Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Kızlar yaa biraz moralim bozuk benim. Pandemi döneminde evde ilk 3 ay diyetisyen desteği daha sonra buradaki yarışmalar ile 123 kilo dan 79 kiloya kadar düştüm sonrasında ise başladım ve yavaş yavaş verdiklerimi geri almaya başladım. Önce 80 ler daha sonra 90 lar şimdi de üç hanelere rakamlara geri ulaştım. Önceden bol gelen esofman im şimdi tayt gibi oluyor bugün giydim çok canım sıkıldı. Çok zor geliyor tekrar aynı şeyleri yapıp geri vermek verebilir miyim onu da bilmiyorum ya napcam ben 😔
Önce telefonunun ekranına yada kolay görünecek bir yere acilen 79 kg halini koymalısın gördükçe gaza gelmelisin. Sonra zaten ne yapmanı anlatmama gerek yok başarmışsın yine yaparsın. Daha önce 64 kg a inmiş biri olarak diyorum ki hatamız diyet yaptık ve bitti kafası. Hayır diyet değil yeme şeklini değiştirmek olarak bakmalıyız. Ben şuan onu uyguluyorum. Önceden diyet bozuldu amaaaan diyodum. Şimdi ay bunun kalorisi çokmuş akşamı sadece ayranla geçireceğim diyorum denge kuruyorum bu sebeple hiçbir hafta artı çıkmadım şükür. Ve alışılıyo kesinlikle. Koalina Koalina bunu sana da diyorum Bak bugün tam 1 ay oldu yeme şeklimi değiştirmeye başlayalı ve bir aydır oğlum anne oğul pizza günü yapalım dedi. Dedim tamam tam 5 dilim yedim ama 12:30 da ve o saatten sonra asla kalori almadım su ve yeşil çay ile gidiyorum. Bugün gitti kafasına gitmiyorum. Tüm gün almam gereken kaloriyi öğlen aldım ve hakkım bitti akşam ya yoğurt ya çay dedim kendime ve çay yetti gala tok hissediyorum. Hem açlık hissini sev mutlu ol sağlık kazanıyorum de buna inan gerçekten insanın kafa yapısı çok değişiyor.

Kızlar önceki mesajda da yazdığım gibi öğlen oğluşla pizza yedim ve bu sebeple akşam yemeği yemedim sadece yeşilçay ve su ile devam ediyorum:)

Önce telefonunun ekranına yada kolay görünecek bir yere acilen 79 kg halini koymalısın gördükçe gaza gelmelisin. Sonra zaten ne yapmanı anlatmama gerek yok başarmışsın yine yaparsın. Daha önce 64 kg a inmiş biri olarak diyorum ki hatamız diyet yaptık ve bitti kafası. Hayır diyet değil yeme şeklini değiştirmek olarak bakmalıyız. Ben şuan onu uyguluyorum. Önceden diyet bozuldu amaaaan diyodum. Şimdi ay bunun kalorisi çokmuş akşamı sadece ayranla geçireceğim diyorum denge kuruyorum bu sebeple hiçbir hafta artı çıkmadım şükür. Ve alışılıyo kesinlikle. Koalina Koalina bunu sana da diyorum Bak bugün tam 1 ay oldu yeme şeklimi değiştirmeye başlayalı ve bir aydır oğlum anne oğul pizza günü yapalım dedi. Dedim tamam tam 5 dilim yedim ama 12:30 da ve o saatten sonra asla kalori almadım su ve yeşil çay ile gidiyorum. Bugün gitti kafasına gitmiyorum. Tüm gün almam gereken kaloriyi öğlen aldım ve hakkım bitti akşam ya yoğurt ya çay dedim kendime ve çay yetti gala tok hissediyorum. Hem açlık hissini sev mutlu ol sağlık kazanıyorum de buna inan gerçekten insanın kafa yapısı çok değişiyor.
Müthiş vallahi ya ben de bir uygulama kullanmaya başladım, yediklerimi yazıyorum oraya kalori hesabı çıkıyor. Artı ile kapatmamaya çalışıyorum.
Aslında ne yapacağımızı hepimiz biliyoruz da işte motivasyon , düzen ve irade gerekiyor. Bende de düzen asla yoktur:KK43:

Haklısın kesinlikle katılıyorum
Ben de ilk defa böyle hissetmeye başladım son günlerde

O yüzden abartı yok yediklerimde

Cook haklisin insan kafa yapısını degismedikten sonra isterse mide ameliyat i olsun yine alıyor malesef

