Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Genel yeme planım :

İlk öğün 10 kahvaltı
Ara öğün 15 ara öğün
Son öğün 18-19 gibi oluyor
Sabah kahvalti salatalık domates ve airfryda çocuğa yapınca yediğim.patates kızartması 7-8 tane yani 😭
Ekmek tuketmedim. 6 zeytin(3u siyah diğerleri yeşil) normal çay iki bardak .

Öğle mönusu yeşil fasulye yapacağım dünden az kavurma et var sebzeli Bulgur pilavı ile. Çocuk için mümkün mertebe protein ağırlıklı yemek yapıyorum.

Ancak kendim yumurta tuketmiyorum belki menemen de veya krepde o bakıma sorunluyum diyetlerde.herkese güzel sağlıklı yaşamlar dilerim

Günaydın kızlar , bende adenomiyosız var reglim aşırı sancılı ve ağrılı gecıyor malesef. 3 günüm 3 serum ve kalçadan iki iğne yiyerek geçti :KK43: bugün çok iyiyim ama . O serumlardan sonra tartılmadım da yeni kendime geldim. Herkese kaçamaksız bir gün diliyorum

Son tartılmam buydu, 86yı gördüm çok şükür ilk hedefim 85i görmekti az kaldı✨🤌🏻

Eklentiler

• FB5423F4-865A-454F-B1C1-DFB5EE6E9FB9.jpeg
    FB5423F4-865A-454F-B1C1-DFB5EE6E9FB9.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 3294995
Selam herkese🥰 sonuclar icin bravooo👏
Cok yogun calisiyorum,tabloyu gec hazirliyorum bu sebeple.
Uzun zamandir paylasim yapmayan ama cevrim ici olan kisileri tablodan cikardim mecburen,
izinde,tatilde olanlar var.
Azminize hayranim ya🤩🤩🤩
Ellerine sağlık Asena. İyi ki varsın. Benim için de sizinle olmak çok iyi. Pazartesi ise basliyorum. Yorucu olacak hem bedenen hem ruhen. Mümkün olduğunca kendime bakacağım , çok sevdiğim arkadaşımın tayini çıktı beraber yer içerdik. Çok üzüldüm. Onun adına mutluyum çocuklarının yanına gidiyor bense yalnız kalacağım 100 kişilik bir yerde. Allah bir kapıyı kapatınca birini açar derler bu şehire geldim geleli yeni kafa dengi birini bulmuştum, inşallah herşey güzel olacak. Umudum o yönde.

Yemek konusunda düzene girmeye çalışıyorum . Ekmek azaltarak başlayacağım.

İyi haftasonlarııı

Sabah
Yarım avokado
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 tavada pişmiş yumurta
Yarım domates
1 dilim süzme peynir yarım yağlı

Araöğün
Kolajen ve lif takviyeli şekersiz sütsüz filtre kahve

Öğlen
3 parça airfryer da pişmiş soslu tavuk
2 kaşık yoğurt
3-4 elma dilim patates (airfryer da)

araöğün 2 top dondurma

Akşam
Etli basmati pirinçli pilav (1 çorba kasesi)
2 parça turşu

1 bardak yeşil çay

Kahvaltı 2 dilim peynir
4 adet zeytin
1 yumurta
Domates salatalık
1 bardak çay
2 dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ara öğün
1 bardak kefir
Akşam
1 adet biber dolması
1 adet kabak dolması
1 bardak ayran
Bolca salata
Ara öğün
1 bardak çay
2 çatal tel.kadayif aldım 😔almak zorunda kaldim

İyi haftasonlarııı

Sabah
Yarım avokado
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 tavada pişmiş yumurta
Yarım domates
1 dilim süzme peynir yarım yağlı

