- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi ayberkayefe
mora terapiylemi bıraktınız?paylaşırmısınız yaşadıklarınızı.bende ay başında kısmetse gidicem.
Ne kadar oldu bırakalı?
Ne kadar içiyordun nikotin bağımlısımıydın?
Kaç yıldır içiyordun?
Tedaviye bir sefermi girdin?
Nerde tedavi oldun?
Tedavi eden dr muydu?
çok sordum biliyorum sıkılmaz cevaplarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.ben istanbuldayım.bıktım tozu kullandım.ssk dr gittim nikotin bandı ve sakızı verdi.tekrar randevu alamadım hep dolu.haftanın iki günü yarım gün altı kişiye falan bakıyo.şimdi mora terapiyi denicem.
canım begen tusu kayboldugundan yorum yaptıgımız konulara gerı donusumuz pek olmuyo bu mart ayında 3 sene olucak bırakalı 12 yasında falan baslamıstım tıryakıde ne kelıme gunde 1 pakedı gecıyodum helekı arkadaslarla bıraraya geldıkmı bıkac saatte 1 paket bıtıyodu hemen hemen hergunde bıraradaydık 13 sene ıctım tedavıye aslında tek seas gıdılıyor fakat ben 1.sınde kendımı tutamayıp ıcmeye devam etmıstım az once dedıgım gıbı arkadaslarımla hergun bıraraya gelıyorduk offfffff pofurpofur sıgara ıcılıyodu abımle ablamda ıcıyodu sıgara oyuzden tutamamıstım kendımı 2 .seansa gıttım doktorum benı bı fırcaladı anlatamam ogunbugundur agzıma koymadım sıgarayı doktorumun adı pelın dorsam ızmır alsancakta doktorum benı azarlamakla kalmadı arayıp ablamlarıda azarladı buaradasız neden bu kıza destek olmuyosunuz sakın yanında sıgara ıcmeyıın balkonda ıcın yasemının yanında bıdaha sıgara ıcılmıcek dıyeayyyy abımle ablam korkmuslar kadından nasıl fırcaladıysa artık ben 2metreden sesını duydumo rahatına duskun abım bıle bıara balkona cıkıyodu