Aile Planlaması Sırf eşim istiyor diye çocuk yapmalı mıyım?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
tabi ki baskı yaptığınızı düşünmedim :) fikirlerimizi belirtiyoruz.

yok üzerime gelmiyor. istemem dediğimde de üzülüyor ama ben de üzülmesine dayanamıyorum

Acıkcası herkesin düşüncesi kendinedir ama bana garip geldi. Çocuk istemeyen bi kadın bilemedim yani genelde kadınların içgüdüsünde vardır ama, tabiki saygı duyuyorum. Eşiniz istiyor diyede bence yapmayın çünkü sizinde istemeniz önemli

aslında benim gibi düşünen bir çok kadın var. bu konuda baya araştırma yaptım gönüllü çocuksuzluk antinatalizm başlıkları altında araştırabilirsiziniz. ayrıca çocuğunu seven ancak anne olmaktan nefret eden anneler çocuğu olmasa daha iyi bir hayat yaşayacağını düşünen pişman olan anneler de var. benim isteğim ise bu annelerden olmamak

bu konuda bana bencil gelen eşim oluyor. her şeyi anlattığım halde ikna olmuyor
Nasıl ki birisi çocuk istemiyor diye bencil diyemezsek aynı şekilde çocuk istiyor diye de bencil diyemeyiz. Bencillik istemediği halde hatır için sevemeyeceğini düşündüğü halde çocuk dünyaya getirmektir bence o yüzden istemiyorsanız yapmayın demek istedim. Konuda sırf eşim istiyor diye yapmalı mıyım sorusuna cevaben

anladım teşekkürler :)

Kesinlikle katılıyorum her sözünüze, inşallah sizde istediğiniz bir vakitte bu duyguyu yaşarsınız..

Siz çocuk yapmayın Allah aşkına annelik öyle kolay iş değil 24 saat mesai ister o çocuğa yazık günah ne suçu var herkes anne mi oluyor şu dünyada

Şu yazdıklarınız içimi sızlattı ne diyim bilemedim. Allah isteyen insanlara nasip etsin inşaAllah

Önemli olan sizin hazır hissetmeniz gerisinin bir önemi yok...ben bakarım anam bakar demesi ayrıca saçma bir çocuğa annesinden başkası bakamaz çok mecbur olmadıkça...zaten bakmazlarda o laf boş...Siz doya doya yaşayın hayatı nasılsa belli bir süreden sonra hazır hissettiğinizde yaparsınız acelesi yok önemli olan mutlu olabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…