ayy canım beni ilk gunlerim cok kotu geçmişti hep ağlıyordum inşallah seninki öyle geçmez benim az kaldı şafak 9
teşekkür ederim canım kısmetse kendi evimizi alacağız önümüzdeki yıl bulacağımı düşünüyorum.
evet canım yanlış görmedin 5 tane ama 4 tanesi set diğeri sadece masa örtüsü ben mutfakta değişikliği seviyorum yatak odasıda aynı şekilde ruhum daralıyo 5. gün aynı nevresimi yada aynı masa örtüsünü görünce annemde öyledir ondan kalsa gerek bu alışkanlıgım
kendi evimiz olacağı için sorun olacağını düşünmüyorum kısmetse dublex büyük bir evimiz olacak planlarımız o doğrultuda tabi Allah izin verirse
tesekkür ederim canımcım
bebeğim hiç sana kırılırmıyım ben ne zamandır aklımdaydı askılar kendi evimiz olacağı için banyoda ve mutfakta kullanacağım bende senin gibiyim fikirlerim değişmiyor evet yenilerini görünce hepsini alasım geliyor ama aldıklarımın hiçbirinde keşke almasaydım demedim bende 2 yıldır ceyiz hazırlıyorum bu sene bitirmem gerekiyordu tatlım artık para biriktiriyorum 3 bilezik yapacağım annemlerede 10 tane falan altın yapıp bırakmam lazım tabi bide yatak odası 1 bucuk yıl var düğüne anca bitiririm eger sırrım askerdeyken yapmasaydım bunları asla tamamlayaöazdım çünkü o burdayken hiçbişeye bakmıyorum bütün vaktimi onunla geçiriyorum farkettiysen gelmesi yaklaştıkça aldıklarım azaldı ve sonunda bitti bide biliyorum size çok geliyor çeyizim ama ben hala çok göremiyorum sadece nevresimlerde 2 yada 3 tane az alabilirdim diyorum oda mutlaka lazım olur pişman değilim aldığım modellerin hepsine aşığım
kesinlikle hiçbir nevresime değişmem kendi evimiz olacağı için yer sorunumuzda olmayacak inşallah ayak ucuma sandık yaptıracağım onun içine dolacak mutfaktada bebeğim ben gerçekten çok sıkılıyorum aynı şeyleri görmekten hep değişsin istiyorum dönüşümlü kullanacağım 4 takımımı önlüğümde hep kirlenir maximum 2 gün kullanabilirim çok kirlettiğim için o yüzden şart okadar olması sadece eldivenlerini tutaçlarını falan almasamda olurdu ama zaten çokda pahalı değiller diye aldım pişmanda olmam heralde toplasa 20 lira vermemişimdir eldiven ve tutaclara
masam hep farklı olsun istiyorum aşkla yaptığım yemekleri aşkla sunayım istiyorum o yüzden masa örtülerimde okadar çok gerçi 2 tanesinin masa örtüsü var toplam 4 oluyo dışardan aldıklarımla
ayy bende ne çok konuştum yahu
teşekkürler canımmcımm beni düşündüğünü biliyorum ama artık gerçekten alacak bişeyim kalmadığı için bakmıyorum bile mağazalara