Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayyy canim yaa ne kadar guzel seyler yazmissin yarin hemen gitme firsatim olaydi valla yazdiklarinizdan sonra hemen kosa kosa giderdim.

bin massallahhh Arkadasim. cok sevindim.gozunuz aydin olsun insallah. ben de bahceci fulya ve sisli memorual arasinda kaldim .yazdigini okumak cok mutlu etti bwni. sixlerin bu konudaki yazdiklari bana isik oluyor umut oluyo
bi de sizde ne sikinti vardi canim??

Canım her doktor toplamayı yapmıyor. Benim dr.um Nur hanım olsa da toplamayı Funda hanım vardı o yapmıştı. Nur hanım kendisi de opuya giriyordu, ancak her zaman değil. şimdi nasıl işliyor bilmiyorum, ancak benim opu döneminde her ay belli bir doktor opuya girerdi. Yani iş bölgüsü vardı aralarında. Zaten hep diyoruz ya, orada tam bir ekip işi var.

Deniz sizde problemi neydi bırde kaç yumurta toplandı özel degılse
38 yaşındayım, 3 sene önce evlendim.hemen evlenir evlenmez normal yollarla hamile kaldım ancak 2 aylıkken düşük yaptım,kürtaj sonrası biyolojik dengem bozuldu.3 senedir uğraşıyoruz, 1 aşılama(çapada) bir de tüp bebek tedavisi gördüm.(aret kamar-ist.tüpbebek)...
memorialde ilk tedavi günümde polikistik over teşhisi kondu.şaşırdım..gecikme dışında hiçbir belirtisi yoktu çünkü..
bu arada söylemeyi unuttum: eşimin sperm morfolojisi sıfırdı ancak sayı ve hareketlilik iyiydi.IMSI önerdiler yani 5-6 bin kez büyütüp gözlemek ve şekli en uygun/sağlam spermleri seçerek işlem yaptılar.Mesela daha önceki tedavimde bu konuya dikkat ettiler mi bilmiyorum,çünkü hiç konuşulmamıştı.

Ayy ne güzel hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Güzel haberler olsun, bebişin seni bekletmeden hemen gelsin canım...

Aylin hanım hakkında pek yorum okumadım canım... Yarın ki randevu sonrası izlenimlerini aktarırsan çok memnun olurum...
Tabiki aktarırım. Ben ilk Yücel Şahinle ön görüşme yaptım. Ama bu sefer bayan olsun istedim nedense içimden öyle geldi. Aylin hanımdan sonra tadavi sürecini Semra hanım karar verecek o yüzden içim rahat.

ist tüpse imsi yapılmamıştır cnm.. ilk gün imsiyi reklam olarak kullanıyorlar sonra imsi yapmıyor canım yaptırmak içinde on kişiye dil döküp zorla ikna edip üstüne 250 dolar ödüyorsun.. bizdede erkek inft var, banada orada yapılacak demişlerdi ama yapmamışlardı sonrasında bayağ büyük tepki verince bir sonraki tedavide zorla yapmışlardı..

Çok teşekkür ederim Ensucum. Sen bu hastene hakkında bayağı tecrübelisin okuduğum kadarıyla. İnşallah bana hayırlı gelir.

:)) yok canım daha buradaki ikinci tedavim olacak o yüzden çok tecrübeli değilim ama toplamda 9. tedavim olacağı için her konu hakkında yorum yapıyorum kötü bi geçmişim var ama bu bazen tecrübe oluyor:))
bana ağustostaki tedavimde hayırlı geldi cnm burası inş sanada gelir..

Ensi bugün ne oldu hande hanım nededı

cnm öncesinde genetik doktoru Cumhur Gökhan beyle görüştüm, sonra Hande hanımla..
hande hanımda çok güleryüzlü hayatım herşeyi okadar rahat konuşabiliyorsunki sanki arkadaş gibi çok memnun ayrıldım.. ekibin çoğu böyle zaten hangisine gitsek aynılar canım..
aralık ayındaki tedavi hakkında konuştuk ve tanışmış olduk.. bakalım inşallah herşey yolunda ilerler..
senin transferin yarın dimi canım çok güzel bebişlerine sıkıca sarıl, transferin hayırlı olsun..

Canım bellı degıl yarın yıne konturolle çağırdılar anlamadım bı problemim var dedım yumurta fazla olunca 2 sefer kontrole çağırılıyormuş bebekler3 düştüdüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…