Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Herkese selam🌝
2 gundur giremedim, ya bir durum var anlayamadim.
Menulerim benzer diyetteki yediklerimden olusuyor. Egzersizimi de yapiyorum ama tartoda +1 goruyorum vermem gerektigi halde
3 gundur karnim ve altinda bir agri var anlamadim şişlik yapar mi, regl gecen hafta bitti onunla ilgili degil, hem sasirdim hem de aklima şey geldi.
2 gun once duzenli kilo veremeyen varsa menulerini tam yazsin yorumlayalim deyip benim bu duruma düşmem😅🙈
Umarim bir sorunum yoktur vucudumda.
Hazımsızlık gibi bişey mi yaşıyosun acaba?
Kabızlık ya da bağırsak tembelliği?

Herkese selam🌝
2 gundur giremedim, ya bir durum var anlayamadim.
Menulerim benzer diyetteki yediklerimden olusuyor. Egzersizimi de yapiyorum ama tartoda +1 goruyorum vermem gerektigi halde
3 gundur karnim ve altinda bir agri var anlamadim şişlik yapar mi, regl gecen hafta bitti onunla ilgili degil, hem sasirdim hem de aklima şey geldi.
2 gun once duzenli kilo veremeyen varsa menulerini tam yazsin yorumlayalim deyip benim bu duruma düşmem😅🙈
Umarim bir sorunum yoktur vucudumda.
Selammm
Tatil dönüşü yeni başladın vücut adapte oluyordur bence

Günaydın, suyum ve kahvem ile güne başlıyorum. 1 lt su şişesi aldım 2 lt bana fazla :) bakalım ne kadar içebiliyorum

Eklentiler

• IMG_2363.jpeg
    IMG_2363.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın 😍
Ben tartıda baya artı çıktım o kadar çıkacak kadar da yemiyorum ama bi sıkıntı var 😀

Eklentiler

• AA7B575B-3B99-4904-A0AF-0ABF9F7D759F.jpeg
    AA7B575B-3B99-4904-A0AF-0ABF9F7D759F.jpeg
    95,1 KB · Görüntüleme: 35
Kahvaltı 11:00
- ekmeksiz ✖️

Kahvaltı öncesi 1 litre su + tarçınlı Türk kahvesi

Güne güzel başlayıp sonu kötü bitiyor 😕

Eklentiler

• B62ADB2C-2E67-480F-A78A-5B19A12505E4.jpeg
    B62ADB2C-2E67-480F-A78A-5B19A12505E4.jpeg
    146 KB · Görüntüleme: 35
Bozuk değil aslında. Dün ki börek dışında pazartesiden beri ekmek vb çok çok az yedim yarım ekmek ancak yapar toplamı. Çok taktığım için sanırım
Adet öncesi dönem olabilir belki ya da stres.stres altındayken kilo veremezsin demişti diyetisyenim.kortizon hormonu falan salgılanıyormuş

Merhabalar kızlar tartı öncesi son gün herkes iyidir umarım.
Ben de iyiyim menülerim de fena gitmiyor her gün aynı şeyleri yiyorum neredeyse o sebeple menüleri yazmadım sabahları kahve, kahvaltı klasik yumurta, peynir, yeşillik ara öğün meyve ya da soğuk kahve ve kuruyemiş akşam da ne pişerse azar azar bu hafta ekmek hiç tüketmedim neredeyse akşamları da hafif geçirmeye çalışıyorum bakalım yarın tartıya nasıl yansıyacak.

Cumartesi günü de şehir dışına çıkacağım köyde fındık toplayacağız çocukken gitmiştim ama uzun zamandır da gitmedim kayınpederim bu yıl vefat edince eşim annesine yardım etmek istiyor, hem değişiklik olur bebe de köy havası alır hem de bana spor olur umarım köyde kilo alıp gelmem bol eksi görürüm. Bizim köyde de ekmek kültürü çok var, bazlama ekmek, yağlı ekmek falan çok yaparlar ben yine granola, yulaf vs götüreceğim ama bakalım dayanabilecek miyim :KK70:

Merhabalar kızlar tartı öncesi son gün herkes iyidir umarım.
Ben de iyiyim menülerim de fena gitmiyor her gün aynı şeyleri yiyorum neredeyse o sebeple menüleri yazmadım sabahları kahve, kahvaltı klasik yumurta, peynir, yeşillik ara öğün meyve ya da soğuk kahve ve kuruyemiş akşam da ne pişerse azar azar bu hafta ekmek hiç tüketmedim neredeyse akşamları da hafif geçirmeye çalışıyorum bakalım yarın tartıya nasıl yansıyacak.

