Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:97:Yemek peçete,örtü ve peçete yüzüklerini ne kadara aldın?ben de buna benzer bir şey aldım,130 gibi bir fiyata ve bana sonradan pahalı geldi:>seninkini şimdi merak ettim
artık bende bütün eksikleri bitirip tamamen kendıme donmek istiyorum canım..hız verdiim o yuzdengüle güle kullan canım makinenide...Aynen bizde bohça vericez benimde almam gerekiyor ama benim eksiğim çok henüz o kısma gelemedim:)zaten çok bencilm hep kendime alasım var hehe
Canımcım son aldıkların çok güzell önlükk takımınlaa, masa örtünü çok beğendimm hepsi çok güzell güle gülee kullann :79:
Canımm nazarr degerr herseyini almıssın birkaç parça eksik bırak bilmiorum annem bana hep öyle diyor...herseyin çok güzel çok cici Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...
cok sağol canım benim hepimiz inşallah..canım yatak örtünde çok güzel güle güle kullan
Canım yatak örtünüde güle güle kullan inşallah.
Nekadar aldın canım bunu?
Bu da yatak örtüm kızlar.. kırık beyaz icinde pulları olan fransız güpürlü ve dantelli sanırım ,danteli güzeldi.. perdemle uyumlu diye sectim..
abiyeleri sevmiyorum ama annemin ısrarı uzerıne almış bulundum cok uygun fiyata..