Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapıyorum yapıyorum ablacığım. Listeden çıkmaman iyi oldu bence canını hiç sıkma verilir o kilolar hallederiz hep birlikteEki Görüntüle 3301557
B bluueee selam canim,listeyi yapiyorsundur herhalde bugun.basligi acmis biri olarak utaniyorum valla geldigim kilodan.
Ama eve bile pek giremiyorum.
Listeden cikmayayim yine de, duzene girince diyete baslayacagim insallah.
Sabah çektim ama atmayı unutmusum. Kızım kreşe başladı, biraz yoğunuz ve hastayım. Menüyü akşam topluca yazayım diyorum unutuyorum hep.Hanımlar tabloyu oluşturmaya başlıyorum kilo bildirimlerini unutmayınn
MerhabaBlue cum ellerine sağlık
47 ile grubun en yaşlısı benmişim yahu
Yani ben yapıyorsam siz haydi haydi yaparsınız arkadaşlar. Benim metabolizma kaplumbağa hızında sizin tavşan.
Bu hafta herkes küçük de olsa bir rakam belirlesin kendine,ona ulaşmak için cabalasin ne dersiniz.
Ben 58.5 ve altı diyorum
Haydi siz de yazın.
Bu arada tatil dönüşü 10 Eylulde 64 kiloydum. Tatilde 1 kilo almışım. 15 Eylul de 62.9 çıktım. Artık bir bir gitse şu kilolar
Canım şeker koyuyor musun ?Afiyet olsun.
Canım kek çekince hindistan cevizi unundan yapıyorum. Artık çok alıştım tadına, çok güzel geliyor. Tavsiye ederim. Çocuk da sever belki.
Akşam erken yemek çok iyi oluyorGünaydın daha kahvaltı yapmadım. Dün de akşam 18.30 gibi yemeyi bırakmıştım. Böyle yapınca çok hafif ve rahat hissediyorum
Geçmiş olsun.sonsuz şükürler olsun ki bugün daha iyiyim. Hastayım diye diyeti koyvermemeye çalıştım ama elimden geldiğince vitaminli şeyler de yemeye çalışıyorum. Raporluyum şimdi tüm günüm evde geçiyor sıkılıyorum ama bu halime de şükürler olsun yine
Ellerine sağlık bluee . Haftaya unutmayacağım ibşallah.
İyi eğlenceler.Selamlar kızlar aklım burada tartım yok
İlk hafta biraz rahat yedim
Ama 2. Hafta daha dikkatli yiyeceğim tatil diye sonsuz yemek zorunda değilim
Akşamları yürüyüş yaptık baya belki kilo almamaşımdır biraz alkol aldım o ödem yapıyor bende direkt dönüşte kilo bildirimi yapacağım
haftaya yeni tablo yaptığım zaman eksik olan iki kilo bildirimini hatırlatırsanız onları da ekleyip güncellerimEllerine sağlık bluee . Haftaya unutmayacağım ibşallah.
Okulun ilk haftası her zaman zor oluyor. Alışmak zaman alıyor.