Sinoplu57 nin Çeyizinden Bir Demet..

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.799
27
Bugün aldıgıklarıma bakarken hevese geldim hep bakıyorum fikir ediniyorum neden bende fikir veren olmayayım diye bir serzenişle kendimi foruma attım.. foto makinası da elimdeyken buldugumu cektim..şu 1,5 senede epey şey aldıgımıda farkettim..
Nacizane sinoplunun ceyizi..ahım şahım degil,normal..

inox aspiratörümüz

inox buzdolabımız

bulaşık makinemiz

7 kg lık çamaşır makinemiz..

Fırınlı ocağımız

Lcd Tv miz.

yatak odası avizemiz

kardeşimin hediyesi vesikalık cerceve

güral porselen 18 kişilik günlük yemek yakımı

Mink battaniyemiz

yatak örtümüz

Taç silikon yrganımız..annemin 2 tane daha kendının yaptıgı yorgan ve yastıklarm var ..4 yastık ,3 yorgan

Yemek örtüsü ve peçeteleri

kalorifer onune koymak icin aldıgım yer minderi yüzü(2 tane).. cok yumuşak..:))

bayan ve erkek terligimiz..

12li meyve bıcagı ve servis kaseleri

kırmızı termosumuz..16 yasındaykn katıldıgım bir tanıtım toplantısından hediyeydi..:107:

buda babanemde yadigar kalan bir antika..köyde helkek derler ıcınde ust vs kaynartırlarmıs..br kuşağı birde bu helkek bana kalan..

Sinop yolundayken nişanlımın aldıgı çömleğim..
organikten yana biri olaraktan

dikdörtgen rendemiz

kırmızı kalplisinden ütü masamız

çamaşır kurutmalığımız

özdilek aile bornoz setimiz.. yeşil olan mavi renkte.. annem yıllar önce almış..

banyo klozet setimiz

kirli sepetimiz

primanova bej banyo aksesuarlarımız

WC fırçalık ve kagıtlık

banyo çöp kutusu orta boy

Son düzenleme:
Mutlu günlerde kullan canım.tencere takımının renklerine bayıldım:))) birde o kırmızı babaet tarzı terlikler var ya bende istiyommm ondan yaaa çok güzelmiş.nerden kaça aldın markası ne kıs belki bulurum ama ben çeyizi beklemeden hemen giyerim

maşallahhh çeyizine...daha neler çıkacak o kolilerden kimbilir...canım bardak takımını çok beğendim...yemek takımında çok şıkmış...hepsini güle güle kullan...arada fotografları eklemeyi unutma gözümüz renklensin...

sinoplu herşeyini güle güle kullan anahtarlık yok iyi fikir aşkımla kendime almalıyım:):)yeni ev yeni hayat her şey yeni olmalıilk kullanacağımız şey olcak o bizim

Son düzenleme:
cnm bardak takımın çok güzel
servis kaselerinide çok seviyrm ben böyle yaa.
iyi aklıma getirdin bayan terliği ve erkek terliği almadım
herşey çok güzell mutlulukla kullan inş.
çeyizlerin devamını bekliyrz...

Canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, hepsi birbirinden güzel, özenle seçilmiş...
Eviniz kendinizin sanırım, ne güzel aldıkça oraya götürüyorsunuz sanırım...

Ay en büyük hayalimdi alıp alıp eve götürmek ama burda olmak nasip değilmiş, Allah sağlık versin napalım...

Anahtarlık çok güzel bir ayrıntı olmuş, bayıldım...

çok sağol canım ben bu terlikleri gecen hafta pendik pazarından almıstım .. istanbulun 2.büyük pazarıdır.. tanesi 5 liradan satılıyordu..babet gibi evet bende dısarda giycem bu gidişle..markası tuğçeymiş cnm bilindik bişi degil tezgah malı
cnm çok güzel aldıkların devamını bekliyoruz

mutlu günlerde kullanırsın inşallah devamını bekliyoruz
eklicem inşallah kızlar, çok teşekkür ederim..

cok sağol eylemcim ,eklicem bende belki fikir vermiş olurum sizlere.. hep sizinkilere bakıyorum eksiklerımı tamamlıyorum sessiz seyirciligimi bozdum

sinoplu herşeyini güle güle kullan anahtarlık yok iyi fikir aşkımla kendime almalıyım:):)yeni ev yeni hayat her şey yeni olmalıilk kullanacağımız şey olcak o bizim
evet gülşencim bizimki cok sevinmişti görünce hemen kullandı..ben daha kullanamıyorum tabi..cok sağol cnm iyi dileklerin icin..

güle güle kullan canım sende çeyizlerini..

çok sağolun kızlar,hepimiz mutlulukla kullanalım inşallah..

Evet canım sağolsun kayınpedermiz satıp savıp ev aldı ama o evde oturur muyuz yoksa atnıp gider miyiz onu bizde bilmiyoruz.. o yüzden evim var diye pekte sevinemiyorum..
inşallah sizde alırsınız canım ..
hepimiz agız tadıyla kullanalım inşallah canım:109:

canım güle güle kullan aldıklarını.. hepsi çok güzel inşş devamınıda görürüz.
bende senin gibi sürekli takip ediyorum çeyiz topiklerini.. korkuyorum yakında bende sergileyeceğim diye.. bu kadar işin arasında uğraşamııcam çünküü

çok güzel seyler almısınız zevkle özenle secilmis mutlulukla güle güle kullan insallahh devamını bekliyoruz:)

sinoplu her nekadar çeyiz bölümüne yorum yamsamda takip ediyordum
bekliyordum topic acmanı
aldıkları çok güzel canım güle güle kullan

canımm çoook güzell iyi günlerde kullan ben de 6 aydır ugrasıyorum ceyiz yapmaya beyaz servis kaselerine bayıldım şimdi ben onlardan ararım çogu esyam beyaz çünkü :)))Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ...

Amin canım Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ,çok sağol :107:

Sinoplu sağol canım...
Allah herkese nasip etsin, kayınpederinden de Allah razı olsun, bu devirde böyle bir davranış artık incelik olarak algılanıyor çünkü...
Cidden ben de bakıyordum bu kızın çeyizleri nerede diye?
Ayrı bir sempatim var sana

Amin canım cümlemizden razı olsun Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah..
güzel sözlerin icin cok teşekkür ederim mest oldum inan ki bilmukabele..Allah razı olsun

Son düzenleme:
çok güzeller canım
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…