Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Yaa seçimlere bayıldımm :KK16: Benim zevkime çok uygun şeyler almışsın. Allah mutlu etsin

Tugcemmmm daha önce kapanmıstı sanki bu dosya :44: neyse ama cok güzeller :KK16: ilk sen kullan :KK53:
bebegm tesekkur eder:KK16: kendm icin almiyorum artik misafir için hic almamistim
hepsi miss gibi canım mutlu günlerde kullanın inş :)
tesekkur ederm tatlim :KK69:

canım hepsi cok güzel mutfak tekstilini nerden aldın nettenmi bana önerecegin bir site varmı bende yavas yavas almayabasladım bide benimkide besiktaslı ya o pijama ttakımını falan nerden aldın site adı veririmisin canım
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canim oncelikle tesekkur ederm begenmene sevindim :KK69: mutfak tekstil urunlerimin hepsi english home .bjk pijamalari limangonun kartal yuvasi kampanyasndan almstim
canım nevresim takımların çok güzel sen ve misafirlerin güle güle kullan:)
tesekkur ederm ayseegulcm :KK16:

Güle güle kullan tatlım renkler çok güzell:nazar:
tesekkur ederm bebegm:KK16::KK69:
Yaa seçimlere bayıldımm :KK16: Benim zevkime çok uygun şeyler almışsın. Allah mutlu etsin
tesekkur edrm canim daha guzelleri senin olsun :KK69::KK16:

Hayirli olsun cok guzeller:)

Güzel bir çeyiz dolu doluuu inşallah mutlulukla kullanırsın hepsini canımm

her bir parçayı özenle seçip aldığın o kadar belli oluyor ki, hepsi birbirinden güzel. zevklerimiz benziyor. bende hayatımda ilk defa bu sene heveslenip bir şeyler aldım. aldıkça alasım geldi. her aldığım şeyde sevdiğimle kuracağım yuvamı düşünüp bir an önce o günlerin gelmesini ve kullanmayı diledim. ama 1.5 ay önce ayrıldık ve aldığım hiçbir şeyi görmek istemiyorum çünkü hepsinde hayallerim vardı :KK43:( yinede Rabbimin her işte bir hayırı vardır diyorum. seni de rabbim bir an önce sevdiğine kavuşturur inşallah çeyizlerin gibi pespembe pamuk şekeri bir yuvan olur da aşkla kullanırsın cicilerini :))

her bir parçayı özenle seçip aldığın o kadar belli oluyor ki, hepsi birbirinden güzel. zevklerimiz benziyor. bende hayatımda ilk defa bu sene heveslenip bir şeyler aldım. aldıkça alasım geldi. her aldığım şeyde sevdiğimle kuracağım yuvamı düşünüp bir an önce o günlerin gelmesini ve kullanmayı diledim. ama 1.5 ay önce ayrıldık ve aldığım hiçbir şeyi görmek istemiyorum çünkü hepsinde hayallerim vardı :KK43:( yinede Rabbimin her işte bir hayırı vardır diyorum. seni de rabbim bir an önce sevdiğine kavuşturur inşallah çeyizlerin gibi pespembe pamuk şekeri bir yuvan olur da aşkla kullanırsın cicilerini :))

canim cok uzuldum ayrilmaniza :KK31::KK31: her iste bir hayir vardir demekki hayirlisi buymus ama küsme ceyizlne sen onun icin almadnki onlari ilerdeki esinle sevdgnle kullanmak icin aldn yine biri cikar karsna mutlaka ve eminim daha mutlu olursun :KK16: ceyizciklermi begenmene cok sevindim daha guzelleri senin olur insallah ama dedigin gbi hepsini ozenle aliyorum elimden geldigince herseyin en guzelini en kalitelisini almaya calisiyorum oldugu kadar artik insallah cabucak gelir kullanacagimiz gunler sende en yakin zamanda bulursun hayat arkadasini :KK16::KK69:

Evet kizlaar yeni cicilerim :KK16:
2 adet aldigim askım ve 1 nihalem :KK16:
:Eki Görüntüle 821082 $d3f3898b-e2c8-49b7-a3f3-ab9e24357287.jpg

Herkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyorum :KK16: inşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli :KK16:

BİSMİLLHİRRAHMANİRRAHİM :nazar::nazar:
önce mutfak cicilerimi görelim :KK16:

Mutfak Tekstil :KK16:

şimdide böceğim ve benim aşk dolu yatak odamız için aldığım ciciler :KK16: :KK69: :KK69:
nevresimlerimiz :KK16:

pike takımlarımız :KK16:

yatak örtülerimiz :KK16:

çocukluğumdan beri hayalini kurduğum cibinliğimiz :KK16: :KK69:

yastık yorgan :KK16:

askılarımız :KK16:

bunlarda bohçalara koyacağım 2 adet erkek mendil seti (biri kayın pederime diğeri böceğime) ve 1 adet bayan mendil seti (kayınvalideme)

Güzel olacak evimizin şirin aksesuarları :KK16:

