Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

1000023221.jpg

Günaydın kızlar 🫣 bir şeyler oluyor sanki devamı gelirse daha da süper olacak 🥳

Olucak olucak. Yeni uyandım bi yarım saat sonra bende tartılıcam :) kız sabaha kadar uyumadı bide regl şişkinliği var ya en azından şişkinlik az insin diye bekliyorum 🤣
Insallah bu kez kolay kolay bırakmak yok. Bence regl olmana rağmen güzel bir sonuç olacak, önümüzdeki hafta daha da iyi olacak hatta 🥰 💪🏻

Günaydın kızlar maşallah herkeste eksiler var benimki bu hafta biraz az bakalım haftaya nasıl olacak
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:73.9
Fark: -500gr
Günaydın canım olsun 500 Gr diyip geçmemek lazım önümüzdeki haftaya sıkı başlayalım🥰
evet ama ilk haftam ondan bu kadar çok görünüyor ödem attım büyük ihtimalle :) teşekkür ederim
Canım bende ilk başladığımda çok hızlı vermiştim aynen ödemler gidiyor aman gitsinde ödem mödem farketmez 🤭 tebrikler ve başarılar kuzum🌸
İnşallah 🙏 ama yine de 1.100 gr iyi dimi 1 haftada 😔
Yaaa canım benim niye üzülüyosun saçmalama harika bi sonuç benimde aynı çok güzel ve istikrarlı gidiyosun lütfen motivasyonun düşmesin tebrik ederim aynen böyle devam 🥰
çok güzel tebrik ederim :KK71:
Teşekkürler kuzum acayip gaza geliyorum ya böyle güzel sonuçlar olunca 🤭🌸
Evet arkadaşlar artık az yiyerek kilo veremediğim zamana geldik heralde

Tatile gitmeden önce de 50.8 idi zaten :KK70:
Büyük başarı 100 gr
Olsun canım zaten kilon gayet iyi azcık kıniyim seni de başıma gelsin 😂😂 bu hafta daha güzel sonuçlar alıcaksın eminim 🥰

X