- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.321
Gunaydin kizlar kilolar gidiyor yavas ta olsa ne guzel
Sidelya sagol canim
Bu arada cok ozur dileyerek tarti resmini cekemedim uyumus kalmisiz son anda giyin cik oldu yarin sabah ilk isim yolluyorum hemen
Eki Görüntüle 1968905 +800 unutma canım bu da benim sonuç
800 gram sanırım vermissin çok bu hafta çok umitsizdinEki Görüntüle 1968905 +800 unutma canım bu da benim sonuç
75 nere 72 nere bence çok fark var çünkü o 3 kilo çok önemli şimdi belki 76 77 kilo da olmus olabilirdin bende 74 lere sevinir oldum ama geldiğimde 76.3 falandim tartı günlerini düşünerek frenledim birseyler yaptım az yada çok aksi takdirde bende o cokusle belki 80 kilo olurdumİlk sayfaya bakınca 2 ayda 3 kilo verdiğimi görüyorum!
Ya siz olmasaydınız, ya böyle bir grubumuz olmasaydı! İnanç ve çaba olmasaydı..
İnşallah Ece gibi biz de hedefimize ulaşırız.
13 Ocak: 74.9 / 20 Ocak: 73.8 /
03 Şubat 74.2 / 10 Şubat 74.0 /17 Şubat 73.6 /24 Şubat 72.9
03 Mart 73.2 / 10 Mart 72.3 / 17 Mart 72.00
2 ayda 2.9 KİLO
2,5 litreden fazla büyüüük kola şişesi gitmiş.. Kıyafetlerimden de hissetmiyor değilim.
Ama bugün 72.0 geldim 71'i görebilmeyi ümidediyordum halbuki.
Şunu hiç unutmayacağım bu 3. denememde! Kolay alır, zor verirsin arkadaş!
İki günde zevkle alabildiğin 1 kiloyu 2 haftada sporla steple teptire teptire ancak verirsin!
75 nere 72 nere bence çok fark var çünkü o 3 kilo çok önemli şimdi belki 76 77 kilo da olmus olabilirdin bende 74 lere sevinir oldum ama geldiğimde 76.3 falandim tartı günlerini düşünerek frenledim birseyler yaptım az yada çok aksi takdirde bende o cokusle belki 80 kilo olurdum
Inşallah inşallah benim vazgeçme lüksüm yok zaten yavaş olsun hızlı olsun hedefe adım atmaya devamNe kadar haklısın canım! Tamamen katılıyorum sana..
Ne yapacağız biliyor musun? Birbirimizi hiç bırakmadan sabırla iğneyle oya yaparcasına azimle taa hedefe kadar koruma dönemiyle beraber zaferimize yürüyeceğiz. İnşallah!
Yok canim tartilamadimTmm canım, tartılabildin mi peki? Yarın bildirirsin
Amin canım . Valla bu hafta benim hic umudum yoktu veremedim diyordun ama yine de gitmiş çok şükür.1 haftada -neredeyse 1 kilo- gayet güzel Fatmacım
Emeklerimizin boşa gitmemesi çok güzel.
Rabbim yardımcımız olsun.
Canım benim tartı 800 gr eksik tartıyor yani sonucum 68.8. Bu hafta spor yapsam kaçamaklar olmasa daha iyi olacakmış demek ki . Buna da sukur. Ayrıca tebrikler tatil + larının çoğu gitti sanırım800 gram sanırım vermissin çok bu hafta çok umitsizdin
Teşekkürler canımUnutmadım.. unutamam.. Asviciğim merak etme.. :) canımm çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun asvii olsun güzel hem hastaymissin hem rakam değiştirdin ne güzelSelaam. Geçen hafta 74 bu hafta 73.8
-200gr gitmiş. Çok çükür +yok
Resim yükleyemedim sabahdan beri uğraştım olmadı. Şimdilik bildirim böyle oldu
Kilo veren kızlaaar hepinizi tebrik ediyorum. Eksilmek güzelmişnice daha iyi başarılara
Sağol aynen haftaya hepsi gider inşallahAmin canım . Valla bu hafta benim hic umudum yoktu veremedim diyordun ama yine de gitmiş çok şükür.
Canım benim tartı 800 gr eksik tartıyor yani sonucum 68.8. Bu hafta spor yapsam kaçamaklar olmasa daha iyi olacakmış demek ki . Buna da sukur. Ayrıca tebrikler tatil + larının çoğu gitti sanırım
Selaam. Geçen hafta 74 bu hafta 73.8
-200gr gitmiş. Çok çükür +yok
Resim yükleyemedim sabahdan beri uğraştım olmadı. Şimdilik bildirim böyle oldu
Kilo veren kızlaaar hepinizi tebrik ediyorum. Eksilmek güzelmişnice daha iyi başarılara
Sağol canım bende şaşırdım valla spor yapmadım kaçamak yaptım yine de gitti çok şükürSlm bugun cok yogundum yeninokuya biliyorum.
Vayy vayy vay herkes eksi. Melek bak hemen gelen hemen gitti
Fatmacim sende kacamak yaptim diye uzuluyordun bravo kuzum sanada
Kaptannn sende gayet iyi kacamaklara ragmen iyi bir sonuc.
Asvi sende iyi eksi olmak iyidir
Yarin da bana bakalim kac gitmis
goldenheart Muttapa7555 M Melek1450 Renna7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?