Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

süper. bence olur:):):):):) :KK5: ne dersin birbirimizi takip edekim tam olarak kasım sonunda kilolarımıza ulaşmış olalım. kilon kaç senin şuanda??=)
Benim kilom şu an 62.9 Çok memnun olurum :) beslenmeme dikkat ediyorum ama şu an çok düzenli giremiyorum gruba. Elimden geldiğince girip motive etmeye ve olmaya çalışırım.
Beni de alın aranızaaa ben de o kadar verdim mi tamamdır. 10 haftada 10 kilo verme challenge yapıyoruz o zaman :halay::KK50::KK45: Bu arada gruba da hoş geldinizz
Düzenli girmeye çalışacağım gruba ama şu siralar kreş ve hastalık gündemim. Birlikten kuvvet doğuyor 😊

Benim kilom şu an 62.9 Çok memnun olurum :) beslenmeme dikkat ediyorum ama şu an çok düzenli giremiyorum gruba. Elimden geldiğince girip motive etmeye ve olmaya çalışırım.

Düzenli girmeye çalışacağım gruba ama şu siralar kreş ve hastalık gündemim. Birlikten kuvvet doğuyor 😊
süper neredeyse aynı kilodayız. sadece 10 hafta. düşününce hiç bir şey değil sonrasında da 6 ay korumak lazım kiloyu ki otursun. girmeye çalış en azından bir saat belirleyelim bi yarım saat değiştokuş yapalım her gün::):)) önemli olan diyeti bırakmamak. :KK5:

Menümü hemen paylaşayım unutmadan
Uyanınca 5 yemek kaşığı yoğurt ve chia tohumunu yedim önce

KAHVALTI
1 domates
biraz küçük acı yeşil biberler
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
ekmek tüketmek istemedim mini zeytinli poğaçalardan yapmıştım 1 tane ondan yedim

AKŞAM (16.30)
1 tabak soğanlı yahni
5 yemek kaşığı pirinç pilavı
salata
ayran

Tam anlamıyla toparlayamadığım için spor çok fazla yapamıyorum. 10 bin adım attım. 3 litre de su içtim. Olumlu olumsuz her yoruma açığım hanımlar :KK200: :KK50:

Bu sabah her zamankinden farklı uyanınca kahvaltı yaptım. Normalde 12 gibi yapıyorum.
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Çok az tereyağı, bal
Biraz da beyaz ekmek
Öğlen
Pirinç pilavı
Akşam
2 kase tavuklu tarhana çorbası, 1 dilim ekmek

Diyet menüsü gibi düsünmeyin bugünü. Ailecek hastayız. Gece de uykusuz geçince saçmaladım biraz.

B bluueee senin de pilav hariç bence iyi menün.
Ekmek, makarna, pilav bi cikartabilsek iyi olacak.

X