Sinoplu57 nin Çeyizinden Bir Demet..

canım aldıklarının hepsini güle güle kullan,:82:

güle güle kullan canım nikah gününüde almışsın hayırlısıyla o gün çabucak gelir inşallah :)

ayyy canımmm ne güzel bi haber...şimdiden mutluluklar tatlımmm...hayırlı olsun...

Kızlar çok teşekkür ederim ya cok sağolun Allah hepimizi mutlu etsin inşallah bir ben değil ,darısı başınıza kısmetse

çok sağolun kızlar..inşallah sizin günlerinizide duymak nasip olur
aslında ben hiç gelmesin istiyorum gülşencim baba evim cok rahat ,gelecek fobim var benim ama 2 sene olunca insan artık bitsin uzatmalar diyor..
10 una gün alındı lakin nikah salonunun tadilatı 24 ünde bitiyormuş.. benımde nikahım olcak dugun istemedim..
24 üne mi erteletsem sizce?
10 unda olursa kültür salonunda olcak orası da dar.. nikah salonuda cok şaşalı güzel..:2:
çok şanssızım her yerde karşıma cıkıyor bu yahu

sen bilirsin canım ama dar bir yerde çok rahat olmaz sanırım
hem düğününde olmıcakmış
nişanlın ne diyor bu duruma

sen bilirsin canım ama dar bir yerde çok rahat olmaz sanırım
hem düğününde olmıcakmış
nişanlın ne diyor bu duruma
bana bıraktı canım nasıl mutlu olcaksam olur diyor..
nikah salonu cok güzel teraslı ..kokteyl tarzı düşnüyorum ben nikahımı uygun yani.. ama işte bana rastladı tadilatta..

şansızlık deme canım nazarlık olsun ve son talihsizlik olsun inşallah...bencede ertele canım ne olacak 14 gün var arada...sonra içinde kalır üzülürsün.benimde nikahım olacak...hem okuduğuma göre vizelerin varmış daha rahat edersin...

aynen canım ben salonu görmeyeceğim bile bende bazen bitsin önüme bakıyım diyorum bazende gelecekten evlilikten o kadar korkuyorum ki anlatamam herkes aynı durumda sanırım:)ama hakkımızda hayırlısı olsun

hayırlı olsun almşsın tarihini
allah herşeyi gönlüne göre verir inşallah
amin canım cümlemizin inşallah

nazarlık diyim dimi
baştan beri hep aksilik oluyor anlamadım ben bu iş.erteletiyim ben en iyisi.. kafam rahat olur ..sağol canım benım valla cok iyi oldu söylediklerin..Allah razı olsun senden ..

aynen canım ben salonu görmeyeceğim bile bende bazen bitsin önüme bakıyım diyorum bazende gelecekten evlilikten o kadar korkuyorum ki anlatamam herkes aynı durumda sanırım:)ama hakkımızda hayırlısı olsun

amin canım hayırlısı olsun .. Allah agız tadı versin yuvamızda inşallhta korktugumuza degmesin.. başka ortam aile den ayrılmak düşününce üzüntü veriyor..
çok teşekkür ederim hepinize..Allah razı olsun hepinizden..

nazarlık diyim dimi
baştan beri hep aksilik oluyor anlamadım ben bu iş.erteletiyim ben en iyisi.. kafam rahat olur ..sağol canım benım valla cok iyi oldu söylediklerin..Allah razı olsun senden ..

sen biraz duygusallaşmışsın canım şimdi nikah tarihi alındı ya resmi olarak...hüzünlenmişsin ailenden ayrılacağını v.s. bir sürü şeyi düşünüp mutluluğunu pekte yaşayamıyosun...öncelikle hep aksilik oluyor diye düşünme lütfen neler yaşayanlar var...güzel düşün güzel yaşa...pozitif düşün tatlım...varsın 14 gün sonra olsun kokteylinide yap geniş geniş salonda da salınarak beyazlar içinde yürü...Rabbim güzellikler yaşatsın sana ve nişanlıda inşallah...

çok teşekkür ederim canım cok sağol.. gercekten cok güzel ifade etmişsin beni..
çok motive oldum inanki..:)
aynı dilekleri de bende senin icin diliyorum .. hepimize güzellikler versin rabbim..
:107:

güle güle kullan canım yeni şeyler görmek güzel :)eskiden ne kadar gereksiz görürdüm hehe hiç çeyize falan gitmezdim şimdi nasıl bakıyorum :)

bende öyleyim cnm hiç heves etmezdim eskiden sizin topicleri yenilenmiş görünce hemen dalıyorum
sağolasın canım benim ..

canım güzelmiş yeni ciciler...benimde öyle bi salata kasesi almam gerekli...
kırmızı mı seviyosun sende??

erkek arkadaşım kırmızı sevmediği için hiç kırmızı bişeyim yok yaa bende istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…