- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi goldenheart
-
Yumurta yi salata seklinde denesen belki seversinSabahları ufacık ta olsa tatlı koymazsam beynim bütün günü tatlı yemeliyim diye beni zorluyor
Yumurta deniycem inşallah yarın.
Görüşün için teşekkürler canım
Menün güzel. Az kalorili ama protein lif ve vitaminle dolu... MENUM...
SABAH (07.30)
5 y. zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
Yesillik
ARA (10. 00)
1 elma
1 sb sut
OGLE (13.15)
2 haslanmis derisiz tavuk baget
9 yk kepekli makarna
Salata
ARA(15.45)
1 cb kefir
1 elma
1 galeta
AKSAM (19.30)
1 haslanmis derisiz tavuk baget
Salata
6 yk pirinc pilavi
ARA
1 sb kefir
½ cb leblebi
1 galeta
Son Arami yapmadim ama yapmayadabilirim.
SU 2.8
Tsk ederim.Menün güzel. Az kalorili ama protein lif ve vitaminle dolu
Denemem gerek teşekkür ederim tavsiyelerin içinYumurta yi salata seklinde denesen belki seversin
Saol canım havuç çorbasını ben çok seviyorum.Afiyet olsun canim. Havuc corbasi nasil yapiliyor acaba
Oncelikle tarifini deneyecegim.EMELinEMELi canım haklısın çok kötü kaçamaklarım yok dengelemeye çalışıyorum genelde öyle yada böyle bu kez çok kararlıyım. Kaçamak var ama telafi ederim mantığıyla yaklaşıyorum 5 ayda verecegime 6 ayda veririm ne olacak yani yeterki gitsin. Çok teşekkür ederim desteğin için
Haklısın insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor. Ben çok fazla insanla görüşmüyorum laf soyleyip canımı sıkacaklar diye... bazen böyle durumlar oluyor açıp grubun mesajlarına bakıyorum diyorum ki beni anlayan destek olanlar var boşver gitsin.... moralim yerine geliyor daha da hırslanıyorum.Oncelikle tarifini deneyecegim.
Destek konusundada inan ki insan ihtiyac duyuyor en ufak ilgiye yoruma destege sende bu konuda cok ilgilisin tsklerrrrr
Asviciğim senin kilonu eklemeyi unuttum yarın sabah ilk iş yazacağım kuzucuğum.Menün güzel. Az kalorili ama protein lif ve vitaminle dolu
EMELinEMELi canım haklısın çok kötü kaçamaklarım yok dengelemeye çalışıyorum genelde öyle yada böyle bu kez çok kararlıyım. Kaçamak var ama telafi ederim mantığıyla yaklaşıyorum 5 ayda verecegime 6 ayda veririm ne olacak yani yeterki gitsin. Çok teşekkür ederim desteğin için
Oncelikle tarifini deneyecegim.
Destek konusundada inan ki insan ihtiyac duyuyor en ufak ilgiye yoruma destege sende bu konuda cok ilgilisin tsklerrrrr
Çok güzel bi kahvaltı olmuş yumurta da yesen iyi olurdu tok tutardi. Afiyet olsunGünaydıın,
Dün yediğim börek ve öğlen yediğim un helvasından sonra dengelemek istedim, altta bolca yeşillik var, görünmüyor, dereotu ve roka biraz da kıvırcıkİşte kahvaltım:
Eki Görüntüle 1963418
Günaydın kızlar bugün menümü şimdiden yazacağım dışına çıkmamak için
8.30 yeşillik yeşilçay 6 zeytin 2 yemek kaşığı lor 2 etimek
13.00 5yk kabak 1kepçe tarhana 1 bardak ayran
16.00 1 su bardağı kefir 1 havuç
19.00 1 kase salata 5yk ıspanak 1 kepçe çorba
21.30 6 badem 1 portakal
Spor en az 45dk eliptik bisiklet 30 dk pilates yapacam
Su 2.5 olur
Simdiden afiyet olsun sen galiba yoğurt sevmiyorsun ayran var hem menüde ıspanakla yoğurt doyurucu olur aksama ama listen var tabiGünaydın kızlar bugün menümü şimdiden yazacağım dışına çıkmamak için
8.30 yeşillik yeşilçay 6 zeytin 2 yemek kaşığı lor 2 etimek
13.00 5yk kabak 1kepçe tarhana 1 bardak ayran
16.00 1 su bardağı kefir 1 havuç
19.00 1 kase salata 5yk ıspanak 1 kepçe çorba
21.30 6 badem 1 portakal
Spor en az 45dk eliptik bisiklet 30 dk pilates yapacam
Su 2.5 olur
Afiyet olsun bende 3 4 gündür bol yeşillik yiyorum kahvaltıda üstüne limonla çok güzel oluyormuş baya tok tutuyor ve ağzı oyaliyor masa da kızımı eşimi beklerken yoksa frenlemek zor oluyorGünaydıın,
Dün yediğim börek ve öğlen yediğim un helvasından sonra dengelemek istedim, altta bolca yeşillik var, görünmüyor, dereotu ve roka biraz da kıvırcıkİşte kahvaltım:
Eki Görüntüle 1963418
Menün güzel bende diyete başladıktan 3 5 gün sonra çok tatlı ihtiyacı duymaya başlıyorum sabahları 1 tatlı kaşığı bal yiyorum çok zorlanirsam gün içinde de 1 tatlı kaşığı daha bence bal seviyorsan bal ye daha sağlıklı şifa olur hem bizim kendi balimiz zaten doğal sende güvendiği bi yerden alabilirsin birde bi diyetisyen söyle demişti gece tatlı krizi tutanlar sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yerse bu hissi ortadan kaldırırSelam kızlar.
Menüm
Sabah 9:00
Çay
2tatlı kaşığı reçel
1dilim kepek ekmeği
5zeytin
Peynir
Ara yine yapamadım
Öğle 13:45
Ördek eti küçük parça haşlama
2 küçük parça patates buharda pişmiş
Küçük kase yoğurt
Yeşillik
Ara 16:30
Yeşil çay
Akşam 19:15
Sebze çorbası
Yeşillik
Su 2.5 daha da içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?