• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Heyooo..
Yemiyoruz! İçiyoruz! Bolca su öncelikli olarak, ardından bitki çayı, ayran ;)

Benim bugün gayet güzel gidiyor. Motivasyonum tavan yaptı! Tabii ki sizin sayenizde!

... MENUM...
SABAH (09.30)
5 y. zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
ARA (11.50)
1 elma
½ ç.b kefir
OGLE (13.15)
2 haslanmis derisiz tavuk baget
5 yk p. Pilavi
Salata
ARA(15.45)
1 sb sut
1 elma
1 galeta
AKSAM (19.00)
8 yk ispanak yemegi
3 yk yogurt
ARA
1 sb kefir
1 elma
1 galeta
Arami ilerleyen vakitte yapabilirim
SU 2.8

lor çok dikkatimi çekiyo, miktarı da çok alt seviyeden, demek ki peynirin kahvaltıdaki yeri bu. Gerçi dolu dolu iki kaşık da fena miktar değil.

Ne kadar seviyeli ne kadar düzeyli bir liste buuuu.. Maaşallah! Bu listelerin sonunda hedefi tam ortadan vurmak var! EMELinEMELi EMELinEMELi ve Muttapa7555 Muttapa7555
Valla boyle yazınca az gibi ama bitirmek için ugrasiyorum baya.

Simdiden afiyet olsun sen galiba yoğurt sevmiyorsun ayran var hem menüde ıspanakla yoğurt doyurucu olur aksama ama listen var tabi
Sağol canım ya aslında ben yoğurt çok seviyorum ama listemde yok ayran ve kefir var önceki listede yoğurt ve süt vardı dönüşümlü olarak veriyor

Gunaydiin bayanlar umarim herkes iyidir menum
Sabah..1haslanmis yumurta,1 dilim ekmek,4zeytin,1kibrit kutusu peynir,3 4 catal ucu kusburnu marmelati
Ogle..5 kasik mercimek yemegi,ayran
Ara.. 3 kuru kayisi
Aksam..5 kasik patlican yemegi salata
Sadece sabah ekmek var senin menünde o yüzden öğle ve akşama 1er kepçe çorba ekleyebilirsin canim

... MENUM...
SABAH (09.30)
5 y. zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
ARA (11.50)
1 elma
½ ç.b kefir
OGLE (13.15)
2 haslanmis derisiz tavuk baget
5 yk p. Pilavi
Salata
ARA(15.45)
1 sb sut
1 elma
1 galeta
AKSAM (19.00)
8 yk ispanak yemegi
3 yk yogurt
ARA
1 sb kefir
1 elma
1 galeta
Arami ilerleyen vakitte yapabilirim
SU 2.8
Afiyet olsun canım menü çok güzel pilav falan da olunca kaçamak yapmak istemez insanin cani:) hergün için var mi bi listen yoksa ornek tek menüye gire sen mi seçiyorsun yemekleri merak ettim

Slm kizlar

Valla menulerinizi okudum gayet guzel sizde cok iyi gidiyorsunuz ayy cok iyi eksiler gorucez hadi bakem kim birinci olacak :KK76:
Ya moral bozmak gibi olmasın ama yediğim herşey midemi bulandiriyor liste dışı olmasa da sanki kilo yapacak gibi geliyor offf niye boyle oldum ben ya hafta sonundan beri böyle:110::110:

Bir listem var. Iki secenek yazdi onlarin disina cikmadan yiyoum. Teki ymek menusu teki kahvalti tarzi olan secenek yemek yapamazsam diye kahvaltilisini verdi. Muttapa7555 Muttapa7555
Süpermiş valla insan her zaman yemek yapamayabilir alternatif olması çok iyi

Ya moral bozmak gibi olmasın ama yediğim herşey midemi bulandiriyor liste dışı olmasa da sanki kilo yapacak gibi geliyor offf niye boyle oldum ben ya hafta sonundan beri böyle:110::110:
Aaa niye acaba. Bence bi iki salata yedinya. O seni uzdu ama takma bak cuma eksisin eminol

Menün güzel bende diyete başladıktan 3 5 gün sonra çok tatlı ihtiyacı duymaya başlıyorum sabahları 1 tatlı kaşığı bal yiyorum çok zorlanirsam gün içinde de 1 tatlı kaşığı daha bence bal seviyorsan bal ye daha sağlıklı şifa olur hem bizim kendi balimiz zaten doğal sende güvendiği bi yerden alabilirsin birde bi diyetisyen söyle demişti gece tatlı krizi tutanlar sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yerse bu hissi ortadan kaldırır
Canım benim alerjim var bal ağzıma koyarsam yüzüm benek benek kızarıyor :(
Yumurta yiyemiyorum. Çok zorladım kendimi ama salata içinde bile olsa tadını hiss ettiğimde midem bulanıyor bilmiyorum

Back