- 14 Ekim 2010
- 805
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim tatlımPeki canim tesekkur ederim ben internetten alicaktim ama olmadi bi magzaya gidip kumasina bakicam artik guzel günlerde kullanirsin i nsallh.
canım migrostan aldım ben fiyatı 16 tl olması lazım tam hatırlayamıyorum ara ara geliyor uğrarsa mutlaka karşılaşırsınbeşiktaş çay keyfi takımını nerden aldınız?
tatlım maşallah çeyizlerin çok güzel :)
Güle güle kullan canım, hepsi çok güzel.
canım teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun
Tesekkur ederim canim benim aminn hepimiz icin insallahSağol canım. Allah sevdiğinle mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah
waaooww ne kadar çok şey almışsın bu çeyizlerden bi gelin daha çıkar peçeteler bile çeşit çeşit ama hepsinede ayrı ayrı bayıldım güzel günlerde kullan canım
tuğçecim bu kadar şey almışsın ödemek zor olmuyor mu canım? bende 6.000 tllik alışveriş yaptım zorlanıyorum.
Canim ben 2 yil icinde aldim hepsini ilk once 5000 tl lik aldim toplu 10 a boldurdum ayda 500 odedim aradada diger eksiklerimi aldim o bitince bidaha aldim oyle toparlandi simdi pek bisey almiyorum gerci biseyim kalmadi alincak sadece gunluk yemek takimim elekteikli supurgem ve utum yok onlarida en son alacagim dugunum seneye olcak ozamana kadar bitiririm dusuncesindeyim bakalim . Ben herseyimi kendim aliyorum ayni zamanda aileme yrdim ediyorum o yuzden mecbur erkenden aliyorum boyle sen daha yavas al canim odeyebilecegini gecme ben biraz yuksek odedim bide sevgilim askerde olunca kendimi ceyize verdim harcama yapmami gerektircek biryer yoktu
Hayırlı olsun herseyin cok güzell evinin yerlesmis halini merakla bekliyorumkızlar çok uzun zamandır birşey eklemiyordum bu sürede aldıklarım oldu ama ipin ucu kaçtı birkere hepsini koliledim çeyizim bitti şükür darısı başınıza inşallah ilk sayfamdaki çoğu resimde silinmiş tekrar bulamıyorum artık açınca bana hepsini yeniden almışım gibi gelecek kullanırken size fotoğraf atarım evimin yerleşmiş halini koşuşturmalar başladı beyaz eşyalarımızı aldık onları ekliyorum düğün tarihimiz 6 ağustos inşallah hayırlısıyla bi atlatsak :)Eki Görüntüle 1740675 Eki Görüntüle 1740677 Eki Görüntüle 1740678
teşekkür ederim canım innşallah çok az kaldı bende sabırsızlıkla bekliyorum düğün yerini ayarladıuk beyaz eşya tamam sırada ev mobilya ve gelinlik damatlık kaldı bunlarıda bi atlatsak rahatlayacağız :)Hayırlı olsun herseyin cok güzell evinin yerlesmis halini merakla bekliyorum
Ayyy cok heycanlı. Ben ceyiz alırken bile bu kadar heycanlanıyorum senın bu tatlı telaslarını düsünemiyorummm tebrik ederim simdidenteşekkür ederim canım innşallah çok az kaldı bende sabırsızlıkla bekliyorum düğün yerini ayarladıuk beyaz eşya tamam sırada ev mobilya ve gelinlik damatlık kaldı bunlarıda bi atlatsak rahatlayacağız :)
Evet canim cok heycanli bi yandan gelinlik bakiyorum kina fikirleri ucusuyo aklimda geriliyorum bazen ama insallah hayirlisiyla atlatiriz darisi basina canimAyyy cok heycanlı. Ben ceyiz alırken bile bu kadar heycanlanıyorum senın bu tatlı telaslarını düsünemiyorummm tebrik ederim simdiden
Tesekkur ederim canim amin insallah hersey tamam bitek dugun kaldi tabi mobilyadir evdir falan daha bayagi geriliriz ama olsun napalim artikmaşallah herşey tamam güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim