- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
Mrhb arkadaşım
hiç üzülme memorial da sonuçta sadece Nur hanım değildi ... Şuan çok kaliteli Dr lar var... Başta Semra hoca olmak üzere burası sonuçta bir ekip işi... Laboratuvar ı en başta çok kaliteli... Ben de buradan takip e göre Nur hanımı sececektim şehir dışında olduğum için geleceğim günde o yoktu Ayse hanım ile başladım Rabb'ime Şükürler olsun beni onunla tanıştırdı. Çok memnun kaldık . Kontrollerimi ve opu mu Ayse hanım yaptı. Zaten eşim dosyaya yazdırmıştı sadece bundan sonra kendi Dr umuzla devam etmek istiyoruz diye. Sağolsunlar dikkate aldılar. Transferimi Aylin hanım yaptı . O da çok tatlı dilli ve titiz bir bayan. Şuan 9+1 oldum... Dua ile ... Inanmak çok önemli.NUR HANIM AYRILMIŞ
Bizim de 4. denememizz... memorial dan memnun olanları duydukça ve Nur hanımla ilgili pozitif yorumların da etkisiyle bu ay Memorial a başlayalım dedikkk ama randevuu için aradığımızda öğrendikki Nur Hanımm ayrılmışşş, çok üzüldümmmm, ne yapsmm, randevu alıp diğer doktorlarla serüvene başlasammm mı bilemedim hiçççç