- 1 Aralık 2014
- 158
- 144
- 53
- 34
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
bu kadınla hala görüşüyorsun öylemi...esin ilk geldiğinde ben bekar sanmıstım. kızkardeşime düşünmüşüm sonra eşime söyledim o da nişanlı olduğunu söyledi diyor
görüşmek istemiyorum ama kendisi geliyor gelme mi diyeyim.bu kadınla hala görüşüyorsun öylemi...
kusura bakma her lafını hak etmişsin..
aynengörüşmek istemiyorum ama kendisi geliyor gelme mi diyeyim.
maalesf ki eşime anlattım hak verdi biraz. anlatmamın sebebi de biilsin ki arkadaşını çağırmasın evimize diye.Aslında yazdıklarınızda bana göre çok rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok gibi
ama tabi siz daha iyi bilirsiniz vucut dili, mimikler demek ki içinize sinmeyen birşeyler
var o zaman mesafeli davranın eşinize de bu konuyu kesinlikle açmayın.
ben 23 o da 25. başka arkadaşlarda var görüştüğümüz onlara davranısında bi anormallik göremedim. normalde sessiz nerde ne konuşacağını bilen biridir. o yüzden bu tepkimkızkardeşime düşünmüştüm çokkk gıcık bir durummm of sinirim bozuldu ama arkadaşınızda çok anormal bir durum göremedim ben belki siz hamile olduğunuzdan fazla alıngan olabilir misiniz bu arada tek arkadaşınız o mu yani aynı ortamda başka kişilerle de görüşür müsünüz yani onlara davranışları nasıl bir de yaşlar kaç sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?