Kızlar Aralık ayında Bende tedaviye başlayacağım Memorial de... Nur Hanımın ayrıldığını bende şimdi öğrendim
Şuan Şişli de Semra ve Hande Hanımdan başka hangi doktorlar var bilgi verebilir misin? Hangisinden daha çok memnun sunuz?
Ben 2009 da tedavi olmuştum ve kızıma kavuştum. Memorial'in şuan sitesinde sadece Semra ve Hande Hanım yazıyor sadece o nedenle yeni doktorların adını öğrenmek istemiştim ama henüz kimse cevap yazmadı
Cook tesekkurler :)
yücel şahin,ayşe hn, aylin hn, sevinç hn, hande hn, kahraman bey ve semra hn varmış..
merhaba canım nasılsın, bebişimiz iyi dimi canım:)
senin bebişini manevi bebişim gibi hissediyorum..
Allah bin kere razi olsun senden heep aklimdasin bende seni inanki ablam gibi goruyorum cunku ben hic bisey bilmiyordum bi nevi sende vesile oldun bu bebise hep dualarimdasin bebegi kaybetmisizduydum uzuldum senin kadar olmasada icim yandi.. O kadar sevinmistimki senin icin.. Ama olsun ben hepp dua ediyirum senin icin ozel olarak Rabbim tez zamanda verecek yine biliyorum benim bebis biraz nazli kanama gecirdik hastanede yattim bi gece cok sukur iyiyiz simdi ama düşük tehlikesi devam ediyo kesede bisey yok ama rahimde kanama alanlari varbakalim kismet sen nasilsin neler yapiyosun
sağol canım benim.. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bildiğimizi paylaşmak en güzeli canım..
cnm aman dikkkat et Allah korusun tüp bebişlerimiz biraz nazlı oluyorlar.. Allahın izniyle bişeycik olmaz gönlünüde ferah tut kucağınada alacaksın..
bende iyiyim cnm aralıkta tekrar tedavi olacağım gün sayıyorum.. çok öptüm, bebişinle Allaha emanet olun.
benim doktorum ayşe hanımdı ama bikaç kere hande hanımda gördü transferimi de hande hanım yaptı ikisinden de gayet memnunum transferimin 8 .günü bugün idrarda ikinci çizgiyi gördüm test günüm çarşamba bakalım inşallah kandada görürüm darısı herkese inşallahKızlar Aralık ayında Bende tedaviye başlayacağım Memorial de... Nur Hanımın ayrıldığını bende şimdi öğrendim
Şuan Şişli de Semra ve Hande Hanımdan başka hangi doktorlar var bilgi verebilir misin? Hangisinden daha çok memnun sunuz?
hayirli olsun canim.. yarin guzel haberlerin gelsin.. memnun kalmanada ayrica sevindim. sonuda guzel gelsin.Kızlar opuyuda atlattık Yücel bey yaptı ayse hanım ve hande hanım çok ılgılıler aman benım opu bıraz agrılı oldu bayağıbayağı
cnm kac tane transfer edilmisti 8. gunde genelde ikizlerde cift cizgi cikiyor:)) tebrikler degerin kat kat artsin..benim doktorum ayşe hanımdı ama bikaç kere hande hanımda gördü transferimi de hande hanım yaptı ikisinden de gayet memnunum transferimin 8 .günü bugün idrarda ikinci çizgiyi gördüm test günüm çarşamba bakalım inşallah kandada görürüm darısı herkese inşallah
Kızlar opuyuda atlattık Yücel bey yaptı ayse hanım ve hande hanım çok ılgılıler aman benım opu bıraz agrılı oldu bayağıbayağı
canım allah razı olsun 2 embriyo transfer edilmişti inşallah ikiside tutumuştur tabi öncelikle hayırlısı hepimiz için ....cnm kac tane transfer edilmisti 8. gunde genelde ikizlerde cift cizgi cikiyor:)) tebrikler degerin kat kat artsin..
günaydıncnm merhaba, hande hanımda hiç tedavi sürecin olmuşmuydu..
cnm merhaba, hande hanımda hiç tedavi sürecin olmuşmuydu..
benim doktorum ayşe hanımdı ama bikaç kere hande hanımda gördü transferimi de hande hanım yaptı ikisinden de gayet memnunum transferimin 8 .günü bugün idrarda ikinci çizgiyi gördüm test günüm çarşamba bakalım inşallah kandada görürüm darısı herkese inşallah
Canım inşallah hamilesindir... Ama çatlatma iğnesinden 10 gün sonraya kadar idrarda bhcg çıkabiliyor... İğne pozitif çıkmasına neden olabiliyor... Yanıltmasın seni, bence sen kan testini bekle ve Bize o müjdeli haberi ver canım...
benim doktorum ayşe hanımdı ama bikaç kere hande hanımda gördü transferimi de hande hanım yaptı ikisinden de gayet memnunum transferimin 8 .günü bugün idrarda ikinci çizgiyi gördüm test günüm çarşamba bakalım inşallah kandada görürüm darısı herkese inşallah