ben izmirde yaşıyorum uzun zamandır araştırıyordum özellikle de pgt hastası olduğumuz için çok daha hassas davranmak zorundaydık ve bu uğraşlar memorial olması gerektiğine karar vermemizi sağladı..bazı arkadaşların dediği gibi ekip işi yapıyorlar bende önceleri bu forumda hep nur hanımı duyduğum için ondan randevu almak istemiştim ama kısmet müsait olmadığı için ayşe hanımla görüşmüştük önceleri acaba nur hanım olsa dahamı iyi olurdu diye düşünüyordum ama zamanla bunun yersiz bir düşünce olduğunu anladım doktorların hepsi birbirinden iyi...bazen hande hanımda gördü beni o da aynen gayet güleryüzlü ve ilgiliydi....genetik labaratuarları harika embriyologlar hemşireler hepsi birbirinden nazik ve profesyonel ben pişman olmadım verdiğim karardan allah hepsinden razı olsun
Merhaba benim hematolog dr m var mukemmel
onerebilirim prof zaten
arkadaşlar, ben de yazıp yazmama arasında geldim ama şişli memorialda nur hanım takıntısını görünce yazmaya karar verdim. şişli memorial ve umut arasında kalmıştım. sgk raporum yetişmeyince memorialde karar kıldık. hasbel kader sevinç hanımla başladık ama ünaşırı kontrollerde her defasında farklı bir doktor hanım yaptı muayenemi.17 ekimde toplama işlemini ayşe hanım yaptı, 22 sinde yani 5 gün sonra blastokist embriyo transferini ise aylinhanım yaptı..10 gün annemin evinde dinlendim pek iş yapmadım...neyse 1 kasım günü yani transferin 11.günü memoriale test için gittim. 2 saatte çıkar dediler, eve gittik, internetten sonuca baktık 571 i gördük. Allaha şükürler olsun...2 gün sonra evime en yakın hastanede yaptırdım 2.testi.bu kez 1150 çıktı.. memoriali arayıp 22 kasıma hande hanımdan ultrason randevusu aldık.Şu an için maşallah iyi gidiyor...Diyeceğim odur ki, nur hanıma falan takılmayın.Hande hanım,Aylin hanım,Sevinç hanım, Ayşe hanım hepsi de birbirinden iyi..Bizim transferi yapan Aylin hanım çok becerikli özellikle....Nur hanıma 1 kez muayene oldum..hepsinden de Allah razı olsun..Memoriali diğerlerinden ayıran diğer bir üstünlüğü kullanılan ekipman ve teknoloji ve kararların ekip halinde alınması..sonuçlar değerlendiriliyor ve akşam saatlerinde haber veriyorlar birsonraki tedavi ve dozunu..şimdi sabırsızlıkla 22 kasımı bekliyorum..hepimizin Allah gönlüne göre versin...
Canım her doktor toplamayı yapmıyor. Benim dr.um Nur hanım olsa da toplamayı Funda hanım vardı o yapmıştı. Nur hanım kendisi de opuya giriyordu, ancak her zaman değil. şimdi nasıl işliyor bilmiyorum, ancak benim opu döneminde her ay belli bir doktor opuya girerdi. Yani iş bölgüsü vardı aralarında. Zaten hep diyoruz ya, orada tam bir ekip işi var.13 ekimde benim yumurta toplama işlemimi Dr.Melih AYGÜN yaptı. Ben nur hanımı beklerken şaşırdım. Tranferi Nur hanım yaptı. Biraz araştırdım ama Dr.Melih AYGÜN' ün memorial hastanesi kadrosunda ismini göremedim. Forumda okuyunca şaşırdım, herkezin kendi doktoru opuyu yaptığı halde bende niye farklı doktor opu yaptı acaba çözemedim??????
