• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Menüm
Sabah 9.00
1 bardak sut 2 ceviz 2 yk yulaf tarçın 1 armut küçüktü.
Öğle 13.00
1 dilim ekmek 1kase salata 5yk kıymalı sebze
Ara 16.00
Yarım tk fincanı leblebi yeşilçay
Aksam 19.00
5 yk kara lahana yemeği 4 kaşık yoğurt 1 etimek
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates
Su 2.5 litre(1 litresi ödem çayı)
Ooo baya iyi tebrikler
Ay ne çok yumurta şok dediğin bu olsa gerek. Bari bol baharat koy da migden bulanmasın. İnsan yumurtadan soğur gibi geldi bana. Ama bravo kaçamaksız geçmiş günün.

Aynn șok :)

Midem bulanmadi ama acim:KK70:

Kızlar menümü yazayım
Kalkınca limonlu su

Kahvaltı 11:00
1 yk yulaf , 2 yk kahvaltılık gevrek, toz tarçın, bir bardak süt , küçük portakal

Ara 13:30

2 Etimek

Öğle 15:30
Ton balıklı salata

Akşam 20:00
1 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon haşlanmış karnabahar
3 yk yoğurt-keten tohumu

Ara 21:30
2 kupa beyaz çay

2,5 lt su spor yok maalesef

İyi geceleeeer canlar!

Az önce 45 dk leslie yaptım
Tersten gidiiim ben

Yeşil çay 10.00
Türk kahvesi 8.30

Yoğurt sarımsak bir el büyüklüğü haşlanmış tavuk bol baya bol dereotu ile kendime kocaman tavuklu salata yaptım + iki dilim kepek ekmek..
ama taşşş gibi doydum.. saat 7.30/8.00 arası yedim

16.30 sütlü nescafe

13.30 et kavurma ve salata ve iki dilim kepek ekmek

Sabah yine domatesli yeşillikli peynir zeytin ve bir dilim tb ekmekli kahvaltı.

İyi geceleeeer canlar!

Az önce 45 dk leslie yaptım
Tersten gidiiim ben

Yeşil çay 10.00
Türk kahvesi 8.30

Yoğurt sarımsak bir el büyüklüğü haşlanmış tavuk bol baya bol dereotu ile kendime kocaman tavuklu salata yaptım + iki dilim kepek ekmek..
ama taşşş gibi doydum.. saat 7.30/8.00 arası yedim

16.30 sütlü nescafe

13.30 et kavurma ve salata ve iki dilim kepek ekmek

Sabah yine domatesli yeşillikli peynir zeytin ve bir dilim tb ekmekli kahvaltı.
Canım 5 dilim ekmek çok olmadı mi acaba.

Allah yar ve yardımcınız olsun canım . Hemencecik unutur inşallah. Bizim de 3 ayımız kaldı nasıl olacak bilmem.
Ben de bilemiyorum fatmam. Etrafımdan duyduğum tavsiyeler hep onu sür bunu sür oluyor. Onlar da bana hiç mantıklı gelmiyor. Senin de ilk bebegindi yanlış hatırlamıyorsam. Tecrübemiz yok yaşayıp göreceğiz. Ben 7 günlük bir süreç çizdim kendime. 7den başlayıp hergün 1 öğün azaltarak bitirmeyi istiyorum basarabilirsem. Bugün 5. Günümüz ve 3 defa emzireceğim birinciyi az önce uykudan uyanınca verdim umarım bir daha uyanmaz. İlk birkaç gün kolaydı ama galiba asıl şimdi başlıyor zorluklar :(

Merhabalar,

bende size katilmak istiyorum, ekleyebilirmisiniz acaba :KK54:
Guncel kilom 77.7 , hedefim 66 kilo. 4 -5 ay icinde hedefime ulasmayi planliyorum, insallah.
burada her gun ne yedigimi paylasabilirim ,sizdende fikirler alirim diyet isi motivasyon istiyor :KK3:
Hoşgeldin canım :)

Merhabalar,

bende size katilmak istiyorum, ekleyebilirmisiniz acaba :KK54:
Guncel kilom 77.7 , hedefim 66 kilo. 4 -5 ay icinde hedefime ulasmayi planliyorum, insallah.
burada her gun ne yedigimi paylasabilirim ,sizdende fikirler alirim diyet isi motivasyon istiyor :KK3:

Hoşgeldin peaceful16 peaceful16 bizimle yürümek isteyen herkes gelebilir, ama ben açıkçası bu günlükte düzenli katılım istiyorum.
Bir hafta gelip iki hafta görünmemek yok! Söz mü?
:KK50:

Cuma günü kilonu bildirince seni ilk sayfamıza hemen eklerim. Eğer fotoğraflı bildirim yaparsan şahane olur.

Sidelya Allah yardim etsin canim ikisini de gogsumu boyayarak kesebildim goz kalemiyle boyadim yara oldu diye baska turlu inandiramadim ilk kizimda kvaldem sagdirmadi da gogsum sisti cektigim aciyi ben bilirim ikinci de az az sagdim ara ara daha rahat atlattim

s i d e l y a s i d e l y a ben 15. ayda kestiğim için kızlarımı hiç üzülmediler büyük değillerdi, zaten çalışıyordum eve gidince emiyordu, o yüzden doğrusu ben anlamadım onlarda öyle.. yavaş yavaş kesmen en mantıklısı zaten yazmışsın, emzirme sıklığını azalta azalta sabah akşama indir bence, sağmana gerek kalmaz serraz serraz cım senin baya zor olmuştur öyle. tahmin ederim.

Merhaba kızlar ben de katilabilir miyim bu gruba diyet gruplarına baktım ama bende yazışmalara felan yetisemedim yeni başlamış olmanız şans oldu benim için kendi başıma 7 kilo verdim ama şu sıralar devam edemiyorum etsem de çok zorlanıyorum sağlık açısından vermem gerekiyor bu kiloları

Back