Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar sıtmanın nedeni belli oldu bugün tahlillerim yapıldı idrar yolu enfeksiyonu oluşmuş. Dr jellere bağladı normal dedi ilaç veremediğim için 3 lt su içip Hergün vücuttan ancak bu şekilde atabilirsin dedi

kızlar memorialde tedavi olanlar yüksek fsh ile başlayan var mı aranızda? yüksek olanlar nasıl bir tedavi uygulanıyor size? doktorunuz kim? semra hanım yüksek olanarı kabul etmiyormuş diye okudum başka bir yerde..

Canım tanıdığım arkadaşlardan yüksek olunca başlanmadığını biliyorum. Üst sınır 15 kabul ediliyor. Bazen hiç ilaç verilmeden düşmesi bekleniyor, bazense yardımcı olması için ilaç veriliyor. Ancak kesinlikle yüksek olduğunda başlanmadığını biliyorum. Çünkü fsh fyüksek olduğunda yumurta kalitesi düşük oluyor.

peki cnm senin kaçtı tedavide ? yüksek olanlara hangi ilaç veriliyo bliyomusunuz??

peki cnm senin kaçtı tedavide ? yüksek olanlara hangi ilaç veriliyo bliyomusunuz??
Benim rezerv sıkıntım olmadığı için bakıldığını bile hatırlamıyorum. Belki tahlillerin arasında vardır, ancak hiç dikkat etmedim. Burada yazan iki arkadaş vardı, yüksek. Biri şimdilerde doğurmak üzere. İlaç kullandığı ay değeri düşmüştü. Diğeri negativ sonuç almıştı. Belki kendileri okursa yazarlar. Kullanılan ilacı yazmışlardı, ancak hatırlamıyorum.

Kizlar s. Aleykum bisi sorucam nur hnm hastaneden ayrilmis galiba hangi hastane bilgi verirmisiniz lutfen

Kızlar Aralık ayında Bende tedaviye başlayacağım Memorial de... Nur Hanımın ayrıldığını bende şimdi öğrendim
Şuan Şişli de Semra ve Hande Hanımdan başka hangi doktorlar var bilgi verebilir misin? Hangisinden daha çok memnun sunuz?

okusalar keşke ne güzel olur... fsh düşsün başlarız dediler bana da. adet düzenleyici kullanıyorum şuan..

evet ben de aynı soruyuo sormuştum daha önceden ama ekip çalışması oluyormuş sanırım ondan fark etmiyor falan diye yazmıştı br arkadaşama nur hanım çok iyi birisiydi bence... ben çok ısınmıştım kendisine..şimdi hangine gidicem diye düşünüyorum..

Ben 2009 da tedavi olmuştum ve kızıma kavuştum. Memorial'in şuan sitesinde sadece Semra ve Hande Hanım yazıyor sadece o nedenle yeni doktorların adını öğrenmek istemiştim ama henüz kimse cevap yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…