- Konu Sahibi ayberkayefe
Selam;
Mesajınızı biraz geç gördüm. Bu ara ufak bir rahatsızlık nedeniyle evde raporluyum.Bugün 20. gün sigarasız. İlk 2-3 gün yorgun ve bitkindi. Bol bol sauna-hamam ve sıvı alımı ile geçirdim. Sonra ki o boşluk ve mutsuzluk hissini terapi moda da ki neosante merkezi ile paylaştım. Tekrar çağırdılar. Renk terapisi yapıldı. Hemoopatik damla verdiler. İlk verdikleri damlayı kestim. Çünkü sigaranın kendisini hiç aramıyorum. Bu damla bir test ile belirlendi. Yaklaşık 1 ay kadar kullanacağım. 10 gün oldu. Gayet iyi geldi. Sarı kantaron verdiler. Ancak damla yeterli geldi. Bu arada başka bir rahatsızlık nedeniyle kortizon kullanmama rağmen hiç kilo almadım. İştahım artmadı. Sizin kilo durumunuz nasıl ? Desteğiniz için çok teşekkürler. Umarım bir daha yolumuz sigara ile birleşmez, çünkü bırakabilmeyi düşünmek bile zordu. 4 sene evel 5 aylık bırakma maceram, güzel bir manzara karşısında bir tane içmemle 4 yılıma mal olmuştu.
Geçmiş olsun,çok sevindim içmediğinize.Benimde 1,5 ay oldu.Ara sıra canım istiyor doğrusu.Yeme durumum normal.Değişme olmadı.El ağaz oyalansın diye bir şeylerde yemiyorum.Böyle olduğu halde 5 kilo aldım.Bu da beni inanılmaz üzüyor.Hayatım boyunca hep zayıf olan ben bu durumu kaldıramıyorum.Su içsem yarıyor derler ya ben de tam aksine ne kadar yersem yiyim hiç kilo almayanlar danım.Hiç rejim yapmadım.Beni korkutan bu kilo olayının devam etmesi.Hareket ve yürüyüş yapıyorum.Demek onları da yapmasam daha mı fazla alıcam anlamadım ki.Bu konuda çaresiz kaldım ve ne yapacağımı bilmiyorum.