yatak örtün cok sık canım güle güle kullan
Tatalım evini nezamn görücez yahu çeyiizin serili sekilde.
inş. canım seninde heycanını görmek nasip olur inş.:)hemşom benimki asker biliyosun ama 47 günü allahın izniyle geliyor .bende artık seneye bu zamnlarda inş canım
cok sağol canım ..hepsi çok şık canım maşaAllah diyelimde nazar değmesin
evet canım ya yakın yer değil ki ist herşeyimiz sorunlu olcakayrı şehirlerde olmak baya zormuş
ah sende de mi aynı dert canım. benimkiler de sakaryadan bursaya gidecek. nasıl gidecek onu hiç bilmiyorummama almaya devamm
Sizin yine yakınmış, ben gideceği yeri söylesem diliniz uçuklar
Bu da yatak örtüm kızlar.. kırık beyaz icinde pulları olan fransız güpürlü ve dantelli sanırım ,danteli güzeldi.. perdemle uyumlu diye sectim..
abiyeleri sevmiyorum ama annemin ısrarı uzerıne almış bulundum cok uygun fiyata..
kendimi şanslı gördüm kızlar.. benim 1 mahalle ötede..
Allah kolaylık versin nakliye işinde.. vasıta tutulur dimi?
bence de çok şanslısın canım
nakliye işini bende merak ediyorum :)umarım aldıklarıma zarar gelmez yoksa çok üzülürüm
Canım bizim burda perdeci vardı.. kendileri belli modelleri kendileri yapıo satısa koyuyorlar.. o günde şansıma tek gunluk indirimmiş. gene gelir mi bilmiyorum ama bakarım istersen..canım biliyor musun ben hep senin aldığın yatak örtüsünü almak istemişimdir
ama üstünde 700 tl yazdığı için hep vazgeçtimm ve başka örtü aldımm
sen çokkkk uyguna almışsın güle güle kullan canımmm
Cnm çeyizlerine baktım, çok güzeller. hele ki yatak örtün. Yaldızlı gibi, çok severim öyle şeyleri
Canım bizim burda perdeci vardı.. kendileri belli modelleri kendileri yapıo satısa koyuyorlar.. o günde şansıma tek gunluk indirimmiş. gene gelir mi bilmiyorum ama bakarım istersen..
oh oh masallah canim herseyin cok güzel. Ama en cok babaannenden kalan helkegine bayildim...
RAbbim mutlu, huzurlu, saglikli günlerde sevdiginle kullanmayi nasip etsin insallah..
canımm teşekkür ederim
o örtüden ümidi kesince başka bitane aldım canımmm