- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #1.801
Tebrikler canım bence çok çok iyi ayyy bende 58 olsam
Ayy bende bi 67 olsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım bence çok çok iyi ayyy bende 58 olsam
Merhaba kızlar. Hâlâ adet olamama rağmen sonucum iyi çıktı. Yani benim için yeterli
Geçen hafta: 58,7
Bu hafta: 58.0
Fark: 700 Gr.
Teşekkür ederim fatmam o günler de gelicek inşallah yanlış hatırlamıyorsam senin son hedef 55ti dimi :) diyetisyenim 58 gayet iyi vücut indeksi mi neyse 21 olmuş ideal istersen korumaya geçebiliriz dedi ben 2 hafta sonra geçmek istediğimi söyledim.Tebrikler canım bence çok çok iyi ayyy bende 58 olsam
Eveeet çok şükür canım artı yada yerinde sayma olmadı. :) Korkmak iyi oluyor. Korktuğun başına gelince çok etkilenmiyorsun. Ama tersi olunca çok mutlu oluyorsun. Yani az bekleyip çok bulmak mutlu ediyor insanı :)s i d e l y a . Bravoooooo. Canim korkuyodun bak ne guzle eksi ciktin
Teşekkür ederim fatmam o günler de gelicek inşallah yanlış hatırlamıyorsam senin son hedef 55ti dimi :) diyetisyenim 58 gayet iyi vücut indeksi mi neyse 21 olmuş ideal istersen korumaya geçebiliriz dedi ben 2 hafta sonra geçmek istediğimi söyledim.
Eveeet çok şükür canım artı yada yerinde sayma olmadı. :) Korkmak iyi oluyor. Korktuğun başına gelince çok etkilenmiyorsun. Ama tersi olunca çok mutlu oluyorsun. Yani az bekleyip çok bulmak mutlu ediyor insanı :)[/QUOT] İnşallah canım o günleri de görürüz. Benim son geçen 55 diyetisyen ideal olan o dedi. İlk hamilelikten önce 47 kiloydum ama yaşdan dolayı sağlıklı olmuyormuş 47. O zamanlar gençtik malum:)
6Ayy bende bi 67 olsam
6
67 senin son hedef mi öyleyse çok da birşey kalmamış ki boyun uzun ya benden. 55 sana uyar mi bilemedim. Benim daha 13 kilo fazlam var offf ben ne yapmışım kendime
Fatma aynen ben de şurda 4 önce 61 62 oldum diye diyet yapardım şimdi 65 olsam göbek atıcam ben de çok söylüyorum kendime
Menumu yazayim kizlar
... MENUM...
SABAH (08.30)
1.5 dlm ç. Ekmegi
3 zeytin
1 h. Yumurta
Yarimsar domates - Salatalik
ARA (10.00)
1 sb sut
Yarim yesil elma
ÖĞLE (13.30)
6yk ruseymli makarna
Yarim kase cacik
3 kofte kadar tavuk gogus eti
ARA (16.30)
1 cb kefir
1 muz
AKSAM (19.00)
3 yk p. Pilavi
2 yk tavuk sote
1 sb ayran
ARA (21.00)
1 cb kefir
1 portakal
SU 2.8
Sabah 9.00
2yk yulaf 2 ceviz 1sb süt tarçın 1 elma
Öğle 13.00
5yk kıymalı pazı 1 kase salata 1 dilim ekmek
Ara15.00
yarım finçan leblebi yeşilçay
Akşam 19.00
5yk patlıcan 1 etimek 3yk yogurt
Su 2.5 lt
Spor yine yok
Kızlar oğlumu sütten kesme işinin son aşamasındayız artık tamamen kestim. Oğlumla daha fazla ilgilenmem gerekiyor biliyorsunuz. Birkaç gün pek aktif olamayabilirim. Bize dua edin olur mu? Sütten kesme sürecinin anne için de duygusal çöküntü oluşturacağını hiç dusunmezdim anne olmadan önce. Meğer anne için de ne kadar zormuş ayrılık.
Ben yogunum musait zaman ugricammKızlar neredesiniz?
Nasıl gidiyor? Çok sessiz kaldı buralar :)
Hic birseye elim gitmiyor bu hafta ne spor yapıyorum ne ev işi sadece uyumak istiyorum anlamadım gitti.Kızlar neredesiniz?
Nasıl gidiyor? Çok sessiz kaldı buralar :)