• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Pazar günü misafirli menüm:

Ailemdeki herkes şişman iki kişi obeze yakın. Bolca roka, domates, dereotu, ceviz, peynir koydum sofraya.

Sabah 11.30 da roka, dereotu, peynir zeytin bir dilim börek (küçük), çeyrek simit, çay.

13.30 Ara: piyano kek bir dilim.

16:00 Bir muz

18.30 Bir kase yoğurtlu çorba, İki tavuk baget, iki kaşık nohutlu pilav, yeşil salata, yoğurtlu çiğ kereviz salatası, bir adet BİMin çiğ köftesi.

Kızlar mükemmel değilim biliyorum, ama akşam yemeğinden sonra birşey yememeyi alışkanlık haline getirdim. Haftasonu yeterli suyu içemedim. Ayrıca kek börek gibi şeylerden sadece tadımlık yiyorum, yaşantıma bolca sebze ve salata eklediğime inanıyorum.

Pazar günü misafirli menüm:

Ailemdeki herkes şişman iki kişi obeze yakın. Bolca roka, domates, dereotu, ceviz, peynir koydum sofraya.

Sabah 11.30 da roka, dereotu, peynir zeytin bir dilim börek (küçük), çeyrek simit, çay.

13.30 Ara: piyano kek bir dilim.

16:00 Bir muz

18.30 Bir kase yoğurtlu çorba, İki tavuk baget, iki kaşık nohutlu pilav, yeşil salata, yoğurtlu çiğ kereviz salatası, bir adet BİMin çiğ köftesi.

Kızlar mükemmel değilim biliyorum, ama akşam yemeğinden sonra birşey yememeyi alışkanlık haline getirdim. Haftasonu yeterli suyu içemedim. Ayrıca kek börek gibi şeylerden sadece tadımlık yiyorum, yaşantıma bolca sebze ve salata eklediğime inanıyorum.
Önce azaltır sonra çıkartırız canım ya cad yavaş da olsa bi çok değişiklik oluyor hayatımızda

Canlarım... hatalarım varsa cuma tartısında belli olacak, sadece bence hafta sonunu misafire koşturmacaya rağmen olabilecek en zararsız şekilde atlattığıma inanıyorum. Desteğinize, moralimi düzeltmenize.. enerjinize çook çok teşekkür ederim. :KK74:

Canlarım... hatalarım varsa cuma tartısında belli olacak, sadece bence hafta sonunu misafire koşturmacaya rağmen olabilecek en zararsız şekilde atlattığıma inanıyorum. Desteğinize, moralimi düzeltmenize.. enerjinize çook çok teşekkür ederim. :KK74:
Selam kralicem bence güzel geçirmişsin hafta sonunu misafir olunca ikram da çok oluyor hem aktif olduğun için yakmissindir fazlasıyla

Kralicem zaten ufak degisiklikler yaparak ve hayatimiza uyarlayarak bu isi basaricaz yavas olsun tam olsun gelmesin kilolar bi daha
Hoşgeldin aramıza zaten işin sırrı orda almamak ben 6 7 kilo almış durumdayım geçen seneye göre çok can sıkıcı oluyor motive olmak çok zor oluyor böyle olunca

Günaydın kızlar bi selam vereyim dedim. Bu hafta çok sıkı tutacağım diyeti salatasız:KK70: Farkına varmadan kaçamak yapanı bulamazsınız kızlar neyse ki kaseler küçüktü:-)
Salata dan bence de bi sorun olmaz ama listeye sadık kalmakta fayda var diyetisyen onu ayarlamıştır bi dengesi vardır mutlaka yediklerinin

Menün çok güzel canım afiyet olsun.
Ahh bi de ben şu yumurtayla aramı bi düzeltsem :KK70:

Yumurta can yaa valla insallah arani yaparsin tok tutuyor arti bazen yemek olmayinca altenatifte.

EMELinEMELi EMELinEMELi menün çok güzel canım ha gayret
Tesekkurlerrrrr :)
Menüm ben bu hâfta sonu çoştum :kızgın:
Sabah 11.00 1 yumurta yeşillik yeşilçay 2 yk lor 2 etimek 6 zeytin
12.00 1 avuç leblebi
14.00 1 kase çorba 3 kaşık yoğurt 1 kase salata
16.00 1 elma 1 sb kefir
20.00 1 kepçe çorba 1 kase salata 5 yk kabak 5yk makarna
21.30 1 dilim portakal
Spor 45 dk eliptik(yaptım) 30 dk pilates (yapacağım)
Su 2.5 olur
Hafta sonu herşey karışıyor evde geç kalkılıyor öğün saatleri karışıyor ve ben hep aç hissediyorum bi çözüm bulmam gerek. Sinirlerimi bozuyor moralim bozuldu valla :KK43::KK43:

Aaaa hani kacamak valla hic bozma moralini cok iyi hatta mukemmel gidiyorsun

Günaydın kızlar yeni hafta yeni başlangıçlar olsun inşallah EMELinEMELi EMELinEMELi Muttapa7555 Muttapa7555 teşekkür ederim kızlar kızım toparlamaya başladı şükür bende başladım diyete dün dikkat ettim 30 dakika da yürüdüm bugunude planladim herkese kolay gelsin

Allah bi daha yasatmasin canim. Tekrardan asilmanda cok guzel basarilar.

