Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ayyyh 1 saattir resime uğraşıyorum önce tablete çektim telefonun interneti tablete bağladım ordan hı türlü giriş yapamadım çünkü Şifremi bilmiyor musum ilk günden beri otomatik bağlandığım için neyse sonra tekrar telefona çektim bi umut denedim oldu
Geçen hafta 75.8
Güncel 74.4

75 nere 72 nere bence çok fark var çünkü o 3 kilo çok önemli şimdi belki 76 77 kilo da olmus olabilirdin bende 74 lere sevinir oldum ama geldiğimde 76.3 falandim tartı günlerini düşünerek frenledim birseyler yaptım az yada çok aksi takdirde bende o cokusle belki 80 kilo olurdum

Ne kadar haklısın canım! Tamamen katılıyorum sana..
Ne yapacağız biliyor musun? Birbirimizi hiç bırakmadan sabırla iğneyle oya yaparcasına azimle taa hedefe kadar koruma dönemiyle beraber zaferimize yürüyeceğiz. İnşallah!

Inşallah inşallah benim vazgeçme lüksüm yok zaten yavaş olsun hızlı olsun hedefe adım atmaya devam

75.8 'e 74.4 harika M Melek1450

Tam 1,5 kilo gitmiş... Bu baya çok olmuş kıııız, nasıl başardınnn ?

Listelerine yeniden bakıcam senin..
Yeni aldigim için bu kiloyu oyüzden çabuk gitti birgün dışarda yedim ciss oda erken saatti zaten bugün biraz rahat takilayim abartmadan diyorum

1 haftada -neredeyse 1 kilo- gayet güzel Fatmacım
Emeklerimizin boşa gitmemesi çok güzel.
Rabbim yardımcımız olsun.
Amin canım . Valla bu hafta benim hic umudum yoktu veremedim diyordun ama yine de gitmiş çok şükür.
800 gram sanırım vermissin çok bu hafta çok umitsizdin
Canım benim tartı 800 gr eksik tartıyor yani sonucum 68.8. Bu hafta spor yapsam kaçamaklar olmasa daha iyi olacakmış demek ki . Buna da sukur. Ayrıca tebrikler tatil + larının çoğu gitti sanırım

Selaam. Geçen hafta 74 bu hafta 73.8
-200gr gitmiş. Çok çükür +yok

Resim yükleyemedim sabahdan beri uğraştım olmadı. Şimdilik bildirim böyle oldu

Kilo veren kızlaaar hepinizi tebrik ediyorum. Eksilmek güzelmiş nice daha iyi başarılara

Geçmiş olsun asvii olsun güzel hem hastaymissin hem rakam değiştirdin ne güzel

Sağol aynen haftaya hepsi gider inşallah

Canımm vallahi eksilmek ne güzel şey değil mi?
Motivasyonumuza da motivasyon katıyor

Tebrikler Asviciğim..! - 200 gr

Slm bugun cok yogundum yeninokuya biliyorum.

Vayy vayy vay herkes eksi. Melek bak hemen gelen hemen gitti

Fatmacim sende kacamak yaptim diye uzuluyordun bravo kuzum sanada

Kaptannn sende gayet iyi kacamaklara ragmen iyi bir sonuc.

Asvi sende iyi eksi olmak iyidir

Yarin da bana bakalim kac gitmis
goldenheart Muttapa7555 M Melek1450 Renna7

Sağol canım bende şaşırdım valla spor yapmadım kaçamak yaptım yine de gitti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…