- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
hiç üzülme memorial da sonuçta sadece Nur hanım değildi ... Şuan çok kaliteli Dr lar var... Başta Semra hoca olmak üzere burası sonuçta bir ekip işi... Laboratuvar ı en başta çok kaliteli... Ben de buradan takip e göre Nur hanımı sececektim şehir dışında olduğum için geleceğim günde o yoktu Ayse hanım ile başladım Rabb'ime Şükürler olsun beni onunla tanıştırdı. Çok memnun kaldık . Kontrollerimi ve opu mu Ayse hanım yaptı. Zaten eşim dosyaya yazdırmıştı sadece bundan sonra kendi Dr umuzla devam etmek istiyoruz diye. Sağolsunlar dikkate aldılar. Transferimi Aylin hanım yaptı . O da çok tatlı dilli ve titiz bir bayan. Şuan 9+1 oldum... Dua ile ... Inanmak çok önemli.NUR HANIM AYRILMIŞ
Bizim de 4. denememizz... memorial dan memnun olanları duydukça ve Nur hanımla ilgili pozitif yorumların da etkisiyle bu ay Memorial a başlayalım dedikkk ama randevuu için aradığımızda öğrendikki Nur Hanımm ayrılmışşş, çok üzüldümmmm, ne yapsmm, randevu alıp diğer doktorlarla serüvene başlasammm mı bilemedim hiçççç
seçme hakkınız oluyor fakat . Transfer günü istediğiniz hoca orada olamıyobiliyorEnsu sence transferi kımı ıstıyım Semra hanım olmazsa seçme hakkımız varmışvarmış
Ensu sence transferi kımı ıstıyım Semra hanım olmazsa seçme hakkımız varmışvarmış
NUR HANIM AYRILMIŞ
Bizim de 4. denememizz... memorial dan memnun olanları duydukça ve Nur hanımla ilgili pozitif yorumların da etkisiyle bu ay Memorial a başlayalım dedikkk ama randevuu için aradığımızda öğrendikki Nur Hanımm ayrılmışşş, çok üzüldümmmm, ne yapsmm, randevu alıp diğer doktorlarla serüvene başlasammm mı bilemedim hiçççç
Ensu sence transferi kımı ıstıyım Semra hanım olmazsa seçme hakkımız varmışvarmış
Allah hayirli ugurlu etsin arkadasim. merkez hakkinda bilgi verirmisin. ben de iki merkez arasinda kaldimarkadaşlar 2 kasımda şişli memorialda transferim gerçekleşti pgt hastasıyım ilk denemem bugün kan testi yapıldı hamileyim darısı bütün burdaki arkadaşlara inşallah doktorum ayşe hanımdı transferimi hande hanım yaptı
arkadaşlar 2 kasımda şişli memorialda transferim gerçekleşti pgt hastasıyım ilk denemem bugün kan testi yapıldı hamileyim darısı bütün burdaki arkadaşlara inşallah doktorum ayşe hanımdı transferimi hande hanım yaptı
Arkadaşlar ben de ocak ayinda Allah izin firsat verirse tup bebek yaptiracagim.erkek infertilitesi teshisi ile. istanbula gidecegiz tedavi icin.ama iki Merkez arasinda kaldim.sisli memorial mi yoksa bahceci mi. deneyimli arkadaslar bana da yardimci olurlarsa cok cok sevinirim. cok korkuyorum. Allahım bana ve benim gibi osteyp dileyen herkese Mevlam guzel ahlakli evlatlar versin insallahhhh
Çok sevindim darısı bızearkadaşlar 2 kasımda şişli memorialda transferim gerçekleşti pgt hastasıyım ilk denemem bugün kan testi yapıldı hamileyim darısı bütün burdaki arkadaşlara inşallah doktorum ayşe hanımdı transferimi hande hanım yaptı
