Sinoplu57 nin Çeyizinden Bir Demet..

sende başladın sanırım cnm ceyize.. sende ac bir topic kısa zamanda ,gözlerimizi şenlendir.. :KK71:

EVET CANIM BAŞLADIM AMA BENDE SÖZ FELAN YOK DAHA:KK43:
PEK FAZLA BİRŞEYİM OLMADIĞI İÇİN AÇMIYORUM CANIM sözlendikten sonra elimi hızlandırıcam sonuçta hep yeni şeyler çıkıyor gözüm diğerlerine kayıyor:KK43:söz felan belli değil ama :KK43:

EVET CANIM BAŞLADIM AMA BENDE SÖZ FELAN YOK DAHA:KK43:
PEK FAZLA BİRŞEYİM OLMADIĞI İÇİN AÇMIYORUM CANIM sözlendikten sonra elimi hızlandırıcam sonuçta hep yeni şeyler çıkıyor gözüm diğerlerine kayıyor:KK43:söz felan belli değil ama :KK43:

olsun canım sen yavastan başlıyorsun .. ilerisi gelir bunun..hastalık oluyor belli bir zaman sonra .. her evreni görürüz inşallah..:21:

olsun canım sen yavastan başlıyorsun .. ilerisi gelir bunun..hastalık oluyor belli bir zaman sonra .. her evreni görürüz inşallah..:21:

bir ara bernardoya takılıp kalmıştık anneme gösterirdim çıkartıp bak bunları beğendm diye annem kafayı yedin diyordu sonra bıraktım.ine öle heves edip almak istemiyorum .herşeyi zamanında heyecanıyla yaşim diyorum.

bir ara bernardoya takılıp kalmıştık anneme gösterirdim çıkartıp bak bunları beğendm diye annem kafayı yedin diyordu sonra bıraktım.ine öle heves edip almak istemiyorum .herşeyi zamanında heyecanıyla yaşim diyorum.

Çok güzelmişş hepsi,güle güle ağız tadıyla kullanın :KK71:Bana da yardımcı oluyor eksiklerimi burdan bakıp öğreniyorum,tşkler :KK52::KK71:

tabi canım herşeyi zamanında yaşa ..:) sözden sonra başlarsın son hız :)
Allah sonuna erdirsin inşallah:97:
Çok güzelmişş hepsi,güle güle ağız tadıyla kullanın :KK71:Bana da yardımcı oluyor eksiklerimi burdan bakıp öğreniyorum,tşkler :KK52::KK71:

cok teşekkür ederim cnm ..:KK71:
burası banada cok yardımcı oldu,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu..:97:

sinoplum daha önce sordum mu bilmiyorum ama beyaz eşyaları siz mi aldınız erkek tarafımı herkeste beyaz eşya var bizde beyaz eşyayı erkek tarafı alıyor ama burada çoğu arkadaşımda beyaz eşya var

sinoplum daha önce sordum mu bilmiyorum ama beyaz eşyaları siz mi aldınız erkek tarafımı herkeste beyaz eşya var bizde beyaz eşyayı erkek tarafı alıyor ama burada çoğu arkadaşımda beyaz eşya var

canım beyaz esyada fırını ,aspiratörü ,bulaşık makinesini biz aldık..yani babam almak istedi aldı kız tarafı alır diye.. Allah razı olsun aldılarda. buzdolabı,çamaşır makinesi,tv fln nişanlıma aldırdım.. bizde öyle bir ayrım var .. ama ben o ayrımı sevmiyorum .. sonucta bütçe gene bize dokuncak.
adetler nasıl bilmiyorum sizde canım :KK61:
ben fikir olur diye koydum cnm hepsini..model vs.. yoksa ceyizden degil onlar pek.

Son düzenleme:
canım beyaz esyada fırını ,aspiratörü ,bulaşık makinesini biz aldık..yani babam almak istedi aldı kız tarafı alır diye.. Allah razı olsun aldılarda. buzdolabı,çamaşır makinesi,tv fln nişanlıma aldırdım.. bizde öyle bir ayrım var .. ama ben o ayrımı sevmiyorum .. sonucta bütçe gene bize dokuncak.
adetler nasıl bilmiyorum sizde canım :KK61:
ben fikir olur diye koydum cnm hepsini..model vs.. yoksa ceyizden degil onlar pek.

bizde de yatak odasının a dan z ye her şeyi kız tarafına ait mutfakta beyaz eşya dışında her şey kız tarafına ait bulaşık mak. kız tarafına

Bugün kolileri düzenlemek için açtım bir kısmını ,çekebildiklerim bunlar şuan ..
4912.jpg

mutfak çöp kovamız

4945.jpg

ekmek sepetimiz

4973.jpg

4994.jpg

5014.jpg

5037.jpg

Mutfak sünger ve sabunlugumuz

5052.jpg

nihale 2 li ve süzgeç

5070.jpg

şeker ölçüsü,tahta kaşıklar ,dolap süsü(gazoz açacağı)

5090.jpg

kepçe seti teflon

5134.jpg

5149.jpg

Son düzenleme:
Nikah günüm alındı bugün Allahıma şükür...:)
10 Nisan 2011 saat 16:00 :KK64:
3 nisan olcaktı ama vizelerime denk geliyor diye erteledik korkmuştum ama 10 una oldu :KK52:

X