Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşillikte eklerseniz daha doyurucu olur sankiKahvaltım;
2 yemek kaşığı çörek otlu lor
5 zeytin
1 adet yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Bugün uyanamadım spora gidemedim, akşama giderim ya da evde yaparım...
Bugün 61.40 ile uyandım. Bu hafta 5'leri görmek hedefim.
Kullandığım programa göre beslenmemde protein ve karbonhidrat yetersiz görünüyor. Böyle verirsem hemen geri alırım
Evde kalmadı kaç gündür alacağım unutuyorum :)Yeşillikte eklerseniz daha doyurucu olur sanki
Benim de kalmadı bişey olanla idare ettim hem kalorisi az hem tok tutuyor iyi oluyorEvde kalmadı kaç gündür alacağım unutuyorum :)
Çok değil benceGünaydın bugün biraz aç uyandım çok yedim gibi
Çok değil bence
Ben de blender aldım bekliyorum shake hazırlamak istiyorum öğünlerdeSelam yoldaşlar :)
Kahvaltıda az tereyağında 1 yumurta
1 parça peynir
Çeyrek domates yiyip kalkıyordum ki bir anda ağzıma halley düştü
Öğlen salata
Yeşil mercimek
Az makarna.
Akşam için şuanlık planım maydonozlu bir detoks suyu hazırlamak var bi arınma yapayım vücuda :)
Görüntü için kusura bakmayın kayısıları çocuklar ısırıp atmış filan ahhahahGünaydın bugün biraz aç uyandım çok yedim gibi
Ama ara öğün şart her vücut için geçerli mi emin değilim ama. Bir meyve yada kuruyemiş gibi biraz yenmesi iyi oluyorÖyle mi çok sevindim eskiden olsa az gelirdi şimdi çok geliyor hem ekmek hem yumurta hem de biraz çikolata var ama hala tokum akşam hafif yer kapatırım ara öğün duruma göre yaparım