38 yaşındayım, 3 sene önce evlendim.hemen evlenir evlenmez normal yollarla hamile kaldım ancak 2 aylıkken düşük yaptım,kürtaj sonrası biyolojik dengem bozuldu.3 senedir uğraşıyoruz, 1 aşılama(çapada) bir de tüp bebek tedavisi gördüm.(aret kamar-ist.tüpbebek)...Deniz sizde problemi neydi bırde kaç yumurta toplandı özel degılse
arkadaşlar 2 kasımda şişli memorialda transferim gerçekleşti pgt hastasıyım ilk denemem bugün kan testi yapıldı hamileyim darısı bütün burdaki arkadaşlara inşallah doktorum ayşe hanımdı transferimi hande hanım yaptı
bende yarın memorialdayım kızlar hande hanımla tanışıp gelecek tedavi hakkında planlama yapacağız.. bir kaç defa görmüştüm ama hiç muayeneme girmemişti.
bakalım neler diyecekler hakkımızda hayırlısı.
Çok iyi olur öğrenmemiz..ismi neydi arkadaşım??Merhaba benim hematolog dr m var mukemmel
onerebilirim prof zaten
Bende yarın Aylin hanım ve Semra hanımdan randevu aldım. Tedaviye başlıcam hepimiz için hayırlı olur inşallah.
Tabiki aktarırım. Ben ilk Yücel Şahinle ön görüşme yaptım. Ama bu sefer bayan olsun istedim nedense içimden öyle geldi. Aylin hanımdan sonra tadavi sürecini Semra hanım karar verecek o yüzden içim rahat.Aylin hanım hakkında pek yorum okumadım canım... Yarın ki randevu sonrası izlenimlerini aktarırsan çok memnun olurum...
38 yaşındayım, 3 sene önce evlendim.hemen evlenir evlenmez normal yollarla hamile kaldım ancak 2 aylıkken düşük yaptım,kürtaj sonrası biyolojik dengem bozuldu.3 senedir uğraşıyoruz, 1 aşılama(çapada) bir de tüp bebek tedavisi gördüm.(aret kamar-ist.tüpbebek)...
memorialde ilk tedavi günümde polikistik over teşhisi kondu.şaşırdım..gecikme dışında hiçbir belirtisi yoktu çünkü..
bu arada söylemeyi unuttum: eşimin sperm morfolojisi sıfırdı ancak sayı ve hareketlilik iyiydi.IMSI önerdiler yani 5-6 bin kez büyütüp gözlemek ve şekli en uygun/sağlam spermleri seçerek işlem yaptılar.Mesela daha önceki tedavimde bu konuya dikkat ettiler mi bilmiyorum,çünkü hiç konuşulmamıştı.
Bende yarın Aylin hanım ve Semra hanımdan randevu aldım. Tedaviye başlıcam hepimiz için hayırlı olur inşallah.
Çok teşekkür ederim Ensucum. Sen bu hastene hakkında bayağı tecrübelisin okuduğum kadarıyla. İnşallah bana hayırlı gelir.
Anladım canım. Benimde 2. denemem inşallah ikimiz içinde bu son olur. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Ensi bugün ne oldu hande hanım nededı
Canım bellı degıl yarın yıne konturolle çağırdılar anlamadım bı problemim var dedım yumurta fazla olunca 2 sefer kontrole çağırılıyormuş bebekler3 düştüdüştücnm öncesinde genetik doktoru Cumhur Gökhan beyle görüştüm, sonra Hande hanımla..
hande hanımda çok güleryüzlü hayatım herşeyi okadar rahat konuşabiliyorsunki sanki arkadaş gibi çok memnun ayrıldım.. ekibin çoğu böyle zaten hangisine gitsek aynılar canım..
aralık ayındaki tedavi hakkında konuştuk ve tanışmış olduk.. bakalım inşallah herşey yolunda ilerler..
senin transferin yarın dimi canım çok güzel bebişlerine sıkıca sarıl, transferin hayırlı olsun..