• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bende yazayim menumu

... MENUM...
SABAH (09.30)
3zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
Yesillik

ARA (12.00)
1 elma
1 sb ayran

OGLE (14.30)
4 kofte
1.5 kepce yayla corbasi
5 yk pirinc pilavi
Salata

AKSAM (19.30)
1 h. Yumurta
2.5 dlm ç. ekmegi
3 kkb. Peynir
Kozde biber patlican
Yesillik

Arada 1 sb kefir 1 elma ve ½ cb leblebi var da suann tokum sanirim yiyemicem yersem yazarim

SU 2.8

Listem dyt listesi bilginize :)

Bende yazayim menumu

... MENUM...
SABAH (09.30)
3zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
Yesillik

ARA (12.00)
1 elma
1 sb ayran

OGLE (14.30)
4 kofte
1.5 kepce yayla corbasi
5 yk pirinc pilavi
Salata

AKSAM (19.30)
1 h. Yumurta
2.5 dlm ç. ekmegi
3 kkb. Peynir
Kozde biber patlican
Yesillik

Arada 1 sb kefir 1 elma ve ½ cb leblebi var da suann tokum sanirim yiyemicem yersem yazarim

SU 2.8

Menün çok güzel canım afiyet olsun.
Ahh bi de ben şu yumurtayla aramı bi düzeltsem :D

Menüm ben bu hâfta sonu çoştum :kızgın:
Sabah 11.00 1 yumurta yeşillik yeşilçay 2 yk lor 2 etimek 6 zeytin
12.00 1 avuç leblebi
14.00 1 kase çorba 3 kaşık yoğurt 1 kase salata
16.00 1 elma 1 sb kefir
20.00 1 kepçe çorba 1 kase salata 5 yk kabak 5yk makarna
21.30 1 dilim portakal
Spor 45 dk eliptik(yaptım) 30 dk pilates (yapacağım)
Su 2.5 olur
Hafta sonu herşey karışıyor evde geç kalkılıyor öğün saatleri karışıyor ve ben hep aç hissediyorum bi çözüm bulmam gerek. Sinirlerimi bozuyor moralim bozuldu valla :KK43::KK43:

Bende yazayim menumu

... MENUM...
SABAH (09.30)
3zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
Yesillik

ARA (12.00)
1 elma
1 sb ayran

OGLE (14.30)
4 kofte
1.5 kepce yayla corbasi
5 yk pirinc pilavi
Salata

AKSAM (19.30)
1 h. Yumurta
2.5 dlm ç. ekmegi
3 kkb. Peynir
Kozde biber patlican
Yesillik

SU 2.8

Diyetisyene baslamissin anladigim kadariyla hayırlı olsun bire bir aynı mı liste yani pilav ve Makarna miktar sana ne verdi tabi kilo ve meto ya göre değisirde ne kadar yiyebiliriz acaba

Ya kızlar benim yeni listede öyle öğününde salata yokmuş ben 1 haftadır salata yedim yaaa nasıl kaçmış gözümden anlamadım o kadar da inceledim listeyi ama nasıl oldu anlamadım. Simdi fazla kalori mi aldım ben ahhhh ah dikkatten kaçacak şey mi bu

Keşke gözümüzden kaçıp da yanlışlıkla yediğimiz şey hep salata olsa :KK70:
Diyetislenler yiyecek çarpıştırma uzmanı bence, yağ yakımını artırmak için formüller uyguluyorlar, ama salata yiyerek bir deneme yapmış da olursun :) kaçan şey ne de olsa salata, ne diiiim ki kuzucuğum şimdi sana? :KK76: azmini tebrik ediyorum.
menüleri de okudum gayet de güzel.

Günaydın kızlar yeni hafta yeni başlangıçlar olsun inşallah EMELinEMELi EMELinEMELi Muttapa7555 Muttapa7555 teşekkür ederim kızlar kızım toparlamaya başladı şükür bende başladım diyete dün dikkat ettim 30 dakika da yürüdüm bugunude planladim herkese kolay gelsin

Hoşegeldin Melekciğim. Tekrar çok geçmiş olsun canım. Toparlanıp tekrar önümüze bakma zamanı!

Gunaydinlaarrr insallah cook guzel bir hafta geciririz cumaya yuzumuz guler insallah bugun ku menum
Sabah..2 kucuk krep,kibrit kutusundan az peynir,3 zeytin,biraz yesillik,yesil cay
Ogle..4 kasik patlocan yemegi,ayran
Ikindi de kahve,2 kuru kayisi
Aksam..1 kase yesil mercimek,salata

iyi akşamlar ben de 2. kızımın doğumundan sonra kilolarımı veremedim 3. yıl oldu 2 diyetisyen denemem başarısızlıkla sonuçlandı artık sağlık sorunlarımda beni çok rahatsız etmeye başladı ben de artık son olsun bu sefer istiyorum motive eksikliği hissediyorum acaba beni de aranıza alır mısınız

Serraz'cığım hoşgeldin canım.
Motivasyonumuz tam burada, inşallah istediğimiz sonuçları alacağız.

Keşke gözümüzden kaçıp da yanlışlıkla yediğimiz şey hep salata olsa :KK70:
Diyetislenler yiyecek çarpıştırma uzmanı bence, yağ yakımını artırmak için formüller uyguluyorlar, ama salata yiyerek bir deneme yapmış da olursun :) kaçan şey ne de olsa salata, ne diiiim ki kuzucuğum şimdi sana? :KK76: azmini tebrik ediyorum.
menüleri de okudum gayet de güzel.
Sagolasin canım dün farkettigimden beri içim içimi yedi resmen neyse bugün sıfırladım sayıyorum olayi. Aslında zararsız ama senin dediğin gibi bi metod varsa ben onu bozmuş oldum kafama takılan da o neyse sağlık olsun. ya 3 hafta farketmeseydim:KK48:

Gunaydinlaarrr insallah cook guzel bir hafta geciririz cumaya yuzumuz guler insallah bugun ku menum
Sabah..2 kucuk krep,kibrit kutusundan az peynir,3 zeytin,biraz yesillik,yesil cay
Ogle..4 kasik patlocan yemegi,ayran
Ikindi de kahve,2 kuru kayisi
Aksam..1 kase yesil mercimek,salata
Menün çok güzel krep nasıl yaptın bilmiyorum ama uygundur diyete diye tahmin ediyorum. Spor gayet güzel ictigin su miktarını da yazarsan güzel olur

Kızlar benim de haftasonu başım döndü orayı burayı toplamaktan, temizlik yapmaktan yemek yapmaktan.
Pazar günü kahvaltıya misafirim geldi kardeşlerimdi gerçi gelen yabancı değildi ama akşam 7 de yemekten sonra gittiler.

Neyse ben sadece su içemedim koşturmaktan, onun dışında iyi geçti benim. cumartesi gece ikide yattım pazar günü 7,30 da kalktım heryer temizdi, toz al, süpür sil..

Yediklerime gelinceeee..

c.tesi 11.00 de yulaflı omlet ve 1 yufkadan gözlemenin 4'de birini yedim, tadına baktım diyelim.

öğleden sonra 3'de : bulgurlu ıspanak yemeği + yoğurt

akşam 7.5'da pırasa + BİM'in çiğ köftesi (3 adet) salata

akşam 9'da bi açlık hissi oldu 1 muzdan yulaf ezmesi yaptım. (tarifi burada ) Ama pişman değilim ki çünkü gece 2 de yattım.

Back