- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.341
Menün çok güzel. Çeyrek ekmek beyaz olandan mı merak ettimMenumu ancak yazabilcen yeni vakit bulabildim.
... MENUM...
SABAH (07.30)
2 dlm ç. Ekmegi
1 h. Yumurta
3zeytin
ARA (11.00)
1 yk k. Uzum
1 sb sut
ÖĞLE (14.00)
Ceyrek ekmek
1 sb kefir
5 kofte
AKSAM (19.00)
2 dlm k. Ekmegi
1 h. Yumurta
SU 2.8
Valla menün az mi desem saat olarak çok uzun aralar mi desem ama vardır bi bildiğin işe yarıyorsa ne güzel. Sadece hem pilav hem ekmek var ayni öğünde onun dışında dengeliSelam hanımlar; dünü yazayım.
Kahvaltı (9:00)
1/4 Avokado + maydanoz
1 Domates
2 küçük dilim peynir
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
Ara öğün:
Sınırsız şekersiz açık çay
Öğle yemeği (14:30)
Yarım tabak taze bakla yemeği
Yarım tabak bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Akşam
Saat 18:30'da bir elma
20:00'da bir bardak süt
Suyu sıkı takip edemedim ama 2 buçuk litreyi geçti diyebilirim, zaten çok sıvı tüketen biriyim.
Spor:
Geceden biraz uykusuz kaldığım için (Bebek uyutmadı) sarhoş gibiydim, sporu ektim.
Sadece 300 basamak var yaptığım.
Benim tartı işini nasıl yaparız, sizinle aynı günlere denk getirmeye çalışayım.
Az da olsa gidiyorsa gerisini boşver zamanla o minikler kocaman olurGunaydin kizlar kilom da o kadar acliga ve kosusturmaya ragmen cok az fark var metabolizmami seveyim alirken kilo kilo verirken gram gram ama olsun yilmak yok
Gunaydin kizlar kilom da o kadar acliga ve kosusturmaya ragmen cok az fark var metabolizmami seveyim alirken kilo kilo verirken gram gram ama olsun yilmak yok
Selam hanımlar; dünü yazayım.
Kahvaltı (9:00)
1/4 Avokado + maydanoz
1 Domates
2 küçük dilim peynir
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
Ara öğün:
Sınırsız şekersiz açık çay
Öğle yemeği (14:30)
Yarım tabak taze bakla yemeği
Yarım tabak bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Akşam
Saat 18:30'da bir elma
20:00'da bir bardak süt
Suyu sıkı takip edemedim ama 2 buçuk litreyi geçti diyebilirim, zaten çok sıvı tüketen biriyim.
Spor:
Geceden biraz uykusuz kaldığım için (Bebek uyutmadı) sarhoş gibiydim, sporu ektim.
Sadece 300 basamak var yaptığım.
Benim tartı işini nasıl yaparız, sizinle aynı günlere denk getirmeye çalışayım.
Canımm
Tartı işini sen uygun olunca ver, ama tarihi değiştirmek istemiyorum yine hafta hafta kontrollü gidersin. Ne gün tartılabilirsin? Sen tartı fotosu yollayabilcen mi? Düzenli bildir de, bi şekilde ilk sayfada yer alır, maksat sen kendin gör nasıl fark ediyor.. nerden nereye gidiyorsun vs. vs.
Ödem falan olmasın canım ya menülerin çok iyiydi senin kaçamaksız uyguladın. Diyetisyen ne dedi bu durumaKizlar temilik yaotim yeni musait olsum - 100 gr saka gibi moralim cok bozuk menulerimi gordunuz napiyim daha bilemedim
Kizlar temilik yaotim yeni musait olsum - 100 gr saka gibi moralim cok bozuk menulerimi gordunuz napiyim daha bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?