Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar Aralık ayında Bende tedaviye başlayacağım Memorial de... Nur Hanımın ayrıldığını bende şimdi öğrendim :KK43:
Şuan Şişli de Semra ve Hande Hanımdan başka hangi doktorlar var bilgi verebilir misin? Hangisinden daha çok memnun sunuz?

cnm merhaba, hande hanımda hiç tedavi sürecin olmuşmuydu..

Ben 2009 da tedavi olmuştum ve kızıma kavuştum. Memorial'in şuan sitesinde sadece Semra ve Hande Hanım yazıyor sadece o nedenle yeni doktorların adını öğrenmek istemiştim ama henüz kimse cevap yazmadı :KK43:

yücel şahin,ayşe hn, aylin hn, sevinç hn, hande hn, kahraman bey ve semra hn varmış..

merhaba canım nasılsın, bebişimiz iyi dimi canım:)
senin bebişini manevi bebişim gibi hissediyorum..

Allah bin kere razi olsun senden heep aklimdasin bende seni inanki ablam gibi goruyorum cunku ben hic bisey bilmiyordum bi nevi sende vesile oldun bu bebise hep dualarimdasin bebegi kaybetmisiz :KK43: duydum uzuldum senin kadar olmasada icim yandi.. O kadar sevinmistimki senin icin.. Ama olsun ben hepp dua ediyirum senin icin ozel olarak Rabbim tez zamanda verecek yine biliyorum benim bebis biraz nazli kanama gecirdik hastanede yattim bi gece cok sukur iyiyiz simdi ama düşük tehlikesi devam ediyo kesede bisey yok ama rahimde kanama alanlari varbakalim kismet sen nasilsin neler yapiyosun

Allah bin kere razi olsun senden heep aklimdasin bende seni inanki ablam gibi goruyorum cunku ben hic bisey bilmiyordum bi nevi sende vesile oldun bu bebise hep dualarimdasin bebegi kaybetmisiz :KK43: duydum uzuldum senin kadar olmasada icim yandi.. O kadar sevinmistimki senin icin.. Ama olsun ben hepp dua ediyirum senin icin ozel olarak Rabbim tez zamanda verecek yine biliyorum benim bebis biraz nazli kanama gecirdik hastanede yattim bi gece cok sukur iyiyiz simdi ama düşük tehlikesi devam ediyo kesede bisey yok ama rahimde kanama alanlari varbakalim kismet sen nasilsin neler yapiyosun

sağol canım benim.. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bildiğimizi paylaşmak en güzeli canım..
cnm aman dikkkat et Allah korusun tüp bebişlerimiz biraz nazlı oluyorlar.. Allahın izniyle bişeycik olmaz gönlünüde ferah tut kucağınada alacaksın..
bende iyiyim cnm aralıkta tekrar tedavi olacağım gün sayıyorum.. çok öptüm, bebişinle Allaha emanet olun.

sağol canım benim.. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bildiğimizi paylaşmak en güzeli canım..
cnm aman dikkkat et Allah korusun tüp bebişlerimiz biraz nazlı oluyorlar.. Allahın izniyle bişeycik olmaz gönlünüde ferah tut kucağınada alacaksın..
bende iyiyim cnm aralıkta tekrar tedavi olacağım gün sayıyorum.. çok öptüm, bebişinle Allaha emanet olun.

İnsallah Rabbime guvendikten sonra gerisi bos insallah hayirlisi olsun dualarimdasin sende Allaha emanet ol optkk bizdee :)

Kızlar Aralık ayında Bende tedaviye başlayacağım Memorial de... Nur Hanımın ayrıldığını bende şimdi öğrendim :KK43:
Şuan Şişli de Semra ve Hande Hanımdan başka hangi doktorlar var bilgi verebilir misin? Hangisinden daha çok memnun sunuz?
benim doktorum ayşe hanımdı ama bikaç kere hande hanımda gördü transferimi de hande hanım yaptı ikisinden de gayet memnunum transferimin 8 .günü bugün idrarda ikinci çizgiyi gördüm test günüm çarşamba bakalım inşallah kandada görürüm darısı herkese inşallah