Diyetisyene baslamissin anladigim kadariyla hayırlı olsun bire bir aynı mı liste yani pilav ve Makarna miktar sana ne verdi tabi kilo ve meto ya göre değisirde ne kadar yiyebiliriz acaba

2100 le basladiv9 yk bu hafta ama onumuzdeki zamanda azaltir buyuk ihtimalle.

Selam kızlar.
Menüm
Sabah 9:00
Çay
2tatlı kaşığı reçel
1dilim kepek ekmeği
5zeytin
Peynir

Ara yine yapamadım

Öğle 13:45
Ördek eti küçük parça haşlama
2 küçük parça patates buharda pişmiş
Küçük kase yoğurt
Yeşillik

Ara 16:30
Yeşil çay

Akşam 19:15
Sebze çorbası
Yeşillik

Su 2.5 daha da içiyorum

Selam kızlar.
Menüm
Çay
2tatlı kaşığı reçel
1dilim kepek ekmeği
5zeytin
Peynir

Ara yine yapamadım

Küçük kase yoğurt
Yeşillik

Yeşil çay

Sebze çorbası
Yeşillik

Su 2.5 daha da içiyorum
Sabah ki reçelin yerine yeşillik koyarsan iyi olur canım bide ufak tan yumurta denemesi yapıp alışsan çok çok iyi olur senin için. Onun dışında menün gayet güzel bence

Selam kızlar.
Menüm
Çay
2tatlı kaşığı reçel
1dilim kepek ekmeği
5zeytin
Peynir

Ara yine yapamadım

Küçük kase yoğurt
Yeşillik

Yeşil çay

Sebze çorbası
Yeşillik

Su 2.5 daha da içiyorum
Begendim ben afiyet olsun

... MENUM...
SABAH (07.30)
5 y. zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
Yesillik

ARA (10. 00)
1 elma
1 sb sut

OGLE (13.15)
2 haslanmis derisiz tavuk baget
9 yk kepekli makarna
Salata

ARA(15.45)
1 cb kefir
1 elma
1 galeta

AKSAM (19.30)
1 haslanmis derisiz tavuk baget
Salata
6 yk pirinc pilavi

ARA
1 sb kefir
½ cb leblebi
1 galeta

Son Arami yapmadim ama yapmayadabilirim.

SU 2.8

Menüm
9.30- yeşilçay yeşillik 2 etimek 2 yk lor 6 zeytin
13.00- 5yk kabak 1 bardak ayran 1 kepçe havuç çorbası
16.00- 1 su bardağı kefir 1 havuç
19.30- 1 bardak ayran 1 kase salata 1 lahmacun( kayınvalidemdeydik mecbur bu şekilde oldu)
21.30- sade kahve ve yanında sade soda
Aslında ara öğünde 6 badem 1 meyve var ama yemeyeceğim malum lahmacundan dolayı
Spor 45dk eliptik bisiklet
Su 2 lt

Menüm
9.30- yeşilçay yeşillik 2 etimek 2 yk lor 6 zeytin
13.00- 5yk kabak 1 bardak ayran 1 kepçe havuç çorbası
16.00- 1 su bardağı kefir 1 havuç
19.30- 1 bardak ayran 1 kase salata 1 lahmacun( kayınvalidemdeydik mecbur bu şekilde oldu)
21.30- sade kahve ve yanında sade soda
Aslında ara öğünde 6 badem 1 meyve var ama yemeyeceğim malum lahmacundan dolayı
Spor 45dk eliptik bisiklet
Su 2 lt
Afiyet olsun canim. Havuc corbasi nasil yapiliyor acaba

... MENUM...
SABAH (07.30)
5 y. zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
Yesillik

ARA (10. 00)
1 elma
1 sb sut

OGLE (13.15)
2 haslanmis derisiz tavuk baget
9 yk kepekli makarna
Salata

ARA(15.45)
1 cb kefir
1 elma
1 galeta

AKSAM (19.30)
1 haslanmis derisiz tavuk baget
Salata
6 yk pirinc pilavi

ARA
1 sb kefir
½ cb leblebi
1 galeta

Son Arami yapmadim ama yapmayadabilirim.

SU 2.8
Çok güzel menün maşallah kaçamaksızda gidiyorsun darısı başıma

Sabah ki reçelin yerine yeşillik koyarsan iyi olur canım bide ufak tan yumurta denemesi yapıp alışsan çok çok iyi olur senin için. Onun dışında menün gayet güzel bence
Sabahları ufacık ta olsa tatlı koymazsam beynim bütün günü tatlı yemeliyim diye beni zorluyor:rolleyes:
Yumurta deniycem inşallah yarın.
Görüşün için teşekkürler canım

Back