ben günde 1 paket içiyordum. Tam 15 senedir. Hiç bırakmayı da denemedim. Eşimle birlikte bıraktık. Önce evde içmemeye, balkonda içmeye başladık. bu bile azalttı. sonra baktık daha az içince de oluyo. İlk gün 10 dala indirdik, dokunmadı. 2. gün 9, 3. gün 8....diye 3e kadar geldik. Zorlanmaya, sigara içeceğimiz saatleri beklemeye, hep sigara düşünmeye başladık. Sonra bu eziyeti kendimize yapmayalım deyip kesip attık. Son sigaramızı içeli tam 1 ay oldu. İlk hafta zorlandık, ama ondan sonrası rahat.Yeterki yenilip, yakmayın 1 tane bile olsa. Yalnız insan çok yemeye başlıyo ilk haftalarda ama sonra düzeliyo, normale biniyor. ben 3 kilo aldım 1 ayda, ama bahane etmeyin sakın, çünkü yeme alışkanlıklarınız normale dönüyor sonra. Ben kilomu 1 ayda geri verirdim ama hamile olduğumu öğrendim:) hep düşünürdüm, nasıl bırakıcam hamileyken diye. Tam zamanında bırakmışım, herşeyde bir hayır varmış kızlar... O kadar da zor değil. Ben bir de hamilelik düşündüğüm için ilaçsız bıraktım, bazı arkadaşlarımız ilaç desteği aldı. onlar daha kolay atlattı o süreçleri:) karar verin ve atın gitsin!