İnşallahDoğumdan sonra emzirme sürecinde yine tavan yaptı kilom. Başladık yine bir serüvene. İnşallah çok fazla takılmadan hedefe ulaşırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahDoğumdan sonra emzirme sürecinde yine tavan yaptı kilom. Başladık yine bir serüvene. İnşallah çok fazla takılmadan hedefe ulaşırız
Cuma günleri tartılıyoruz canımKızlar her gün mü tartiliyorsunuz. Yoksa haftalık mi?
Bildirimi cuma yapıyoruz ama merak edip tartıya ciktinizmiCuma günleri tartılıyoruz canım
Merhabalar ilk denediğimde hatırlıyorum baya baş ağrıları çekıyordum . Ama Şuan suyumu tam içiyorum öğün atlamıyorum baş ağrısı yaşamadım sadece dün çok acıktım o kadar .Afiyet olsun. İsveç diyeti baş ağrısı yapmadı mı sizde. Ben bir kere denedim. Acayip başağrısı yaptı. 2. Günde bırakmak zorunda kaldim
Genelde çıkarımBildirimi cuma yapıyoruz ama merak edip tartıya ciktinizmi
Bende çok ağrı yapmıştı. Cesaret edemedim dahaMerhabalar ilk denediğimde hatırlıyorum baya baş ağrıları çekıyordum . Ama Şuan suyumu tam içiyorum öğün atlamıyorum baş ağrısı yaşamadım sadece dün çok acıktım o kadar .
Çıkmamak için tartıyı kaldırdımGenelde çıkarım
Ben her gün tartılıyorum duramam hiçBildirimi cuma yapıyoruz ama merak edip tartıya ciktinizmi
Bazı diyetisyenler önermiyor ya. Neyse bende yarın tartilayim. Belki daha iyi gaza gelirimBen her gün tartılıyorum duramam hiç
Bende ya hatta cuma göremediğim 71 i dün gördümBen her gün tartılıyorum duramam hiç
Darısı başımızaİyi akşamlar düğünümüz var kuzenimin bugün bohça getirdi kız tarafı yedim ama hep hizmet de ettim eritmişimdir inşallah triliçemi yiyemedim ama seviniyom iyiki yememişim kola da görmeliydiniz bi bardak aldım 2 yudum içtim tadını alınca döktüm kalanı herkes zayıfladığımı söyledi yaşasın gözle de görülüyo artık
Ay bende hergun tartiliyordum da insanın psikolojisini bozuyor bence yapmayın şimdi cuma daha heyecanlı oluyor hemde strese girmemiş oluyorum bi alıp bi veriyorum diyeBazı diyetisyenler önermiyor ya. Neyse bende yarın tartilayim. Belki daha iyi gaza gelirim
Bir kere bakayım sonra kaldırmayın tartıyı yineAy bende hergun tartiliyordum da insanın psikolojisini bozuyor bence yapmayın şimdi cuma daha heyecanlı oluyor hemde strese girmemiş oluyorum bi alıp bi veriyorum diye