Sinoplu57 nin Çeyizinden Bir Demet..

Bunlarda bugün aldıklarım..
5413.jpg

Mutfak önlügü ve tutacaklar

5449.jpg

misafir erkek terligi

5451.jpg

lastikli çarşaf(mış) ve damat bohcası icin coraplar

5454.jpg

kaşıklık,havan,çakmak

5457.jpg

5463.jpg

Yemek örtüsü ve peçeteleri

Son düzenleme:
kırık beyaz sanırım örtü ve peçetelerin...çok şık duruyor tatlımm...güle güle kullan...diğer aldıklarında hayırlı olsun...

çok sağolun canlarım.. sizinkiler daha güzel olsun inş.
gülsencim damat bohcası yapmamıstık biz nişan olayında onlar bana yapmışlardı bende eve götürürüm diye bu zamana koydum .. onu tamamlıyorum canım ..
eylemcim evet canım krem rengi.. yemek takımıyla uyum saglasın dedim bakalım sağlıycak mı evlenince görcem..:)

Son düzenleme:
:97:Yemek peçete,örtü ve peçete yüzüklerini ne kadara aldın?ben de buna benzer bir şey aldım,130 gibi bir fiyata ve bana sonradan pahalı geldi:>seninkini şimdi merak ettim

güle güle kullan canım makinenide...Aynen bizde bohça vericez benimde almam gerekiyor ama benim eksiğim çok henüz o kısma gelemedim:)zaten çok bencilm hep kendime alasım var hehe

Canımcım son aldıkların çok güzell önlükk takımınlaa, masa örtünü çok beğendimm hepsi çok güzell güle gülee kullann :79:

güle güle kullan canım makinenide...Aynen bizde bohça vericez benimde almam gerekiyor ama benim eksiğim çok henüz o kısma gelemedim:)zaten çok bencilm hep kendime alasım var hehe
artık bende bütün eksikleri bitirip tamamen kendıme donmek istiyorum canım..hız verdiim o yuzden :KK1:
al al bitmiyor maaşım bunlara gidiyor :KK1:
Canımcım son aldıkların çok güzell önlükk takımınlaa, masa örtünü çok beğendimm hepsi çok güzell güle gülee kullann :79:

cok sağol böcüğüm .. daha güzelleri senın olsun inşallah.. hadi topic acta senınkıleride görelim..:KK15:

canım 1. sayfada toplamışsın fotografları güzel olmuş...maşallah dolu dolu...Rabbim güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin...:nazar:

foto%5CBparis(3).jpg

Bu da yatak örtüm kızlar.. kırık beyaz icinde pulları olan fransız güpürlü ve dantelli sanırım ,danteli güzeldi.. perdemle uyumlu diye sectim..
abiyeleri sevmiyorum ama annemin ısrarı uzerıne almış bulundum cok uygun fiyata..

Son düzenleme:
Canımm nazarr degerr herseyini almıssın birkaç parça eksik bırak :nazar:bilmiorum annem bana hep öyle diyor...herseyin çok güzel çok cici Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

Canımm nazarr degerr herseyini almıssın birkaç parça eksik bırak :nazar:bilmiorum annem bana hep öyle diyor...herseyin çok güzel çok cici Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

canım benim herşeyimi büyük hevesle aldım ,nazar değdi sanırım bu günlerde bişey alasım yok :KK43:
bikaç bişey eksik bırakıyım cok dogru dedin canım :26:
artı + ,canım cok sağol güzel dileklerin icin hepimiz cici günlerde kullanalım inşallah..:KK71:

canım yatak örtünde çok güzel güle güle kullan
cok sağol canım benim hepimiz inşallah..:KK16:

Canım yatak örtünüde güle güle kullan inşallah.:KK69:
Nekadar aldın canım bunu?

cok sağol pandomimcim ..:KK71:
yatak örtüsünü 200 tl ye aldım ..

foto%5CBparis(3).jpg

Bu da yatak örtüm kızlar.. kırık beyaz icinde pulları olan fransız güpürlü ve dantelli sanırım ,danteli güzeldi.. perdemle uyumlu diye sectim..
abiyeleri sevmiyorum ama annemin ısrarı uzerıne almış bulundum cok uygun fiyata..

yatak örtün cok sık canım güle güle kullan

X