Araöğün
Kolajen ve lif takviyeli şekersiz sütsüz filtre kahve

Öğlen
3 parça airfryer da pişmiş soslu tavuk
2 kaşık yoğurt
3-4 elma dilim patates (airfryer da)

araöğün 2 top dondurma

Akşam
Etli basmati pirinçli pilav (1 çorba kasesi)
2 parça turşu

1 bardak yeşil çay
Ayy mükemmel yemişsin bugün çok besleyici. Afiyet olsun.
Kahvaltı 2 dilim peynir
4 adet zeytin
1 yumurta
Domates salatalık
1 bardak çay
2 dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ara öğün
1 bardak kefir
Akşam
1 adet biber dolması
1 adet kabak dolması
1 bardak ayran
Bolca salata
Ara öğün
1 bardak çay
2 çatal tel.kadayif aldım 😔almak zorunda kaldim
Tel kadayıfa kadar çok güzel menü , ama o da nazar boncuğu olsun. Canın sağolsun.

Selamlar🌸
Boy:162
Kilo:62,63 civari

Bazi gruplara katildim aslinda kilo vermek icin ama birbirimizi daha sıkı takip edecegimiz bir baslikta devam etmek istedim.

1.5 aydir diyetteyim,
son gunlerde bozmaya basladim.

Siz de katilmak isterseniz,
amacimiz birbirimizi motive etmek ve fikir alisverisi ile devam etmek olacak.

*Cuma sabahi fotografli tarti bildirimi yapilacak.

*Her aksam menu bildirimi tam yapilmali,
diger uyelerin menulerine de gercekci yorumlar yapilmalidir.
*menu bildirimine icilen su ve diger iceceklerin miktari, adim sayisi ve egzersizler eklenmelidir.
Farkinda olmuyoruz ama bazen cok cesitli iceceklerden fazla kalori ve seker aliyoruz.
*Yorum yaparken heves kirmaktan,
kaba konusmaktan kacinmaliyiz.
*Ozel durum oldugunda girilemeyecek sure bildirilmeli, yine de her durumda saglikli beslenmeye devam etmeye calisilmalidir.
*Zorunlu degil ama duzenli bir menu ile devam etmeliyiz.
Yani hamur isini azaltarak, tatliyi arada yiyerek bir kac kilo verilse de ideale ulasmak zor oluyor.

*Yine zorunlu degil ama olabildigince paketli gidalardan uzak, dogal yiyeceklerle diyet daha saglikli devam edecektir.

Bir de sonuc guzel olsa da surec de keyifli olmali.diyetteyim diye zehir etmek degil amacimiz hayati.
Ertesi gunun menusu belli olursa,karsimiza cikan ikramlara hayir diyebilirsek kendi yediklerimiz de keyifli gelecektir.

Benim takip ettigim ornek menum:
Aralikli oruc esliginde,
12.00: 3 kasik lor,5 zeytin,1 dilim eksi mayali tam bugday,1/2 yumurta, karisik salata
15.00:3 kasik yogurt, 2 ceviz,1 meyve

18.30: yogurt, salata,1 cesit yemek.

Sabah ve aksam haslanmis maydanoz,
limon suyunu icecegim.

Hizlandirmak icin bazen aksam yemeklerinde sadece rendelenmis kabak haslama ve yogurt da ise yarar.

Sıkı bir takiple katilmak isteyen arkadaslar varsa yas, boy, kilo bildirimi yaparsaniz tablo olusturacagim.
Eki Görüntüle 3295171
Uzun zamandır ara ara diyet yapıyorum kilo verip aliyorum surekli. Bu yuzden bende katilmak istiyorum. 33 yaşındayım ev hanımıyım 1 çocuğum var kilom da 74.7

