi
Çatlatma ignesinin etkisi ilk 9 gün kadar hcg veriyormuş transferin 8. Güne hiç etkisi kalmaz çunku opudanda 2 gün önce vuruluyor embriyolarların bekleme sureside var onun için muhtemel gebelige işarettir inşallah tabi
arkadaşlar idrarda 2. çizgiyi görüp kendimi biraz mutlu hissetmiştim ancak yok çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyor falan dediniz aklımı kurcaladınız moralim bozuldu şimdi enteresan
ben de aynı durumdayım.başka hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz kızlar???NUR HANIM AYRILMIŞ
Bizim de 4. denememizz... memorial dan memnun olanları duydukça ve Nur hanımla ilgili pozitif yorumların da etkisiyle bu ay Memorial a başlayalım dedikkk ama randevuu için aradığımızda öğrendikki Nur Hanımm ayrılmışşş, çok üzüldümmmm, ne yapsmm, randevu alıp diğer doktorlarla serüvene başlasammm mı bilemedim hiçççç
Mrb bence bı grşrz oradaki Dr Ayşe hanım ve hande Hanım'da ıyı ılgılılerben de aynı durumdayım.başka hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz kızlar???
Canım 18 Tane toplandı 15 ısleme alınmıs 11 döllenmıs Çrş aramayın prş arayım dendı fakat yarın ultrason muanem var nasıb bakalım ne olacakolacakgeçmiş olsun kac yumurta toplandı
bence ayşe hanımda hande hanım da gayet iyi hekimler....doktorum ayşe hanımdı transferimi hande hanım yaptı gayet memnunum tavsiye de ederimNUR HANIM AYRILMIŞ
Bizim de 4. denememizz... memorial dan memnun olanları duydukça ve Nur hanımla ilgili pozitif yorumların da etkisiyle bu ay Memorial a başlayalım dedikkk ama randevuu için aradığımızda öğrendikki Nur Hanımm ayrılmışşş, çok üzüldümmmm, ne yapsmm, randevu alıp diğer doktorlarla serüvene başlasammm mı bilemedim hiçççç
Canım ben ayse hanım ve hande Hanım'dan çok memnun kaldım ıkısıde ılgıllı ve açıklayıcı beni sevinç hanımı begenmedım amaz diğer ıkısı çok ıyı Yücel bey opumu yaptı benı uyatcaklardı benle tanışmadan uyuturmadı benıcnm merhaba, hande hanımda hiç tedavi sürecin olmuşmuydu..
Ensu sence transferi kımı ıstıyım Semra hanım olmazsa seçme hakkımız varmışvarmışCanım 18 Tane toplandı 15 ısleme alınmıs 11 döllenmıs Çrş aramayın prş arayım dendı fakat yarın ultrason muanem var nasıb bakalım ne olacakolacak
Canım 18 Tane toplandı 15 ısleme alınmıs 11 döllenmıs Çrş aramayın prş arayım dendı fakat yarın ultrason muanem var nasıb bakalım ne olacakolacak
bugün transferimin 9.günü bir resim ekliyorum en üstteki dün sabah yaptığım ortadaki dün akşam en alttaki de bu sabah yaptığım gittikçe koyulaşmış çizgi sevinsemmi üzülsemmi
ben de aynı durumdayım.başka hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz kızlar???
Hayırlı olsun CNm . Benimde aynı senin gibi idi baştan silik sonra ki gün bu şekilde. Şuan 9+1 im Hakkımızda hayırlısı...bugün transferimin 9.günü bir resim ekliyorum en üstteki dün sabah yaptığım ortadaki dün akşam en alttaki de bu sabah yaptığım gittikçe koyulaşmış çizgi sevinsemmi üzülsemmi