- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Un hariç normal kek gibi yapılıyor.Canım şeker koyuyor musun ?
Akşam erken yemek çok iyi oluyor
Geçmiş olsun.
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.sizin grubu gerçekten çok beğendim tam istediğim gibi bir grup. ben de katılabilirsem çok sevinirim ve düzenli katılım yapacağım. yaşım 37 kilom 61,2 boyum 1.65 hedef kilom da 50.
teşekkürler umarım kabul olurum gruba:):):)Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.
Benim hedefim de bu. 2,5 ayda 10 kilo vermek.2,5 ay içinde 10 haftada vermek itiyorum bu kiloyu. bence veririm sonra gelip bu mesajıma bakacağım
süper. bence olur:):):):):) ne dersin birbirimizi takip edekim tam olarak kasım sonunda kilolarımıza ulaşmış olalım. kilon kaç senin şuanda??=)Benim hedefim de bu. 2,5 ayda 10 kilo vermek.
Beni de alın aranızaaa ben de o kadar verdim mi tamamdır. 10 haftada 10 kilo verme challenge yapıyoruz o zaman Bu arada gruba da hoş geldinizzsüper. bence olur:):):):):) ne dersin birbirimizi takip edekim tam olarak kasım sonunda kilolarımıza ulaşmış olalım. kilon kaç senin şuanda??=)
TeşekkürlerHoşgeldiniz, hayırlı olsun.
süper!!! ben varım! hadi kızlar. kaç kilosunuz siz buarada? buraya yazalım 2 buçuk ay sonra kasım sonunda kutlarız:):)Beni de alın aranızaaa ben de o kadar verdim mi tamamdır. 10 haftada 10 kilo verme challenge yapıyoruz o zaman Bu arada gruba da hoş geldinizz
Hoşbuldum buarada teşekkürler!!=)=)=)Beni de alın aranızaaa ben de o kadar verdim mi tamamdır. 10 haftada 10 kilo verme challenge yapıyoruz o zaman Bu arada gruba da hoş geldinizz
Benim kilom şu an 62.9 Çok memnun olurum :) beslenmeme dikkat ediyorum ama şu an çok düzenli giremiyorum gruba. Elimden geldiğince girip motive etmeye ve olmaya çalışırım.süper. bence olur:):):):):) ne dersin birbirimizi takip edekim tam olarak kasım sonunda kilolarımıza ulaşmış olalım. kilon kaç senin şuanda??=)
Düzenli girmeye çalışacağım gruba ama şu siralar kreş ve hastalık gündemim. Birlikten kuvvet doğuyorBeni de alın aranızaaa ben de o kadar verdim mi tamamdır. 10 haftada 10 kilo verme challenge yapıyoruz o zaman Bu arada gruba da hoş geldinizz
süper neredeyse aynı kilodayız. sadece 10 hafta. düşününce hiç bir şey değil sonrasında da 6 ay korumak lazım kiloyu ki otursun. girmeye çalış en azından bir saat belirleyelim bi yarım saat değiştokuş yapalım her gün::):)) önemli olan diyeti bırakmamak.Benim kilom şu an 62.9 Çok memnun olurum :) beslenmeme dikkat ediyorum ama şu an çok düzenli giremiyorum gruba. Elimden geldiğince girip motive etmeye ve olmaya çalışırım.
Düzenli girmeye çalışacağım gruba ama şu siralar kreş ve hastalık gündemim. Birlikten kuvvet doğuyor
64.5 kiloyum ben desüper!!! ben varım! hadi kızlar. kaç kilosunuz siz buarada? buraya yazalım 2 buçuk ay sonra kasım sonunda kutlarız:):)
Heyecanlandımmharika o zaman 10 hafta sonra 25.11.2023 te
misophonia 52,9
bluueee 54,5
shinelikeadiamond 51,2
kilo olacağız!! söz mü kızlar!! bitirelim şu işi!! 10 haftacık dişimizi sıkacağız sadece :):):):):)
valla ben de!Heyecanlandımm