Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Güne yarım limonlu toz zencefilli su ile başlıyorum. Bunu içerek güzel kilo vermiştim

Eklentiler

• 61B7B9DE-AB5D-4D79-8209-8AA331C04B52.jpeg
    61B7B9DE-AB5D-4D79-8209-8AA331C04B52.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 28
Sabah kahvaltimi 10 gibi yaptım.
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, ceviz, bir dilim tam buğday ekmek, ekmeğin son lokmalarina şekersiz fıstık ezmesi üzerine biraz bal.
1 saat sonra kadar ara öğün yapicam 1 tane şeftali yiyecegim

Sabah kahvaltimi 10 gibi yaptım.
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, ceviz, bir dilim tam buğday ekmek, ekmeğin son lokmalarina şekersiz fıstık ezmesi üzerine biraz bal.
1 saat sonra kadar ara öğün yapicam 1 tane şeftali yiyecegim
1 saat sonra az bence 2 saat sonra yapın

Selam kıslarr♥️🥐
Picsart_23-08-19_13-17-44-660.jpg

Dün yediklerim..kahvaltı atmıştım sabah
Sporumu yaptım az ama 7 bin adim yurumusum...bugün de bayağı az bi menemen yedim 2 kaşık yoktur toplasan yarım çavdarlı ekmek 3 *zeytin yarım salatalık...1 bardak siyah çay. Şuan açım aç 😅

Tek öğün zorlayıcı olmaz mı yani her gün tek öğün yapmak bana çok sağlıklı gelmiyor L Lemansq
Onun yerine sabah ekmeksiz bir kahvaltı öğlen kahve vs akşam da erken saatte protein ağırlıklı bir akşam yemeği ve 18.00-19.00 dan sonra sabaha kadar açlık olabilir
Böyle denediniz mi?
Ben sabahları geç uyandığım için zorlamıyor aslında. Her fırsatta ağzıma bişeyler atıyordum ağzım boş durmuyordu. O yüzden tek öğünle önce bir midemi küçültmeye gittim7 günlük bir liste yaptım zaten, bugün 5.gün 😍 çalışmadığım için zorlanmadım . Ama en sağlıklısı 2 gün if düzeni biliyorum. 7 günü tek öğünle bitirip 2 öğüne gececegım 😍🤌🏻

Limonlu su ile güne başlıyorum, iştahımı kapattı baya, sonra ardından tarçınlı kahve 😍 günde 1 saat spor yapıyorum kızlar.
Leslie ve p90x3 yapıyorum fikir olsun sizede.
3 lt suyu akşama kadar bitirmeye çalışıyorum.
Arada bitki çayı içiyorum öğün öğün atacağım . Aktif olmak moral veriyor bana .iyi ki denk geldim bu gruba 😍

Eklentiler

• A9ADE5FE-DD43-4480-A8ED-9CE849E4B44B.jpeg
    A9ADE5FE-DD43-4480-A8ED-9CE849E4B44B.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 27
Limonlu su ile güne başlıyorum, iştahımı kapattı baya, sonra ardından tarçınlı kahve 😍 günde 1 saat spor yapıyorum kızlar.
Leslie ve p90x3 yapıyorum fikir olsun sizede.
3 lt suyu akşama kadar bitirmeye çalışıyorum.
Arada bitki çayı içiyorum öğün öğün atacağım . Aktif olmak moral veriyor bana .iyi ki denk geldim bu gruba 😍
bardak ne guzel duruyor ya açıdan mı su bardağı cok hosuma gitti :KK70:
bu arada aktiflik geçekten basarma duygusyla ıyı geliyorrr
yen katıldınız sanırım aramıza hosgeldınız yenı gelen arkadaslar, ben bır sure aktif degıldım

Kızlar bu arada ben 73ten indim bu kiloya. Yani diyet sürecimin sonlarında katılmış oluyorum size, ama sonlari kesinlikle daha zormuş 😄
Hosgeldin gruba.
Guzel bir yol katetmissin, bazi mesajlarinda bahsetmissin zaten ama 73 ten 59 a iniş sureni,neler yaptigini,tikandigin zamanlari vs detaylandirirsan herkes okuyacaktir.
Cunku ben de 60 a yaklasinca hemen bozup yine almaya basliyorum.

X