• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istiyorum ama korkuyorum

Kapılar kapanıp herkes evine dünyasına çekildiğinde senin ne yaşadığını uğradığın fiziksel psikolojik şiddetin seni nasıl paramparça ettiğini sadece sen bilebilirsin.
İki kı*ı kırık ileri geri konuşacak diye dünyanı ayaklarından çekmelerine göz mü yumacaksın! Ne için neleri feda ettiğime bak ona göre kara ver. Elalem ne deri düşünme
Millet üç beş gün konuşur sonra kapatır çenesini

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir aklımda olan bir soru var. İki yıldır evliyim ve başından beri mutsuz giden evliliğimi bitirmek istiyorum. Ama bir sorun var ki aşamıyorum. Evli olduğum kişiyle aynı yerde çalışıyoruz. Tayin alabileceğim bir iş değil. Evlilikten çok kısa süre sonra gerçek yüzünü görüp ayrılmak istedim. Kısa sürede tanışıp evlenmiştik zaten ona karşı duygusal bir bağım yok. Maddi anlamda da bağlı değilim. Ancak iş ortamında ben biraz pasif bir insanım o ise insanlara mükemmellik imajı çizmekte çok başarılı. İki senedir bana boşandığımızda herkesin beni suçlayacağını, sorunun bende olduğunu söylüyor. Yeri geliyor yalan söyleyip beni zor durumda bırakmakla tehdit ediyor. Halbuki baştan beri yaptıklarını anlatacak gücüm bile yok. O kadar yordu, kırdı ki. Ailemden yardım istediğimde bana nedeni sormadan boşanmanın kendilerini utandıracağını söyledi babam. Fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldım. Aslında boşanma konusunda ne kadar haklı olduğumun farkındayım ama işimden dolayı içimdeki korkuyu atamıyorum. Buralara gelmek için çok emek harcadım. Herşeyi kaybetmeyi göze alamıyorum. Boşanıp aynı yerde çalışmamız mümkün mü? Çoğu zaman boşanırsam aynı ortamda beni rahat bırakamayacağını söylüyor. Muhtemelen çalışma arkadaşlarımda onu haklı görecek çünkü çok iyi rol yapıyor. Aslında son zamanlarda hatasının farkında olduğunu söylüyor ama fiiliyatta hiçbir çabası yok. Tek dediği yapacağım düzelteceğim deyip küçük hediyeler almak. Ama ben içimde ona karşı hiç sıcaklık hissetmiyorum. Sizce ne yapabilirim? İşimi kaybetmeden aynı yerde boşanma şansım olur mu? Yoksa beklemem mi gerekir?
Eğer sen mutlu olucaksan ne işi nede insanların ne söyleyeceği umrunda olmasın bence senin hayatın iş arkadaşlarım beni suçlar diye hayatını mahfedemezsin

Ne b.k yerse yesin, yakanı kurtarmaya bak. İsteyen istediğini düşünebilir. Konuşsun dursunlar, kendi özel hayatım deyip kapat milletin çenesini.

Dik duracaksın, kimseye neden boşandığının hesabını vermek zorunda değilsin. Herkes kendi çöplüğünü eşelesin. Tüm ruhsak gücünü toplayacaksın ve emin adımlarla ilerleyeceksin. Millete ne senin boşanmandan, neden boşandığından. Eşini haklı bulsalar ne olacak ayrıca. Sektirsin gitsinler insanın canını sıkmasınlar.

Back
X