Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Menün güzel. Az kalorili ama protein lif ve vitaminle dolu

Afiyet olsun canim. Havuc corbasi nasil yapiliyor acaba
Saol canım havuç çorbasını ben çok seviyorum.
2 havucu rendeleyip 2yk yağda kavuruyorsun sonra 2 yk un koyup biraz daha kavuruyorsun. Önce 1 bardak süt sonra da 4 bardak tavuk suyu yada su ekliyorsun. Karabiber tuz ataıp kaynayana kadar karıştır. Kaynayınca blendırdan geçirip 15 dk daha kaynatıyorsun oldu sana çorba. Servis ederken üstüne karabiber çok güzel oluyor. Damak zevki tabi bilmem hoşuna gider mi

EMELinEMELi canım haklısın çok kötü kaçamaklarım yok dengelemeye çalışıyorum genelde öyle yada böyle bu kez çok kararlıyım. Kaçamak var ama telafi ederim mantığıyla yaklaşıyorum 5 ayda verecegime 6 ayda veririm ne olacak yani yeterki gitsin. Çok teşekkür ederim desteğin için

Oncelikle tarifini deneyecegim.

Destek konusundada inan ki insan ihtiyac duyuyor en ufak ilgiye yoruma destege sende bu konuda cok ilgilisin tsklerrrrr

Destek konusundada inan ki insan ihtiyac duyuyor en ufak ilgiye yoruma destege sende bu konuda cok ilgilisin tsklerrrrr
Haklısın insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor. Ben çok fazla insanla görüşmüyorum laf soyleyip canımı sıkacaklar diye... bazen böyle durumlar oluyor açıp grubun mesajlarına bakıyorum diyorum ki beni anlayan destek olanlar var boşver gitsin.... moralim yerine geliyor daha da hırslanıyorum.

Kızlar iyi geceler.
Sabah 9.30 iki dilim dün misafire yaptığım börek ve çay

11.00 türk kahvesi

12.00 büyük bardak ayran

12.45 7 çatal balık bolca salata 3 ymk kaşığı un helvası

14.30 bitki çayı

16.30 sütlü nescafe

18.30 bir kase yoğurtlu çorba üç kaşık nohutlu pilav büyük bir kase kereviz salatası (yoğurtlu cevizli)

20.30 türk kahvesi

su 1.5 lt gündüz 20 dk yürüyüş akşam 11 de biraz jillian biraz leslie 25 dk spor.

Canlarım çook haklısınız. Fatmacığım daha az hatta çook daha az sağlıksız yiyecek ya da kaçamak yapıp çook daha fazla hareket ederek zayıflayalım.. ama her hafta 100 gr da olsa verelim yeter ki.. yeter ki verelim!

Emelciğim çok haklısın.. ama inan menülerin çok güzel bana göre.. gayet dengeli üstelik neredeyse hiç kaçamak görmüyorum listende.. ilgi önemli ve her bir yorum da bir o kadar değerli bence de.

Günaydın kızlar bugün menümü şimdiden yazacağım dışına çıkmamak için
8.30 yeşillik yeşilçay 6 zeytin 2 yemek kaşığı lor 2 etimek
13.00 5yk kabak 1kepçe tarhana 1 bardak ayran
16.00 1 su bardağı kefir 1 havuç
19.00 1 kase salata 5yk ıspanak 1 kepçe çorba
21.30 6 badem 1 portakal
Spor en az 45dk eliptik bisiklet 30 dk pilates yapacam
Su 2.5 olur

Çok güzel bi kahvaltı olmuş yumurta da yesen iyi olurdu tok tutardi. Afiyet olsun

lor çok dikkatimi çekiyo, miktarı da çok alt seviyeden, demek ki peynirin kahvaltıdaki yeri bu. Gerçi dolu dolu iki kaşık da fena miktar değil.

Ne kadar seviyeli ne kadar düzeyli bir liste buuuu.. Maaşallah! Bu listelerin sonunda hedefi tam ortadan vurmak var! EMELinEMELi ve Muttapa7555

Simdiden afiyet olsun sen galiba yoğurt sevmiyorsun ayran var hem menüde ıspanakla yoğurt doyurucu olur aksama ama listen var tabi

Afiyet olsun bende 3 4 gündür bol yeşillik yiyorum kahvaltıda üstüne limonla çok güzel oluyormuş baya tok tutuyor ve ağzı oyaliyor masa da kızımı eşimi beklerken yoksa frenlemek zor oluyor

Menün güzel bende diyete başladıktan 3 5 gün sonra çok tatlı ihtiyacı duymaya başlıyorum sabahları 1 tatlı kaşığı bal yiyorum çok zorlanirsam gün içinde de 1 tatlı kaşığı daha bence bal seviyorsan bal ye daha sağlıklı şifa olur hem bizim kendi balimiz zaten doğal sende güvendiği bi yerden alabilirsin birde bi diyetisyen söyle demişti gece tatlı krizi tutanlar sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yerse bu hissi ortadan kaldırır

Gunaydiin bayanlar umarim herkes iyidir menum
Sabah..1haslanmis yumurta,1 dilim ekmek,4zeytin,1kibrit kutusu peynir,3 4 catal ucu kusburnu marmelati
Ogle..5 kasik mercimek yemegi,ayran
Ara.. 3 kuru kayisi
Aksam..5 kasik patlican yemegi salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…