- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
- #1.621
Ah ah yasaklılar yenmeyecek demesek daha mi iyi olacak ti acaba. Cumaya kadar toparlayalım kızlarbu arada menülere bakıyorumda hep yasaklılar yenmiş hani yemiyorduk hani cezaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah yasaklılar yenmeyecek demesek daha mi iyi olacak ti acaba. Cumaya kadar toparlayalım kızlarbu arada menülere bakıyorumda hep yasaklılar yenmiş hani yemiyorduk hani cezaaaa
Ooo baya iyi tebriklerMenüm
Sabah 9.00
1 bardak sut 2 ceviz 2 yk yulaf tarçın 1 armut küçüktü.
Öğle 13.00
1 dilim ekmek 1kase salata 5yk kıymalı sebze
Ara 16.00
Yarım tk fincanı leblebi yeşilçay
Aksam 19.00
5 yk kara lahana yemeği 4 kaşık yoğurt 1 etimek
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates
Su 2.5 litre(1 litresi ödem çayı)
Ay ne çok yumurta şok dediğin bu olsa gerek. Bari bol baharat koy da migden bulanmasın. İnsan yumurtadan soğur gibi geldi bana. Ama bravo kaçamaksız geçmiş günün.
Ah kıyamam biz normal yerken bile açız şoku düşünemiyorum bile allah yardımcın olsun canımOoo baya iyi tebrikler
Aynn șok :)
Midem bulanmadi ama acim
Allah yar ve yardımcınız olsun canım . Hemencecik unutur inşallah. Bizim de 3 ayımız kaldı nasıl olacak bilmem.Kızlar bu arada bir de oğlumu sütten kesiyorum. Bana ve oğluma dua edin olur mu?
Canım 5 dilim ekmek çok olmadı mi acaba.İyi geceleeeer canlar!
Az önce 45 dk leslie yaptım
Tersten gidiiim ben
Yeşil çay 10.00
Türk kahvesi 8.30
Yoğurt sarımsak bir el büyüklüğü haşlanmış tavuk bol baya bol dereotu ile kendime kocaman tavuklu salata yaptım + iki dilim kepek ekmek..
ama taşşş gibi doydum.. saat 7.30/8.00 arası yedim
16.30 sütlü nescafe
13.30 et kavurma ve salata ve iki dilim kepek ekmek
Sabah yine domatesli yeşillikli peynir zeytin ve bir dilim tb ekmekli kahvaltı.
2 haftada 1 gidiyorum ben canım ilk gidişimde değiştirmedi belki haftaya değiştirirs i d e l y a senin menüyü değiştirmiyor mu diyetisyen ben ger gittiğimde farklı veriyor
Ben de bilemiyorum fatmam. Etrafımdan duyduğum tavsiyeler hep onu sür bunu sür oluyor. Onlar da bana hiç mantıklı gelmiyor. Senin de ilk bebegindi yanlış hatırlamıyorsam. Tecrübemiz yok yaşayıp göreceğiz. Ben 7 günlük bir süreç çizdim kendime. 7den başlayıp hergün 1 öğün azaltarak bitirmeyi istiyorum basarabilirsem. Bugün 5. Günümüz ve 3 defa emzireceğim birinciyi az önce uykudan uyanınca verdim umarım bir daha uyanmaz. İlk birkaç gün kolaydı ama galiba asıl şimdi başlıyor zorluklarAllah yar ve yardımcınız olsun canım . Hemencecik unutur inşallah. Bizim de 3 ayımız kaldı nasıl olacak bilmem.
Hoşgeldin canım :)Merhabalar,
bende size katilmak istiyorum, ekleyebilirmisiniz acaba
Guncel kilom 77.7 , hedefim 66 kilo. 4 -5 ay icinde hedefime ulasmayi planliyorum, insallah.
burada her gun ne yedigimi paylasabilirim ,sizdende fikirler alirim diyet isi motivasyon istiyor
Kızlar bu arada bir de oğlumu sütten kesiyorum. Bana ve oğluma dua edin olur mu?
Merhabalar,
bende size katilmak istiyorum, ekleyebilirmisiniz acaba
Guncel kilom 77.7 , hedefim 66 kilo. 4 -5 ay icinde hedefime ulasmayi planliyorum, insallah.
burada her gun ne yedigimi paylasabilirim ,sizdende fikirler alirim diyet isi motivasyon istiyor
Canım 5 dilim ekmek çok olmadı mi acaba.