Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim şifalar versinColombre eylemsevcan Çok geçmiş olsun ikinize de
Biz de ailecek hastayız, kurtulamadık bir türlü. Grip, ishal, soğuk algınlığı. Eşim ve ben neyse de kızım biran önce iyileşse ne güzel olur. Yeni kreşe başlamıştı. 3 gün gitti ara vermek zorunda kaldık. Hepimize gelmiş geçmiş olsun
Benim sürekli motivasyonum düşüyor. En ufak bir değişiklikte kendimi kötü beslenirken buluyorum. Sonra daha zayıf, fit olduğum fotoğraflara bakıp üzülüyorum. Siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz, edebiliyor musunuz?
Çok geçmiş olsun bu ara beni zorluyo ya erken kalkıyorum canım çok yemek istiyo beslenmeye de pasta börek yapıyorum ucundan azcık yiyom ama gözüm doymuyodaha fazla istiyomColombre eylemsevcan Çok geçmiş olsun ikinize de
Biz de ailecek hastayız, kurtulamadık bir türlü. Grip, ishal, soğuk algınlığı. Eşim ve ben neyse de kızım biran önce iyileşse ne güzel olur. Yeni kreşe başlamıştı. 3 gün gitti ara vermek zorunda kaldık. Hepimize gelmiş geçmiş olsun
Benim sürekli motivasyonum düşüyor. En ufak bir değişiklikte kendimi kötü beslenirken buluyorum. Sonra daha zayıf, fit olduğum fotoğraflara bakıp üzülüyorum. Siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz, edebiliyor musunuz?
Denemek lazım biraz azalttım zaten az yapıyom çocuklara veriyom hemen bitiriyolarbana kalmıyoKızlar bir hafta kadar unsuz beslenme yapsanıza,bakalım ne kadar fark edecek hem kilo hem de sağlığınızda. İnanın hiç zor değil
Amin teşekkür ederimRabbim şifalar versin
Motivasyonum spor yapamayinca düşüyor benim. Yerken dikkat ediyorum ama belki de yaş kaynaklı, hareket yoksa kilo da gitmiyor. Bu haftalık böyle
Spor olunca emek var deyip gereksiz beslenme yapılmaz belki. Olumlu düşünce gücüne de inanıyorum,beyini inandirmak lazım başarılı olacağına.
pasta börek olunca ben de kendimi tutamıyorum. O yüzden yapmamaya çalışıyorum. Neyse ki senin çocuklardan sana fazla kalmıyormuşÇok geçmiş olsun bu ara beni zorluyo ya erken kalkıyorum canım çok yemek istiyo beslenmeye de pasta börek yapıyorum ucundan azcık yiyom ama gözüm doymuyodaha fazla istiyom
bugün daha iyiyim çok şükür çok teşekkür ederim canım yarın tekrar tam gaz başlıyorum ilaç içtiğim için biraz normal beslendimHayırlı günler arkadaşlar
Eylemsevcan çok geçmiş olsun,nasıl oldun bugün daha iyice misin.
UN MAKARNA PİRİNÇ BULGur hiç bir olmayacak değil mi başka neler?Kızlar bir hafta kadar unsuz beslenme yapsanıza,bakalım ne kadar fark edecek hem kilo hem de sağlığınızda. İnanın hiç zor değil.
Undan yapılan herşey ve bulgur yasak ,geri kalan her şey serbest. Ben herkesin fayda göreceğini umuyorum.UN MAKARNA PİRİNÇ BULGur hiç bir olmayacak değil mi başka neler?
Bizimkiler de çok sever,sık yaparım. Ben dondurucuya kaldırıyorum, onların yiyeceği kadar çıkarıyorum. Bana zaten yasak da sizler göz önünde olmasın diye böyle yapabilirsiniz.pasta börek olunca ben de kendimi tutamıyorum. O yüzden yapmamaya çalışıyorum. Neyse ki senin çocuklardan sana fazla kalmıyormuş
O zaman pirinç serbest oleyyyyUndan yapılan herşey ve bulgur yasak ,geri kalan her şey serbest. Ben herkesin fayda göreceğini umuyorum.