Eki Görüntüle 3294995
Selam herkese🥰 sonuclar icin bravooo👏
Cok yogun calisiyorum,tabloyu gec hazirliyorum bu sebeple.
Uzun zamandir paylasim yapmayan ama cevrim ici olan kisileri tablodan cikardim mecburen,
izinde,tatilde olanlar var.
Azminize hayranim ya🤩🤩🤩
2 haftadır kilo paylaşımı yapamıyorum canim malesef evde değilim tatildeyim şuan tartılma imkanım yok.yazmistim gitmeden önce oyuzden birdahq yazmadım kusura bakmayın.. bu cumaya eve dönmüş olurum diye düşünüyorum..ama diyeti epey kaçırdım gerçi hergun yüzüyorum spor yapmış oluyorum ama dikkat etmediğim için veremiyorum umarım çok kilo almamisimdir.bu hafta son bakalim bundan sonra okullarda açılıyor yoğun bir tempoyla ve diyetle devam ins.

Günaydın kızlar ❤️
Ya ben menü yazıp yazmamakta kararsız kalıyorum diyet menüsü değil sonuçta size de haksızlık ediyor muyum diye asena87 asena87 kaptanim acaba listeden silsen mi beni bilemedim . Ben öyle arada gelirim hal hatır sorarım 🤭
Canim burasi resmi bir yer degil,tabloda olman veya olmaman seni nasil iyi hissettirecekse oyle yapariz.
Belki buraya yazarsan motive oluraun saglikli bir seyler yersin ama bilemem tabi.
Neticede yarisma olmadigi icin tabloyu olumsuz etkilemezsin🥰
Kesinlikle isterim.yas 37 kilo 57-58 hedef kilo 50 boy 158cm göbek kalça yağlanması herhangi bir diyetisyen e gitmedim ama.saglikli beslenmek hedefim ancak evde doğru düzgün tartım yapan bir baskül yok Eylül maasiyla alacağım elektronik Bluetooth lu olan bir model
Hosgeldin,eylul geldi maasi bekleriz tarti icin.ilk sayfadaki mesaji okuyup katilabilirsin tabi.
Uzun zamandır ara ara diyet yapıyorum kilo verip aliyorum surekli. Bu yuzden bende katilmak istiyorum. 33 yaşındayım ev hanımıyım 1 çocuğum var kilom da 74.7
Hosgeldin, ilk sayfadaki mesaji okuyup katilabilirsin.
2 haftadır kilo paylaşımı yapamıyorum canim malesef evde değilim tatildeyim şuan tartılma imkanım yok.yazmistim gitmeden önce oyuzden birdahq yazmadım kusura bakmayın.. bu cumaya eve dönmüş olurum diye düşünüyorum..ama diyeti epey kaçırdım gerçi hergun yüzüyorum spor yapmış oluyorum ama dikkat etmediğim için veremiyorum umarım çok kilo almamisimdir.bu hafta son bakalim bundan sonra okullarda açılıyor yoğun bir tempoyla ve diyetle devam ins.
Tabloda duruyorsun canim sanki hala.
Unutmus olabilirim tatile gittigini,hem yogun calistim hem de diyet falan kalmadi bende.tekrar duzene girecegim diye birakmiyorum sayfayi,hazir olunca gel,fazla salma🥰

Canim burasi resmi bir yer degil,tabloda olman veya olmaman seni nasil iyi hissettirecekse oyle yapariz.
Belki buraya yazarsan motive oluraun saglikli bir seyler yersin ama bilemem tabi.

Hosgeldin,eylul geldi maasi bekleriz tarti icin.ilk sayfadaki mesaji okuyup katilabilirsin tabi.

Unutmus olabilirim tatile gittigini,hem yogun calistim hem de diyet falan kalmadi bende.tekrar duzene girecegim diye birakmiyorum sayfayi,hazir olunca gel,fazla salma🥰
Tamam canım o zaman bugünden itibaren yeniden paylaşım menü lerimi ❤️

Hoşbuldum.

Günaydın herkese. Hayırlı pazarlar olsun. Bugün son günüm evde. Yarın okullar başlıyor. Sıkı tempo olacak. İnşallah diyeti de sıkarım biraz.

X