Kızlar opuyuda atlattık Yücel bey yaptı ayse hanım ve hande hanım çok ılgılıler aman benım opu bıraz agrılı oldu bayağıbayağı
hayirli olsun canim.. yarin guzel haberlerin gelsin.. memnun kalmanada ayrica sevindim. sonuda guzel gelsin.

benim doktorum ayşe hanımdı ama bikaç kere hande hanımda gördü transferimi de hande hanım yaptı ikisinden de gayet memnunum transferimin 8 .günü bugün idrarda ikinci çizgiyi gördüm test günüm çarşamba bakalım inşallah kandada görürüm darısı herkese inşallah
cnm kac tane transfer edilmisti 8. gunde genelde ikizlerde cift cizgi cikiyor:)) tebrikler degerin kat kat artsin..

:anneadayı: Tedavim bitti, ama yine de yeni haberi de sizlerle paylasmak istedim :KK24:

Hatirlarsaniz tedavi icin Berlin den gelmistim, Sevinc Hn., Nur Hn. ve Semra Hn. ilgilenmislerdi benimle, basarili bir tedavi sonrasi ilk denemede hamile kalmistim.

Iki hafta önce evime dönmüstüm ve bugün Berlin deki ilk dr. muaynemi oldum kese görmek kalp atisi duymak icin gitmistik, fakat bir yerine iki kese ve iki kalp atisi ile sasirdik.:KK57:

Esim mutluluktan agladi, ben sanirim saskinliktan ve burada tek basima iki cocukla ayni anda ne yapacagim diye telasa kapildim.

Artik sanirim ikiz anneleri bölümlerinde bilgi alisverisi yapmam gerek, fakat ilk sizlerle haberi paylasmak istedim.

:nazar::emir_bebek:hepinize saglikli bir evlat dilerim, hatta dileginiz ikiz ise :oops: onalara da kavusursunuz umud ederim.

günaydın

ben 2. tedavimi hande hanım yapmıştı. kesinlikle ilgili bir dr. daha önce müstecep kavrut ile tedavi olmuştum ne ilgi ne alaka ne bilgilendirme hiç memnun değildim. ama hande hanım çok titiz takip ediyor işini. cuma günü gebelik testimiz var inşallah pozitif çıkar..

Canım Hande hanımda hiç muayene olmadım... Benim tedavimi Semra ve Nur hanım yürütmüştü... Hatta transferimi de yine Semra hanım yapmıştı... Şimdi Nur hanımın gittiğini öğrenmek biraz üzdü beni... Takım çalışması içinde olduklarını ve hepsinin iyi olduğundan şüphem yok ama insanın tanıdığı bildiği biri olması farklı tabi :KK43:
Ne yapalım hayırlısı böyleymiş...

Canım inşallah hamilesindir... Ama çatlatma iğnesinden 10 gün sonraya kadar idrarda bhcg çıkabiliyor... İğne pozitif çıkmasına neden olabiliyor... Yanıltmasın seni, bence sen kan testini bekle ve Bize o müjdeli haberi ver canım...

Canım inşallah hamilesindir... Ama çatlatma iğnesinden 10 gün sonraya kadar idrarda bhcg çıkabiliyor... İğne pozitif çıkmasına neden olabiliyor... Yanıltmasın seni, bence sen kan testini bekle ve Bize o müjdeli haberi ver canım...

Çatlatma ignesinin etkisi ilk 9 gün kadar hcg veriyormuş transferin 8. Güne hiç etkisi kalmaz çunku opudanda 2 gün önce vuruluyor embriyolarların bekleme sureside var onun için muhtemel gebelige işarettir inşallah tabi

İdrarda gebelik testi kanda betahcg 20 den itibaren duyarli oluyor tabi bozuk degilae eger, benim 2 kimyasal gebeligimdede cok dusuk degerleri bile idrarla takip ettim Kanda degerim 19 Ken bile idrarda cok hafif silik cizgi cikti , yani silik cizgiler genelde yaniltmiyor hamileligin isareti cnm

X