Cumartesi günü de şehir dışına çıkacağım köyde fındık toplayacağız çocukken gitmiştim ama uzun zamandır da gitmedim kayınpederim bu yıl vefat edince eşim annesine yardım etmek istiyor, hem değişiklik olur bebe de köy havası alır hem de bana spor olur umarım köyde kilo alıp gelmem bol eksi görürüm. Bizim köyde de ekmek kültürü çok var, bazlama ekmek, yağlı ekmek falan çok yaparlar ben yine granola, yulaf vs götüreceğim ama bakalım dayanabilecek miyim :KK70:
off taze yapılmış yağlı ekmekler de ne güzel gider oralarda
sen de fındık toplayarak aldığın kalorileri verirsin :)

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1 dilim yarım yağlı süzme peynir
1 dilim çavdar ekmeği

Ara öğün
Kolajen + filtre kahve

Öğlen
Şekersiz Granola + laktozsuz süt

Ara
3 kaju + 4 çiğ badem + 3 antep fıstığı + Yeşil çay

Akşamı sonra yazacağım

Sabahı belki biraz daha çok tutup akşam salata çorba gibi bitirebilirsin
Kontes001 Kontes001 arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Kahvaltiniz çok düşük kalorili. O yüzden geceye doğru acikmaniz çok normal. Gündüz yenen şeyler bir şekilde eriyor mühim olan akşam kacirmamak. O yüzden kahvaltinizi daha sıkı yapmanızı tavsiye ederim

Kahvaltı 11:00
- ekmeksiz ✖️

Kahvaltı öncesi 1 litre su + tarçınlı Türk kahvesi

Güne güzel başlayıp sonu kötü bitiyor 😕

Akşam yemeği 17:15
  • 3 tane mücver
  • 3 tane çiğ köfte

+ çocuklar dondurma yerken bıraktılar cornet dondurmanın dibini yedim 😀

3 litreyi geçti su içmem

Günlük ortalama adımım 5000

Eklentiler

• 05FEF51B-871B-4F35-B93D-3802376D4670.jpeg
    05FEF51B-871B-4F35-B93D-3802376D4670.jpeg
    157,6 KB · Görüntüleme: 29
Bugün iyi gitti bakalım. Yarın güzel bir tartı görmek istiyorum. Kahvemin yanındaki çikolataları kızım yedi. Ben de onun halleyinin dörtte birini yedim.
Suyu çok içiyorum, takip edemiyorum günlük ne kadar içtiğimi. Ama en az 3 lt içiyorum zaten.

Eklentiler

• 20230817_095815.jpg
    20230817_095815.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 20230817_125326.jpg
    20230817_125326.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 28
  • 20230817_153926.jpg
    20230817_153926.jpg
    162,9 KB · Görüntüleme: 22
  • 20230817_185722.jpg
    20230817_185722.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 27
Selamlar kızlar, regl oldum bugün öğleden sonra. Çok halsizim, giremedim siteye işler de yoğundu.

Sabah kahvaltım domates, salatalık, bir dilim peynir, bir yumurta ve bir dilim ekmek. Klasik.

Akşam yemeğinde fırında tavuk var yanına salata ya da yoğurt yerim.

Bu hafta dikkat etmedim, şişkinliğim de var yarın kesin artı göreceğim. İşten geç geliyorum öğünlerim geç saate kalıyor.

Haftasonu bir dostumun düğünü için şehir dışında olacağım. Pek aktif olamayabilirim. Beslenmemde daha dikkatli olmam gerekiyor. Çok dağıldım, önerilere açığım. Sevgiler.. 🥺💕

X