Sinoplu57 nin Çeyizinden Bir Demet..

aa kaçar mı akşamında baktım detaylı vaziyette.. annemide aldım hatta yanıma
çoğu şeyi unutmuşum onlarıda gördüm canım ..
şimdi topicten topiğe atlıyorum

aa kaçar mı akşamında baktım detaylı vaziyette.. annemide aldım hatta yanıma
çoğu şeyi unutmuşum onlarıda gördüm canım ..
şimdi topicten topiğe atlıyorum

ayy bende öyleyim canım işte bir eksik görürüm diye...yada beğendiğim bişey olur diye bakınıyorum...

kırmızı kapaklı cam saklama kapları

3 tane 3 boy erzak kavonoz
kolilerdekilerden aklıma gelenler ..:107:

Son düzenleme:
Oyy oyy oyyy çok güzell cnm aldıklarınn saklama kaplarına bayıldım kavannozlarında çok güzell güzel günlerde kullan...

canım erzak kavanozların çok güzel...bunlardan hiç görmedim valla görseydim bende böyle alırdım benim aldıklarm biraz fazla yer tutacak sanırım...

güle güle kullan tatlım...

Bal böcüğüm teşekkür ederim canım .. seninde topigini bekliyorum
sipitcim unutma aman, kücük ama eksik oda
eylemcim cok teşekkür ederim cnım.. ben bu kavanozları pendik pazarından aldım tanesi 3,5 tan.. cogu eşyamı ordan aldım zaten hem kaliteli hemde ucuz..saklama kaplarınıda a101 den almıştım

Son düzenleme:

bende havlu kenarlarımı oradan aldım canım...evet baya güzel şeyler var...ama artık sahilde oldugu için zor oluyor gitmek...merkezden kalkan servisler var ama...neyse neyse iyi hatırlattın oraya bi gideyim ben:)

Çok sağol Pandomim .. hepimiz güle güle kullanalım inşallah..:)
eylemcim bende gitmedim uzun zamndır bende bu haftasonu bakem ne gelmiş ne gitmiş..:)
servis kaselerimide ordan almıstım

Olsun canım sen nasıl gitcek diye düşünüp birşey alamazsan dogru düzgün icinde kalır.. hem gitcen yerde ne malum bulcan.. kız ceyizi gösterişli olur hem sen düşünme tasıyacaklar dusunsun ceyizi..:)

wc kağıtlık ve fırçalık çok güzel. gerçi hepsi güzel. baktıkça bakasım geliyor bu başlıklara..sizde beyaz eşyayı kız tarafımı alıyor canım bunların hepsini senmi aldın

wc kağıtlık ve fırçalık çok güzel. gerçi hepsi güzel. baktıkça bakasım geliyor bu başlıklara..sizde beyaz eşyayı kız tarafımı alıyor canım bunların hepsini senmi aldın

yok canım buzdolabı ve çamaşır makinesi hariç kız tarafı alıyormuş,mutfaga dahil olanları yani.. aldık öyle . ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…