Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Slmlar canlar
Kahvaltı yarım dilim ekmek yarım k.k büy kaşar
Yarjm k.k büy beyaz peynir

Öğlen 1 yumurta
Doğrama mantı
Memleket yemeği
Az erişteye benzer hamur az patates ve yoğurt içerir
Anamdan denk geldi ondan yedim artkk yemem

Yoğurtlu bakla 1-2 çatal tavuk
2000 adım yürüyüz az sonrada egxersiz yapıcam inş

2 litre de su
Çay kahveyi yazmıyorum
Şekersiz içtiğim için

Kırmızı fasulyeli buğday salatası yedim akşam yemeği olarak
Daha da bişey yemem

Eklentiler

• 0D2BC364-9478-4272-8A36-A5B1DD1F9F33.jpeg
    0D2BC364-9478-4272-8A36-A5B1DD1F9F33.jpeg
    113 KB · Görüntüleme: 31
Iyi akşamlar herkese menumu yazayım
Sabah küçük bir parça yumurtalı patates 1 dilim tb ekmeği peynir zeytin domates salatalık
Ogle 1 kase mercimek çorbası bira mantar yemeği
Ara 1 armut
Aksam yine öğlen gibi 1 kase mercimek çorbası yanında 1 galeta salata ve biraz mantar kalmıştı o bizimkilere mantı yaptım yemedim kalanları yiyim dedim
Su 3 lt
Adım 6000

Tamamdır teşekkürler beni de aranıza aldığınız için
o zaman hemen ilk öğünümü yazayım
1 beyaz 1 kaşar peyniri
kibrit kutusu yarısı kadar ikisi de
yarım dilim buğday ekmeği şekersiz çay
çok erken olduğu için fazla bir şey yiyemiyorum şimdilik bu kadar

bu arada boyum 1.57 yaşım 43 biraz yaşlıyım🤷‍♀️
kilomm 64 malesef hep 57-58 ken bu kilolara gelmek beni bitirdi
sizinle yeniden ayağa kalkmak istiyorum
Selam,40 li yaslar en guzel yaslar artik,hem arkadaslarin dedigi gibi cok guzel ve dinc gorunuyor artik o yaş,hatta gorunmuyor direkt genç😊tekrar hosgeldin.
Günaydın..
Ben harika şeyler yemiyorum o yüzden yediklerimi pek paylaşmıyorum :KK70:
sabah kahvaltısı olarak 1 simit (nerdeyse 2 ayda sadece 2 kere falan yedim) ve 1 bardak sade kefir

birazdan kolajen ve lif takviyeli filtre kahvemi içeceğim
Kolajen filtre kahve hangisinj iciyorsun ve tadi nasil,her gordugumu merak edip almasam olmaz😎
Bol tuzlu yiyorum olmuyor, meyve yiyorum şekerim falan düşmüş olabilir mi diye yine olmuyor. Ayak bileklerim, bacaklarım şişti artık ödemden. İyiyim dedigim halim bile şu an berbat yani. Baş ağrım en iyi ihtimalle hafif hafif devam ediyor asla geçmiyor. Napsam bilmiyorum acilden hastaneye mi gitsem randevu mu alsam hangi bölümden randevu almam lazım kızlar?
Cok gecmis olsun canim, umarim yarina dahiliyeden randevu almissindir, haber ver bize de gidince.
Slmlar canlar
Kahvaltı yarım dilim ekmek yarım k.k büy kaşar
Yarjm k.k büy beyaz peynir

Öğlen 1 yumurta
Doğrama mantı
Memleket yemeği
Az erişteye benzer hamur az patates ve yoğurt içerir
Anamdan denk geldi ondan yedim artkk yemem

Yoğurtlu bakla 1-2 çatal tavuk
2000 adım yürüyüz az sonrada egxersiz yapıcam inş

2 litre de su
Çay kahveyi yazmıyorum
Şekersiz içtiğim için
Kahvaltidaki k.k büy ne😎 bu arada neden cok minik bir kahvaltimsi yapiyorsun,erken mi kalkiyordun?
Teşekkür ettim canım. Valla alıştık artık salgınlara. Şu üç sene de görmediğimiz şey kalmadı.
Eris varyanti var simdi.bazi ulkeler yasaklara da gecmeye basladi, eylulde burda da bekliyorlar. Nasil bir doneme denk geldik tovbeee🥹

Eris varyanti var simdi.bazi ulkeler yasaklara da gecmeye basladi, eylulde burda da bekliyorlar. Nasil bir doneme denk geldik tovbeee🥹
Valla artık gelmesin nolur şu dört senemi düşünüyorum da nasıl sabretmisiz diyorum. Artık herkes de bir yorgunluk var. Amaçları öldürmekse oldursunler direkt surundurmesinler der oldum.

Son düzenleme:
Selam,40 li yaslar en guzel yaslar artik,hem arkadaslarin dedigi gibi cok guzel ve dinc gorunuyor artik o yaş,hatta gorunmuyor direkt genç😊tekrar hosgeldin.

Kolajen filtre kahve hangisinj iciyorsun ve tadi nasil,her gordugumu merak edip almasam olmaz😎

Cok gecmis olsun canim, umarim yarina dahiliyeden randevu almissindir, haber ver bize de gidince.

Kahvaltidaki k.k büy ne😎 bu arada neden cok minik bir kahvaltimsi yapiyorsun,erken mi kalkiyordun?

Çok teşekkürler evet o konuda çok haklısın hayatın en güzel dönemindeyiz inş çok iyi hissediyorum artık sayenizde

Benim kolajen toz olan formda
Kahveyle iyi gidiyor ben tadını pek bozmadığınj düşünüyorum
Markası kiperin

Kk büy bence kibrit kutusu büyüklüğünde demek olabilir

X