IMG_20230805_202322.jpg

Kızlar selam şöyle bi öncesi sonrası yapıp motive olmak istedim. Bazen en başa dönüp baktığımda gerçekten inanılmaz bi değişim ve daha fazlasını yapabilirim yapabiliriz 🤩

Kızlar yaa biraz moralim bozuk benim. Pandemi döneminde evde ilk 3 ay diyetisyen desteği daha sonra buradaki yarışmalar ile 123 kilo dan 79 kiloya kadar düştüm sonrasında ise başladım ve yavaş yavaş verdiklerimi geri almaya başladım. Önce 80 ler daha sonra 90 lar şimdi de üç hanelere rakamlara geri ulaştım. Önceden bol gelen esofman im şimdi tayt gibi oluyor bugün giydim çok canım sıkıldı. Çok zor geliyor tekrar aynı şeyleri yapıp geri vermek verebilir miyim onu da bilmiyorum ya napcam ben 😔
Küçük küçük adımlarla düşün
daha önce yapmışsın
Bu defa kalıcı olarak yapabilirsin

Bence evde zararlı şeyler olmamalı
Yani cips varsa illa yeniyor mesela
evdekiler en azından başta sana destek olmak için yanında falan yememeliler bana kalırsa
Buna diyet değil artık yeni yaşam tarzı olarak bakarsak daha az zorlanılır bence

Küçük küçük adımlarla düşün
daha önce yapmışsın
Bu defa kalıcı olarak yapabilirsin

Bence evde zararlı şeyler olmamalı
Yani cips varsa illa yeniyor mesela
evdekiler en azından başta sana destek olmak için yanında falan yememeliler bana kalırsa
Buna diyet değil artık yeni yaşam tarzı olarak bakarsak daha az zorlanılır bence
Evet ya bi oğlum var onun için ufak tefek biseler alıyorum yoksa hiç almam da

Müthiş vallahi ya ben de bir uygulama kullanmaya başladım, yediklerimi yazıyorum oraya kalori hesabı çıkıyor. Artı ile kapatmamaya çalışıyorum.
Aslında ne yapacağımızı hepimiz biliyoruz da işte motivasyon , düzen ve irade gerekiyor. Bende de düzen asla yoktur:KK43:
Asla asla deme :) ben o kadar zor girdim ki bu yola. En sonunda nereye gidiyorsun dedim kızımın doğum günü geliyo sonra oğlumun hep resimlerde arkaya saklanıyorum kızımda aynı elbiseyi giymek istiyorum ilk yaşında gibi gibi sebepler sıraladım. Kendine bir şey koy şurda şöyle olucam diye belki motive olursun 😍
Haklısın kesinlikle katılıyorum
Ben de ilk defa böyle hissetmeye başladım son günlerde

O yüzden abartı yok yediklerimde
Aynen böyle böyle olucak zaten yok öyle 5 günde 5 kilo. Onlar yalan kat kat geri geliyor o şekilde. Beslenme şekli değişmedikçe sonuç hep aynı maalesef 😔
Cook haklisin insan kafa yapısını degismedikten sonra isterse mide ameliyat i olsun yine alıyor malesef
Kesinlikle 👍🏻 beyin tokluğu gerekiyor hepimize aslında

Bugunun menüsünü yazayım girmişken
Sabah bir haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ara 1 muz
Ogle yoğurtlu kabak salatası 3 tane etsiz cig kofte
Akşam kıymalı.mantar sote salata yoğurt
Su 3 lt
Adım 10000 yürüyüş yaptim bugün akşam üstü

Eklentiler

• 20230805_211729.jpg
    20230805_211729.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 32
Ayy harika bir değişim maşallah 🧿

Azmin zaferi işte tebrikler 😍
Teşekkür ederim kızlar umudumuzu asla kaybetmeyelim lütfen ilk resme bi bakın Allah aşkına resmen yerimden kalkamaz haldeydim o kadar zorlanıyodumki nefes almakta bile güçlük çekiyodum kendimi eve kapatmıştım ya çok psikolojim bozulmuştu yağ tulumu gibiydim 🥺 belki çok bi kilo farkı yok rakamsal olarak ama artık aynaya bakabiliyorum ve daha fazlasını yapmak istiyorum tartıyada korkmadan çıkacağımız günler gelicek ben inanıyorum 😇 bu yolun sonunda birbirimize çok dua edicez eminimki iyiki varsınız birimiz düştüğünde diğerimiz toplayalım birbirimize moral olalım asla pes etmeyelim iyi akşamlar canlarım ❤️

Günaydın kızlar. Sabah 1 saat spor yaptım.
Kahvaltı olarak granola ve muz yedim. Kaçamağım 2 pankek, eşim yapmış yemesem bozulurdu :)

X