- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.542
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekerli şeyleri pek yemiyoruzNe yiyoz kahvaltı yapmadım adetim 4 gün bar +2 ekleyelim
Aynen senin gibiyim bende regl daha var. Vermesem de kilo almamalıydım çünkü öyle çok aman aman yemedim. Bakalım belki haftaya kadar -2 kilo düşer
Çok besleyici çok da güzel görünüyor10:20 Kahvaltı
- kaşarlı kekikli yumurta
- domates
- salatalık
- biber
Ekmek yok ben ekmek yemeye alıştım yiyemiyorum
Öncesinde tarçınlı Türk kahvesi + 1 litre su
Kahvaltılarım hep güzel başlıyor ortada biraz karışıyorÇok besleyici çok da güzel görünüyor
Ben hem regl oldum dün, hem de pek düzgün beslenmedim. Bütün öğünlerim sağlıksız değildi ama genellikle akşam öğünlerim biraz karbonhidrat ve şeker ağırlıklı olduğu için artış görmem çok normal.
Elbise de çok güzelmiş maşallah canımben bu elbiseye giremiyordum, fermuarı kapanmıyordu elbise 6-7 senelik ama son yıllarda hiç giyemedim
Bugün denedim oldu çok mutlu oldum sizle de paylaşmak istedim.
Kahvaltılarım hep güzel başlıyor ortada biraz karışıyor
Gel canımcım gel, her yerde ben varımKızlar aranıza katılabilir miyim
Süpersin canımben bu elbiseye giremiyordum, fermuarı kapanmıyordu elbise 6-7 senelik ama son yıllarda hiç giyemedim
Harikasın canım eskiden olmayan şeyleri deneyip olması hatta bir zaman sonra bol gelmesi o kadar güzel bir his ki inşallah bende tekrar yaşarım bu duyguyuben bu elbiseye giremiyordum, fermuarı kapanmıyordu elbise 6-7 senelik ama son yıllarda hiç giyemedim
Çok doğru tespitler canım asena87 Moral bozmak yok . Belki de az yemeye alisti vucutlariniz bi sasirtma gerek direncin kırılması adına yada bir detoks filan ben mesela dukan birasini çok yapıyordum deneyebilirsiniz bana çok faydası olmuştur. Hersey kilo vermemeye etken belki uykunu tam alamıyorsun oda şişlik yapıyormuş.Ben hem regl oldum dün, hem de pek düzgün beslenmedim. Bütün öğünlerim sağlıksız değildi ama genellikle akşam öğünlerim biraz karbonhidrat ve şeker ağırlıklı olduğu için artış görmem çok normal.
Kilo verdikçe vücut su tutuyormuş sanırım, belki o sebeple de olabilir senin ki. Bir çok etken oluyor aslında. Fazla tuz tüketimi, sindirim problemi, stres.. Hava değişimi bile şişkinlik yapabiliyor. Direnç kilona ulaşmış olabilir misin acaba? Uzun zamandır bu kilolardaysan bir süre sonra takılıyormuş vücut
Pes etme bence moral de bozma. Ben moral bozdukça zaten gitmiyor diye daha çok yiyebiliyorum stresten. Sen de öyle oluyor mu bilmiyorum ama umarım olmuyordur. Oluyorsa da asla moralini bozma. Bir şekilde verilecek bu kilolar başka yolu yok
Şuan reglim.arti cikarim diyordum ama şükür yine az da olsa eksi cikti....