- 18 Temmuz 2013
- 498
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim tinkerimm
Çok tatlılar bende çok beğendimm
Daha güzelleri daha olsun canım benimmm Beğenmene çok buldum oldum ki
Ay sende kipacisin şu yumurtalik ve kalpli legen çok seviyorum gule gule kullan bi ben kaldım
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
benim tabak limitim kalmadı ama nereden aldın canımm
canım, çok güzeller hele pembişli yemek takımın ve yumurtalıklara bayıldım inşallah hepsini aşla bi ömür kullanırsınız
Çeyizime epey uzun bir ara verdim daha doğrusu vermek zorunda kaldım Malum borçlar. Borçlarımı hafifletip o şekilde devam etmek istedim ama ben bu güzellikleri görünce dayanamadım ve hemencecik aldım
Onlarda bu kadar güzel olmasalarmış
Aşk Tabaklarımm
Eki Görüntüle 1165669
Çeyizime epey uzun bir ara verdim daha doğrusu vermek zorunda kaldım Malum borçlar. Borçlarımı hafifletip o şekilde devam etmek istedim ama ben bu güzellikleri görünce dayanamadım ve hemencecik aldım
Onlarda bu kadar güzel olmasalarmış
Aşk Tabaklarımm
Eki Görüntüle 1165669
Teşekkürler tanemm Darısı sizlere inşallah
canım yeni eşyalarını mutlu huzurlu iyi günlerde kullan inşallahh :)
Senin aşk tabaklarını yesinler Aşkla kullanın büşüm
Anahtarlıgı yaptırdıgın yeri msj atarmısın canım çok begendm
Kıslaaarrr ben yeni cicilerle geldimm
Dün Sevdiceğimle gittik gezdik bol bol
Sonra çok çok beğendiğim yemek takımı vardı onu aldık
Heyecanla sizlerle paylaşmak istiyorummm
47 Parça Yemek Takımımız
Eki Görüntüle 1067783
yemek takımın çok güzel canım kütahya porselen mi sanki :44:
nişanlandıktan sonra mı çeyiz alışverişine ağırlık vermiştin
yeni şeyler yok muuu
Teşekkür ederim tatlım. Yemek takımım Karaca
Evet nişanlandıktan sonra almaya başladım açıkcası. Sözlendikten sonra vaktim olmadı nişan telaşından
Şimdi ise ara verdim. Malum o yaptığım borçları biraz azaltayım dimi
Kısa bir süre sonra tekrardan başlayacağım
aa yanlış tahmin etmişim
anladım canım nişandan sonra almak daha mantıklı zaten
ahaahah evet tabi biraz azalsın borçlar yine devam
6 yıldır birlikteyiz biz nişanlımla işte 7 aydır nişanlıyız. Hiç bir zorluk olmadan, aksilik olmadan herşeyimiz oldu ama yinede ben nişandan sonra almayı uygun gördüm yavaş yavaş. Al al eve koy. Evde zamanla depo gibi oluyo
Bencede en iyisi böyle oldu
iyi sabırsız davranmamışsın bende kendimi tutamayıp ufak tefek şeyler alıyodum ama çok erken olduğu için şimdi biriktirip altın almaya başladım nasipse zamanı gelince bozdurup bozdurup alırım
aynen canım
gel zaman git zaman geçti aylar, yıllar Konuştum, görüştüm, tanıdım ve artık ezberledim sevdiğim adamı. Bu saatten sonrada aynı çatı altında olmamız gerektiğine inandık. Okullar bitti, iş hayatına atıldık. O şimdi asker, bense çeyiz telaşında olan bir gelin
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah