Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet mihricim suan evliyim canım ayları devirdik :) ceyiz muhabbetleri yaparken evlendik hala şaşkınım.. eşimle hala inanamıyoruz :) nikah harikaydı canım.. kına gecem salonda olmustu dugun gibi.. harika gecti hiçbişey kursagımda kalmadı hamdolsun :) baba evınden cıkarken babasına düşkün bir kız olarak makyajım batana kdr agladım onu biliyorum .. cok zor bişey AMA ALISTIM suan baba evindeyim mesela duramıyorum görmeden onları hele babamı ..Allah kocamında babamında aileminde yoklugunu göstermesin .. bu arada Allah hepimizi mesut etsin inşallah ..:)
evlilik iyi cok sukur cnm..Annem tedaviye devam ediyor su anda istanbul'da, kontrole gittiler yine..o yuzden 10 gundur evimdeyim..bi de ehliyet kursuna basladim her gun ona gidiyorum,zaman geciyor gidiyor cnm..Sen nasilsin taze gelin?
evlilik iyi cok sukur cnm..Annem tedaviye devam ediyor su anda istanbul'da, kontrole gittiler yine..o yuzden 10 gundur evimdeyim..bi de ehliyet kursuna basladim her gun ona gidiyorum,zaman geciyor gidiyor cnm..Sen nasilsin taze gelin?
cok sukur canım bizimde iyi maşallah evlilik.. bende anneme gidiyorum bütlere hazırlanıyorum zamanı öyle dolduruyorum .. evde olmak zor.. eylül gelsede işe başlasam tekrar diye gözlüyorum ..:44: Allah daim eylesin hepimizin huzurunu inş.