- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
Maşallah diyorumEki Görüntüle 3282752
Kızlar selam şöyle bi öncesi sonrası yapıp motive olmak istedim. Bazen en başa dönüp baktığımda gerçekten inanılmaz bi değişim ve daha fazlasını yapabilirim yapabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah diyorumEki Görüntüle 3282752
Kızlar selam şöyle bi öncesi sonrası yapıp motive olmak istedim. Bazen en başa dönüp baktığımda gerçekten inanılmaz bi değişim ve daha fazlasını yapabilirim yapabiliriz
Yani haklisin aslinda.Amann verirsin ya ne dert ediyosun verebiliyosun sonuçta
böğürtlen frambuaz filan aldım bakalım ama onlar da dondurulmuş yani tazeye ulaşmak çok zorYani haklisin aslinda.
Ama en basa bir anda bu kadar kolay donebilmem cok dezavantajli.
Bugun evime geldim izin bitti.
Yarin alisveris yapacagim,guzel bir programla baslayabilirim insallah.
Bir de bu ara yumurta vb urunlerin zararlarini, artik dogal olmayan seyleri falan cok arastiriyorum, hic yiyemez oldum.
Kahvaltimin kralicesiydi o benim.
Muadil bir seyler arastirmak lazim.
Sizlere tavsiye.
Son yillarda maruz kaldiklarimizdan sonra bagisikligimizin dusmemesi icin yuksek antioksidan besinleri tuketin.
Ben de organik aliyordum ama sogudum ya, cok sey soyleniyor hakkinda.Ben
böğürtlen frambuaz filan aldım bakalım ama onlar da dondurulmuş yani tazeye ulaşmak çok zor
Yumurta alışkanlık oldu bende onsuz sofraya oturtamıyorum organik yumurta alıyorum çocuklara da kullandığım için yani umarım iyidir diyerek yiyoruz işte
Yumurtanın içinde selenyum varYani haklisin aslinda.
Ama en basa bir anda bu kadar kolay donebilmem cok dezavantajli.
Bugun evime geldim izin bitti.
Yarin alisveris yapacagim,guzel bir programla baslayabilirim insallah.
Bir de bu ara yumurta vb urunlerin zararlarini, artik dogal olmayan seyleri falan cok arastiriyorum, hic yiyemez oldum.
Kahvaltimin kralicesiydi o benim.
Muadil bir seyler arastirmak lazim.
Sizlere tavsiye.
Son yillarda maruz kaldiklarimizdan sonra bagisikligimizin dusmemesi icin yuksek antioksidan besinleri tuketin.
Hangi tartıyı kullanıyorsun?Bugün çok moralim bozuldu. Tartının yağ ölçer kısmını bayağıdır kullanmıyordum. Bir baktım %41 yağ
Xiaomi bebimHangi tartıyı kullanıyorsun?
Bugün çok moralim bozuldu. Tartının yağ ölçer kısmını bayağıdır kullanmıyordum. Bir baktım %41 yağ
Yanlış ölçmüştür o ya
Hani vücudun %70 i suydu
Yanlış ölçmemiştir daha zayıfken de 36 larda geziyordum. Yağım fazla bunu halletmem lazım. Biraz zayıflayayım diyetisyenden yardım alırım olmadıKoalina
yanlis ölcmüş olabilir mi,
tarti gecmisi varsa eski olcumlerde de
benzer mi?
Benim 162-62.2 iken yag %32.
162-65.8 iken yag %34 müş.