Deniz sizde problemi neydi bırde kaç yumurta toplandı özel degılsearkadaşlar, ben de yazıp yazmamadın arasında geldim ama şişli memorialda nur hanım takıntısını görünce yazmaya karar verdim. şişli memorial ve umut arasında kalmıştım. sgk raporum yetişmeyince memorialde karar kıldık. hasbel kader sevinç hanımla başladık ama ünaşırı kontrollerde her defasında farklı bir doktor hanım yaptı muayenemi.17 ekimde toplama işlemini ayşe hanım yaptı, 22 sinde yani 5 gün sonra blastokist embriyo transferini ise aylinhanım yaptı..10 gün annemin evinde dinlendim pek iş yapmadım...neyse 1 kasım günü yani transferin 11.günü memoriale test için gittim. 2 saatte çıkar dediler, eve gittik, internetten sonuca baktık 571 i gördük. Allaha şükürler olsun...2 gün sonra evime en yakın hastanede yaptırdım 2.testi.bu kez 1150 çıktı.. memoriali arayıp 22 kasıma hande hanımdan ultrason randevusu aldık.Şu an için maşallah iyi gidiyor...Diyeceğim odur ki, nur hanıma falan takılmayın.Hande hanım,Aylin hanım,Sevinç hanım, Ayşe hanım hepsi de birbirinden iyi..Bizim transferi yapan Aylin hanım çok becerikli özellikle....Nur hanıma 1 kez muayene oldum..hepsinden de Allah razı olsun..Memoriali diğerlerinden ayıran diğer bir üstünlüğü kullanılan ekipman ve teknoloji ve kararların ekip halinde alınması..sonuçlar değerlendiriliyor ve akşam saatlerinde haber veriyorlar birsonraki tedavi ve dozunu..şimdi sabırsızlıkla 22 kasımı bekliyorum..hepimizin Allah gönlüne göre versin...
Yarın orda olmak ısterdım senı görmek ıçın bende cuma ordayımbende yarın memorialdayım kızlar hande hanımla tanışıp gelecek tedavi hakkında planlama yapacağız.. bir kaç defa görmüştüm ama hiç muayeneme girmemişti.
bakalım neler diyecekler hakkımızda hayırlısı.
Tek sen degılsın benımkınıde Yücel bey yaptı ılk defa gördüm onu13 ekimde benim yumurta toplama işlemimi Dr.Melih AYGÜN yaptı. Ben nur hanımı beklerken şaşırdım. Tranferi Nur hanım yaptı. Biraz araştırdım ama Dr.Melih AYGÜN' ün memorial hastanesi kadrosunda ismini göremedim. Forumda okuyunca şaşırdım, herkezin kendi doktoru opuyu yaptığı halde bende niye farklı doktor opu yaptı acaba çözemedim??????
ben izmirde yaşıyorum uzun zamandır araştırıyordum özellikle de pgt hastası olduğumuz için çok daha hassas davranmak zorundaydık ve bu uğraşlar memorial olması gerektiğine karar vermemizi sağladı..bazı arkadaşların dediği gibi ekip işi yapıyorlar bende önceleri bu forumda hep nur hanımı duyduğum için ondan randevu almak istemiştim ama kısmet müsait olmadığı için ayşe hanımla görüşmüştük önceleri acaba nur hanım olsa dahamı iyi olurdu diye düşünüyordum ama zamanla bunun yersiz bir düşünce olduğunu anladım doktorların hepsi birbirinden iyi...bazen hande hanımda gördü beni o da aynen gayet güleryüzlü ve ilgiliydi....genetik labaratuarları harika embriyologlar hemşireler hepsi birbirinden nazik ve profesyonel ben pişman olmadım verdiğim karardan allah hepsinden razı olsunAllah hayirli ugurlu etsin arkadasim. merkez hakkinda bilgi verirmisin. ben de iki merkez arasinda kaldim
Merhaba benim hematolog dr m var mukemmelEnsu merhaba..hematolog bulamadım..ben bu forumdan okuyarak anti factörxa diye bir test varmış..onu yaptırdım..normal olması gerekenden düşük bir değer çıktı..yani 0.4 clexane yetmiyor gibi çıktı..aylin hanıma sorduk..0.4 yeter dedi..cerrahpaşadan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum..kafam karıştı yani...Allahım korusun...rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
yaaa insallah bize de derman olur orasi canim. cevabin icin cok teşekkür ederimerkek infertlitesinde en iyi merkez memorial canım..