Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüyüş yapmadan 7000 bile çok iyiIyi geceler kizlarrr ancak fırsat bulabildim yazmak için menumu
Sabah 2 dilim yumurtalı ekmek domates salatalık biber
Ara 2 galeta şekersiz çay
Akşam ızgara tavuk.kanat 2 köfte koz biber 1 bardak ayran
Su 2.5 lt
Kızlar bugün yürüyüş yapamadım bide bilekliğin şarjı bitmiş en son gördüğümde 7000 kusurdur adim sonra şarja taktım yarına artık yürüyüş inşallah. Cumaya güzel sonuç bekliyorum bakmış olabilirim
Ayy kabak detoksu deme sakın zaten sevmiyorum kendisini geçenlerde bende denedim ama gel bana sor öldüm öldüm dirildim sanırım uzun süre yiyemicemKabak detoksu 1. Gün sonucum -600
Dün 55.4
Bugün 54.8
Yarına 54.0 görmek ümidiyle
Ben seviyorum ya 3 gün yapıyorum normalde de 3. Gün evde yokum o yüzden 2 olacakAyy kabak detoksu deme sakın zaten sevmiyorum kendisini geçenlerde bende denedim ama gel bana sor öldüm öldüm dirildim sanırım uzun süre yiyemicem
ne kadar hızlı fark ediyo bu yaaa :)Kabak detoksu 1. Gün sonucum -600
Dün 55.4
Bugün 54.8
Yarına 54.0 görmek ümidiyle
Dün ki yediklerimi de atmıştım canım. Öğlen kahvaltı sonra ara öğün akşam kabakne kadar hızlı fark ediyo bu yaaa :)
nasıl oluyor kabak mı yiycez tüm gün
Tekrar bakayım, kabakla da ne yapılır hiç bilmemDün ki yediklerimi de atmıştım canım. Öğlen kahvaltı sonra ara öğün akşam kabak
Akşama bende kabak yapayım tartıda farketsin yarınDün ki yediklerimi de atmıştım canım. Öğlen kahvaltı sonra ara öğün akşam kabak