Evimiz mis koksun diye :KK16:

kırlentlerimiz :KK16:

banyo grubuna geçelim :KK16::KK69:
bornozlarımız ve havlu setlerimiz:KK16:

yüz havlularımız :KK16: (dantellilerimide en yakın zamanda fotograflayacağım)

el havlularımız:KK69: (bunları mutfakta kullanmayı planlıyorum)

ayak havlularımız ve banyo terliklerimiz:KK16:

plaj havlularımız :KK16:

liflerimiz, çamaşır ve çorap torbalarımız, sabunlarımız :KK16:

bunlarda kıyafetlerimiz ve gecelikler :KK16: (TAMAMI EKLEYEMEDİM EN YAKIN ZAMANDA EKLEYECEĞİM :KK16: )

çok güzel hepsii nazar değmesinn :nazar:

Senin çeyiz bitmiş ki...:nazar::nazar::nazar:
Bu arada düğün 2015 yazı demişsin, Allah kısmet ederse benim de öyle.
Mayıs 2015 düşünüyoruz hayırlısı.. :KK55::KK34:

canım yeni cicilerin çok güzel güle güle kullan. o askılıktan bende 1 tane aldım çok güzel aşk yaşıyorum şuan kendisiyle:KK16:
Ozaman aski kardesi olduk aysegulcum :KK16: bu arada gercekten harika ya cok sirin zaten biliyorum senin aldigini ben bakiyordum internet sitesinden bi baktim tukenmis dedim kesin klupten biri almistir dedim bide baktim aysegul almis :)
çok güzel hepsii nazar değmesinn :nazar:
Tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun :KK16:
Senin çeyiz bitmiş ki...:nazar::nazar::nazar:
Bu arada düğün 2015 yazı demişsin, Allah kısmet ederse benim de öyle.
Mayıs 2015 düşünüyoruz hayırlısı.. :KK55::KK34:

Evet bebegim bitti sukur darisi basina :KK16: bizde 2015 yazinda yada eylul gibi olabilir hayirlisi olsun bi sevdigim gelsinde askerden konusup karar vercez artik :KK16::KK69:

Ozaman aski kardesi olduk aysegulcum :KK16: bu arada gercekten harika ya cok sirin zaten biliyorum senin aldigini ben bakiyordum internet sitesinden bi baktim tukenmis dedim kesin klupten biri almistir dedim bide baktim aysegul almis :)

Tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun :KK16:

Evet bebegim bitti sukur darisi basina :KK16: bizde 2015 yazinda yada eylul gibi olabilir hayirlisi olsun bi sevdigim gelsinde askerden konusup karar vercez artik :KK16::KK69:

Benim hayalim mayıs, ama olmazsa bizim de eylül olur herhalde. :KK53:
Allah kavuştursun canım, ben kasım da yeni göndereceğim daha. :KK5:

maşallah. bıkmadan usanmadan ne çok alışveriş yapmışsınız. iyi günlerde güle güle kullanın hepsi birbirinden güzel. :nazar:
umarım evde hepsini koyabilecek bir yer bulursunuz :KK1:

bakarken ilk aklıma gelen inş kendi evin olur ve bol bol dolabın olur dedim...
hepsi çok güzeller ama çok fazla yahuuu :KK52::KK52::KK52:
nasıl sığdıracaksın bunları eve..
hepsi tek tek çok güzel amaaa :KK16::KK16::nazar::nazar::nazar:
yalnıl görmediysem 5 tame mutfak setin var aman yarabbiiii :KK52::KK52::KK52:

son aldıklaırn çok güzel hayatım bak aldıklaırnı takip ediyorum ama 2015 yazına çok var doldurma böyle evin gneişmi darmı olucak belli değil englısh home her allahın günü kendini yeniliyor keza bütün mağazalar lütfen gerksiz harcama yapma tut kendini beyaz eşyan için biriktir

bak 2 senedir çeyiz yaptım daha bu haftasonu yemek takımın aldım öyle bitti birkaç eksikte var sona birşeyler bırak sürekli yenileniyor mağazala rinternet o yüzden ilerde onları isteme

askılık alıyorsunuz yaa bende aldım ama sonra kızdım kendime hiçbir ev sahibi evine çivi çakılmaısnı istemiyor bak sana tavsiyem alma yaaa mutfağın banyon son derece modern dizayn edilmiş yeni bir mutfak olursa bunları düşün

ben şu anda bazı gereksiz aldıklarımı görünce üzülüyorum benim gibi üzülme, kendi evimizde yaşıcam eski tip mutfak vardı beyaza boyaylım dedim ailem kırmadı dolaplar azdı tüh sığmaz çeyiz dedim , sonra bir baktım sırf çeyizim çok var güzel bir mutfak olsun diye yeni mutfak yaptılar bembeyaz ama modern tarzada yakın diğerinede hade bu olmasaydı aldıklarım elimde kalıcaktı kaç ügnlerdir dert ediyordm evi hgörünce süpriz oldu

bak ben böle açıdan bakıyorum beni dinle at kenara cidden çok pişman olmanı istemem tupçe bazı aldıkların çok fazla lütfen canım iyiliğini üdşünüyorum tüm kızlara bu sözüm aslında kendimde dahilim

biliyorum dayanamıyorsun ama senide seviyorum uyarmak istedim

X