- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
sende başladın sanırım cnm ceyize.. sende ac bir topic kısa zamanda ,gözlerimizi şenlendir..
EVET CANIM BAŞLADIM AMA BENDE SÖZ FELAN YOK DAHA
PEK FAZLA BİRŞEYİM OLMADIĞI İÇİN AÇMIYORUM CANIM sözlendikten sonra elimi hızlandırıcam sonuçta hep yeni şeyler çıkıyor gözüm diğerlerine kayıyorsöz felan belli değil ama
olsun canım sen yavastan başlıyorsun .. ilerisi gelir bunun..hastalık oluyor belli bir zaman sonra .. her evreni görürüz inşallah..
olsun canım sen yavastan başlıyorsun .. ilerisi gelir bunun..hastalık oluyor belli bir zaman sonra .. her evreni görürüz inşallah..
bir ara bernardoya takılıp kalmıştık anneme gösterirdim çıkartıp bak bunları beğendm diye annem kafayı yedin diyordu sonra bıraktım.ine öle heves edip almak istemiyorum .herşeyi zamanında heyecanıyla yaşim diyorum.
Çok güzelmişş hepsi,güle güle ağız tadıyla kullanınBana da yardımcı oluyor eksiklerimi burdan bakıp öğreniyorum,tşkler
tabi canım herşeyi zamanında yaşa ..:) sözden sonra başlarsın son hız :)
Allah sonuna erdirsin inşallah:97:
sinoplum daha önce sordum mu bilmiyorum ama beyaz eşyaları siz mi aldınız erkek tarafımı herkeste beyaz eşya var bizde beyaz eşyayı erkek tarafı alıyor ama burada çoğu arkadaşımda beyaz eşya var
canım beyaz esyada fırını ,aspiratörü ,bulaşık makinesini biz aldık..yani babam almak istedi aldı kız tarafı alır diye.. Allah razı olsun aldılarda. buzdolabı,çamaşır makinesi,tv fln nişanlıma aldırdım.. bizde öyle bir ayrım var .. ama ben o ayrımı sevmiyorum .. sonucta bütçe gene bize dokuncak.
adetler nasıl bilmiyorum sizde canım
ben fikir olur diye koydum cnm hepsini..model vs.. yoksa ceyizden degil onlar pek.
bizde de yatak odasının a dan z ye her şeyi kız tarafına ait mutfakta beyaz eşya dışında her şey kız tarafına ait bulaşık mak. kız tarafına
sizin memlekete gelın gitmek varmış
[/QUOT
yok canım ya tek fark fırın ::) geri kalan her şey aynı fırında alınıyordur belki ben bilmiyordurum :)ama çoğu sadece sandık çeyizi veriyor :) gerisi erkek tarafına diyolar
cnm hepsini güzel günlerde kullan inş.
kapı paspasını bile düşünüp almışsın :)